Flickvän blir straffad

När jag var i 20 års åldern skulle jag, Camilla och våra pojkvänner till Burma på långresa. En av killarna hade ett journalistiskt uppdrag och vi var alla mycket medvetna och intresserade av andra kulturer.

Då vi var där fick vi information om en speciell man som skulle vara inspirerande att träffa. Han var "vänster" levde alternativt i djungeln och hade massor med intressanta tankar om etnologi och alternativa levnadssätt i enlighet med naturen.

På vägen dit besökte vi ett vattenfall som var rätt känt. Bara min pojkvän hängde med mig och Camilla dit. Längst ned vid vattenfallet fanns lugnt vatten som såg mycket badvänligt ut. Jag och Camilla kände för att bada men vi hade ju inga baddräkter med oss, men vi tänkte att vi kunde bada med kläderna på som många gör i Indien. Min kille avrådde oss från det men innan vi bestämde för att göra det i alla fall hade han gett sig av på egen tur för att fotografera apor. Hursomhelst så gjorde vi det. Badade alltså.

När vi hoppat i det härliga vattnet märkte vi att det bara var män där i vattnet. Män. Män. Många män.

Och där var vi, två snygga blonda svenskor med blöta genomskinliga tyg runt våra kroppar, och vi var alldeles för oerfarna för att fatta vad vi gjorde. Männen började ropa på oss, närma sig oss i vattnet, och få oss att simma åt olika håll ifrån varandra med män i bakvattnet. Det började kännas obehagligt. Några män försökte sätta blommor i håret på Camilla medan hon simmade och vi kände att nu börjar det bli farligt när de började tafsa.

Jag försökte ropa på min kille (det var i och för sig rätt irriterat mellan oss då men det är en annan historia) men han var någon annanstans och fotade apor och märkte inte uppståndelsen kring oss. Precis då jag kände att min man skulle finnas där för att beskydda mig!!

Till slut lyckades vi ta oss upp från vattnet och uppför bergen, från tafsande händer på bröst och rumpa, och äntligen dök pojkvännen upp som stoppade det värsta.

Vi sa till några vakter och sen blåstes det i visselpipor och några av pojkarna/männen som trakasserade oss försattes med handfängsel och in i piketbilar och det blev obehagligt på ett annat sätt. Vi fick höra rykten om att oskyldiga dödats av polisen för att ha anklagats för att antasta kvinnliga turister. Så från att ha varit offer, kände vi oss nästan som förövare. Vi följde med till stationen inte helt säkra på att vi kunde identifiera männen och ville bara ha en ursäkt och sedan en försäkran att männen skulle sättas på fri fot. (Dom blev slagna med käppar)

När vi efter denna mardrömsdag äntligen kom "hem" till vårt slitna hotellrum, jag och pojkvännen, hände något jag aldrig kunnat drömma om.
Min kille tyckte att jag och Camilla burit oss otroligt ansvarslöst åt och dessutom att vi bara struntat i hans råd. (Det hade varit en grej under en längre tid)
Och så sa han att jag borde ha smisk!

Jag, chockad över hans kvinnoförnedrande ordval kontrade med att det var för jävligt att man inte kunde få bada som tjej och att jag faktiskt inte visste något om den kulturen här.

Men egentligen var min vrede borta för länge sedan, hade jag dåligt samvete. Så hände något otroligt.
Jag som äntligen var i tryggt förvar, hos min egen man, fick SMISK! Av min egen man! Han tog mig med precis så mycket kraft han behövde och la mig, nyduschad och med bara linne över min nakna kropp, tvärs över hans knä där han satt på sängkanten. drog upp linnet och gav mig SMÄLL på stjärten!

Min reaktion var chock till en början, sen höga protester men samtidigt kände jag, som alltid kämpat för självständighet och kvinnliga rättigheter, att jag förtjänade det!

Han bara fortsatte att smiska mig en jättelång stund fast att jag jämrade mig och höll på.

Det är svårt att beskriva vad som hände men det var något nytt som plötsligt fanns mellan oss som inte hade med våra personligheter att göra utan mera med att han var MAN och jag var KVINNA. Hans Kvinna.

Jag fick smisk, inte som nu ska vi leka kinky, utan som UPPFOSTRAN och jag gav liksom efter lydigt över hans knä och tog emot aga med tårarna rinnande. Det höll på en bra stund. Han tröstade mig en stund efteråt, våra läppar möttes i försonande kyssar (hur kunde jag bara förlåta honom) och jag förundrades över hur det kunde svida i skinkorna med sådan hetta.

Sen la han mig på sängen. Jag höll mig om min otroligt röda rumpa medan han klädde av sig. Han var inte direkt opåverkad av att ha gett sin flickvän smisk. Han hade ett präktigt stånd som hoppade ur kalsongerna!

Sen tog han mig direkt utan förspel, (behövdes inte för min del heller så det var inte bara en känsla av smärta och förnedring från min sida).

Vi pratade inte om det de närmaste dagarna. men jag tänkte på det som hänt varje dag. För att inte säga varje timme. Höll mig ofta tätt vid hans sida, höll i hand som gett mig det där oförglömliga smisket, vi älskade mer än på mycket länge, och jag förundrades av hur jag fungerade och reagerade på att han faktiskt bara tog sig fräckheten att ge mig smisk på stjärten.

Och jag undrade om han berättade det för Camillas kille. Om Camilla rent av också fick smisk den där dagen. Men jag har aldrig vågat fråga. När jag försiktigt klädda på mig trosor shorts över min röda rumpa morgonen efter, undrade jag när han hade bestämt sig för att ge mig smisk. Om han funderat på det länge eller om det var ett plötsligt infall. Tänk om han hade pratat om det med Camillas kille. De var ju tillsammans med varandra en stund på vägen hem. Tänk om de pratat om att vi båda borde ha smäll när vi kommer till hotellet? Jag sneglade på Camillas runda söta rumpa under klänningen. Det gick ju inte att se under det tyget och hon var nästan överdrivet trevlig och glad som jag var, kanske för att inte avslöja att man timmar innan snyftat och gråtit som en liten flicka när man fått smisk?

Och jag lärde mig en läxa den där dagen, men det hade jag gjort även utan smisk.Ett och ett halv år efteråt. Både jag och Camilla var fortfarande ihop med våra män men Camilla hade fler vuxenpoäng. Hon var höggravid och hade flyttat till hus med sin nu lagstiftade man efter ett överdådigt bröllop och bytt stad. Vi hade inte alls så nära kontakt längre. Min man höll på att sortera fotografier av olika slag. Så kom bilderna från resan i Burma och Indien fram. Han la dom på bordet. Jag vet inte om jag rodnade av bilderna först när han lade fram dem eller bara när han lade upp några bilder från vattenfallet. Men minnena från den där gången min man gav mig smisk så välförtjänt första gången kom tillbaka så starkt och det gick inte att undvika att säga någonting om det. Min första impuls var väl att bläddra vidare snabbt bland bilderna men det hade blivit för uppenbart att jag kände mig obekväm av minnet tillsammans med honom... Det gick ju inte att säga ; oj där är vattenfallet vi badade vid utan att båda skulle tänka på vad som hände sen. Jag har fått smisk några gånger till ( två gånger) sedan dess, men det var väl första gången som bestämde att det skulle vara möjligt. Jag sa "du blev jävligt arg på mig den dagen". han sa " Ja ni fick ju mycket smisk också"! Va? svarade jag. Ni? Sedan blev det en lång paus. Kanske vi började prata om annat. Men till slut blev jag bara tvungen att ta upp det sanslöst pinsamma ämnet igen och ställa frågan; Fick Camilla också smisk för det där?
-Ja det var Tobbe som föreslog det . Han hade ju goda skäl för att ni förtjänade det!
- Brukade Tobbe ge Camilla....?
- Smisk på stjärten?
- Ja.
- Ja han brukade och brukar väl fortfarande ge henne det ibland . Hon får oftare än du kan jag säga.
Nu var jag alldeles het och pionröd om kinderna och det blev ännu skämmigare att veta att det syntes i mitt ansikte hur mycket jag skämdes. Till slut fick jag ur mig:
- Jaha och det är sånt ni pratar om?
- Nej men det händer någon gång.
- å det var han som gav dig idén?
- Jag hade väl inte tänkt på det annars.

Den där aningen eller misstanken jag hade dagen efter den där förnedrande kåta dagen var alltså sann. På hotellet samma dag som två svenska tjejer fått polisskydd efter ett vågat bad vid en vattenfall hade samma unga kvinnor fått smisk på stjärten av sina egna män i två olika hotellrum! de hade fortsatt träffas utan att säga ett ord om det och utan att veta.
Eller visste Camilla?
Jag var bara tvungen att ställa en pinsam fråga till;
- Vet Camilla att jag får.... Visste Camilla att jag fick smisk den där dan?
- Ja Tobbe var öppen med det för henne. Själv sa jag inget till dig om det tyckte du hade tillräckligt att skämmas över.

Med denna otroligt pinsamma vetskap var jag faktiskt tvungen att gå ut på en promenad och vara själv en stund. Gud så pinsamt det var att både Camilla och hennes kille visste att jag också fick smäll där på hotellrummet. Och sen... att hon också fick av sin man! att dom vet... Att dom vetat hela tiden...

Från och med nu blev det annorlunda varje gång jag träffade Camilla och hennes man. Att veta att dom vet och att jag vet. Att vi är två kvinnor som kan bli agade av våra män.

NyareÄldre