Dagboken 2

7:e april

Hej dagboken! Jag har saknat dig och du har säkert saknat mig också. Det är ju bara ett par veckor sen vi hördes, men det har hänt så mycket saker att det känns som att det var längre sen. Kanske två och en halv vecka. Jag tänker utgå från att du tyckte att det där var ett roligt skämt, för jag behöver någon som tycker att jag är rolig. Livet har förändrats sen kvällen jag fick känna rottingen för första gången, åt det strängare hållet. För två veckor sen fick både jag och Amanda väldigt mycket stryk så jag utgår från att du tänker att jag inte har varit olydig nog att få smisk så kort efter. Jag kan berätta att du har helt fel på den punkten, dagboken. Men det är inte helt och hållet mitt fel, pappa har förändrat reglerna ganska ordentligt. Han säger att mitt och Amandas bristande omdöme har visat honom att vi behöver mycket striktare disciplin. Jag tänker att jag berättar lite om det så får vi se om du håller med.

Det började ju egentligen lördagen för två veckor sen, samma dag som jag skrev till dig. När jag skrivit klart till dig låg jag bara på mage i min säng och funderade igenom allt som hänt. Mina tankar kretsade till slut mest om den söta killen i skolan, dessa tankar bladades med känslan jag kände när jag och Amanda låg nakna tätt ihop och kysste varandra. Jag hade inte brytt mig om att klä på mig något på underkroppen så jag särade på mina ben och lät min hand leta sig in mot mitt kön. Jag hörde hur pappas steg närmade sig så jag blev tvungen att avbryta alla mysiga tankar och slängde på mig täcket istället. Bara det lätta trycket av täcket på stjärten gjorde att jag kände att den fortfarande sved från dagen innan. Nu när jag vet att det finns en rotting blir det lättare att försöka undvika den. Tror jag i alla fall. Minnet av ljudet när den var på väg mot mina röda skinkor kommer nog aldrig att försvinna.

Pappa kom in och satte sig på sängen bredvid mig. Han kändes väldigt mjuk i sin framtoning, men sakerna han sa gjorde det väldigt tydligt att han kommer att vara stränga far framöver, och nog mycket mindre än den roliga pappa jag också har fått uppleva ibland. Han klappade mig försiktigt på bakhuvudet när han pratade med mig och jag kunde inte tänka på mycket annat än senaste gången bara han och jag befann oss ensamma i mitt sovrum. Han hade parkerat bilen i garaget så att det blev väldigt trångt att leda in min cykel bredvid den. Ena pedalen råkade göra ett minimalt märke på bilen, så litet att jag var säker på att han aldrig skulle upptäcka det. När han upptäckte det typ femton sekunder senare drog han inte alls slutsatsen att han hade parkerat bilen dumt, utan att jag hade varit oförsiktig. Han var väldigt arg på mig, så den gången fanns inte ens något utrymme för mig att förklara att det faktiskt var hans eget fel. Det hade nog kanske inte gjort saken bättre om jag hade försökt med det.

Vi stod i köket och han skällde på mig så att rutorna skallrade. Jag minns inte vad hans poäng var, men jag uppfattade det som att bilen var viktigare än mig i alla fall. När han var färdig fick jag ta av mig byxor och trosor och ställa mig vid min skämstavla. Jag skrev ”jag ska inte repa pappas bil” tills tavlan var helt full. Det känns för övrigt som ”den gamla goda tiden”, när jag fick kalla honom för pappa. I samma sekund som jag satte korken på pennan slog pappa sin handflata så hårt att det lät som något exploderade, rakt på min nakna skinka. Jag fick ytterligare instruktioner och jag skyndade iväg. Jag hade väntat länge innan pappa kom in, men jag hade väntat lydigt precis som han hade sagt åt mig. Jag låg med rumpan bar på min säng, på mage med putande stjärt. Jag hade lagt badborsten så att handtaget vilade precis mellan mina skinkor och pappa tog upp den direkt och smällde till rumpan med sin handflata.

Jag fick vända mig och lägga mig på rygg. Det kanske inte låter så farligt, jag har fått smisk en massa gånger och jag är ju van. Men herregud vad hemskt det var! Jag trodde att jag skulle lägga mig över pappas knän och få stryk tills jag stortjöt och var förlåten. Nu låg jag på rygg helt naken på underkroppen med pappas stränga blick på mig. Jag hade dessutom rakat mig mellan benen samma morgon så jag var helt len och oskyddad. Pappa lyfte upp mina ben och sa åt mig att hålla fast dem själv i knävecken. Hade jag legat på mage på sängen eller över hans knän hade jag i alla fall sluppit se hans granskande blickar och hans besvikna uttryck i ansiktet samtidigt som han straffar mig. Jag skämdes något obeskrivligt när jag tvingades ligga där och bjuda ut mig på det sättet, en känsla som mildrades lite när första dasken av badborsten träffade min vita stjärt. Jag vet inte hur många slag jag fick, jag kunde inte räkna så långt. Han lät det gå några sekunder mellan varje smäll så jag hann jobba upp min rädsla inför varje gång han slog mig. Han träffade fler gånger precis där rumpan slutar och ovandelen av låren börjar, jag var illröd precis på ”sittstället” av stjärten när han var färdig. Jag kunde inte sitta still på flera dagar efter det, men jag har inte kommit åt hans bil sen dess.

Det var ett sidospår, jag ber om ursäkt för det dagboken. Jag har faktiskt aldrig fått smäll för att inte ha kunnat hålla mig till ämnet bra nog, så jag tänker fortsätta med sidospår tills någon tydligt visar mig att det är styggt att göra så. Pappa satt alltså bredvid mig och klappade mig på huvudet och började berätta en massa saker som rörde min olydnad. Han känner tydligen gubben som har köpt den gamla nedlagda skolan i Björkeby och han menade allvar med att inreda ett rum till en skolsal där jag och Amanda ska ha undervisning i disciplin och lydnad. Jag förstod fortfarande inte riktigt vad han menade med det, men han sa också att jag hade utegångsförbud tills vidare, vilket alltså innebar att jag inte behövde hjälpa till med att hämta allt vad det nu var han skulle hämta. Så det löste sig ju ganska bra för mig tyckte jag.

Vid frukosten på lördagen var det väldigt konstig stämning. Jag och Amanda hade svårt att sitta fint eftersom gårdagens aga gjorde sig påmind ordentligt. Mamma var någon helt annan stans i tankarna, det var tydligt. Hon verkar gå igång på att pappa är extra sträng och bestämd, men det kändes lite överdrivet att höra henne fnissa som en skolflicka när pappa berättade om att vi skulle ha striktare regler att följa. Jag och Amanda tog hand om disken efter frukost medan mamma och pappa åkte iväg för att hämta en massa grejer hos skolgubben, som jag gillar att kalla honom. ”Vi pussades innan”, konstaterade jag högt när våra föräldrar hade kört iväg. ”Jag vet” svarade Amanda och det var väl inte direkt så att jag förmedlade information som hon inte redan visste. ”Vi brukar inte pussas och ligga nakna tillsammans”, jag fortsatte mitt oerhört välgenomtänkta resonemang. ”Jag vet”, sa Amanda som om hon inte kunde säga något annat. ”Men det var skönt och mysigt och jag vet inte om jag ska känna så”, jag var lite envis med att vilja prata om det och hon slutade till slut diska och ställde sig en decimeter framför mig. ”Det var skönt och det var mysigt, men jag vet inte vad det betyder och jag vet inte om vi ska göra det igen. Vi måste helt enkelt acceptera att vi bara har varandra i det här och vi bestämmer själva hur vi bäst tröstar och stöttar varandra”. Hon la sina händer på mina axlar och såg mig djupt in i ögonen. ”Jag vill ha en puss till”, var det enda jag kom på att säga. Hon drog mig till sig och tryckte sina läppar mot mina, jag öppnade min mun lätt och njöt av känslan av att hon lekte med min tunga mjukt. Hennes ena hand tryckte på min rygg så att jag kom närmare henne och den andra kramade lätt om mitt ena bröst. ”Du behöver nog skaffa dig en pojkvän”, sa hon innan hon återvände till att diska. ”Jag vet”, sa jag.

Resten av lördagen gick åt till att inreda ”salen”, som pappa kallar den. Det såg faktiskt ut som ett litet klassrum till slut, med två bänkar och obekväma stolar till två elever. En svart tavla som täcker nästan hela den ena väggen och två väldigt stora kulramar vid sidan om våra bänkar. På kvällen innan vi skulle gå och lägga oss fick vi komma in och sätta oss i bänkarna och lyssna på pappa som hade satt sig bakom den lilla katedern. ”Vi kommer att ha lektioner här inne så ofta det behövs. Ni kommer att tränas i att lyda och visa respekt, för det är tydligt att ni brister på bägge delar just nu”. Han böjde sig ner och la fram två buntar med kläder. En rutig kjol, en kortärmad vit skjorta och ett par knästrumpor i varje hög. ”Inga förändringar har än så länge gjorts om hur ni ska klä er, men när vi har lektion ska ni ha på er detta. Inga trosor ska bäras under kjolarna. Är det förstått?”, han växlade sin stränga blick mellan oss. ”Ja, far”, svarade vi nästan i kör. ”Jessica, vad händer om ni är olydiga?”, pappa spände ögonen i mig. ”Vi får smisk”, sa jag utan att dröja för länge. ”Hur känner ni er efter att ni fått smisk, Amanda?”, hans blick vandrade över till min syster. ”Vi känner oss tacksamma” hörde jag henne svara. Det var tur att jag inte fick den frågan, jag vet inte om jag hade klarat rätt svar på den. Vi fick sen gå fram en i taget, niga fint och sen blev vi ivägskickade till sängen.

Det var en ganska tystlåten frukost den söndagen och efter den var genomliden fick jag och Amanda en halvtimma på oss att vara ombytta och färdiga, ståendes vid sidan om våra bänkar i salen. Eftersom det tog max fem minuter att byta om gick det mesta av den tiden åt att fundera på vad som skulle kunna hända när vi skulle ha lektion med pappa. Hur har man undervisning i lydnad? Skulle han be oss vinka med höger hand och ge oss smäll om vi misslyckades? Jag hann tänka igenom en massa roliga saker men jag kunde inte roa mig själv lika väl som jag brukar. Det var en väldigt allvarlig stämning i luften och jag var oerhört nervös när tiden började närma sig lektion. Jag ställde mig framför min stora spegel och tittade på mig själv innan jag gick iväg. Jag tyckte själv att jag såg ganska söt ut i de där kläderna. Mitt blonda hår la sig fint över axlarna på den vita skjortan. Sen lyfte jag på den knälånga kjolen och kände mig med ens väldigt snuskig samtidigt. Det kändes konstigt att vara utan trosor, men jag var helt inställd på att vara lydig.

Amanda stod vid sin bänk när jag kom in i salen. Hon tittade upp på mig och pekade på en lapp som låg på min bänk. Pappa hade skrivit ner ett antal regler på lappen och som tur var hann jag läsa den första precis innan han kom in. Han ställde sig framför svarta tavlan och tittade tyst på oss. ”God morgon, far” sa vi båda två nästan exakt samtidigt och neg sen så djupt vi kunde. Han sa åt oss att sitta ner och min blick gled till höger om honom där det bredvid tavlan hängde tre olika tjocka rottingar, en ridpiska, en stor och gammal trälinjal och en mattpiska. Han började återigen hålla en lång utläggning om att vi hade haft orena tankar, visat prov på väldigt dåligt omdöme, varit allmänt olydiga och bla bla bla. Jag funderade på att avbryta honom och fråga om han inte hade glömt att hänga upp badborsten och hårborsten också, men det gjorde jag inte. Jag hoppas att du förstår att jag inte övervägde det på allvar, du är ju ändå en ganska smart dagbok. Till slut sa han åt Amanda att lägga fram linjalen på katedern och sen gå och ställa sig vid sin kulram. ”Ja, far”, hennes sätt att låta respektfull var faktiskt väldigt verklighetstroget. Hon neg innan hon gjorde som han sagt. Jag gjorde en mental notering om att niga hela tiden. Det är nog bättre att göra det för ofta än för sällan tror jag.

”Hur många gånger har du fått smisk i år? Du kan föra så många kulor åt höger på kulramen”. Mina ögon spärrades upp av den oväntade frågan Amanda fick. Förväntas vi hålla koll på sånt? Vet han det ens själv? Jag såg på Amandas blick att hon blev väldigt nervös och började tänka efter. Hon lyfte upp sin hand som skakade lätt och flyttade över fem kulor varpå pappa informerade henne om att det var fel. ”Lyft upp kjolen och luta dig över bänken”, sa pappa och plockade upp linjalen. Amanda vände sig mot sin bänk, böjde sig framåt utan att lägga sig över bänken. När hon lyfte på kjolen var hennes position sådan att den stannade uppe på ryggen på henne och hennes bara stjärt var blottad. Pappa kom fram vid hennes sida och klappade henne på rumpan lätt några gånger med linjalen. Sen lät han den vila på hennes skinkor i några sekunder innan han höjde den högt över sitt huvud. Amanda skrek till högt när han smällde till hennes stjärt så att det ekade i salen. Hon stod lydigt kvar och putade med stjärten så att pappa kunde rappa henne igen. Denna gång klarade hon av att ta slaget med endast ett högljutt stön. Efter det tredje slaget ställde hon sig på tå, men gjorde ingen ansats till att flytta på sig. Pappa la ner linjalen och klämde lätt på Amandas stjärt innan han rättade till hennes kjol så att den täckte rumpan igen. ”Nu får du försöka igen”. Hon förde över tre kulor till och fick sen niga innan hon fick sätta sig igen.

Jag hade funderat ordentligt under tiden som pappa var upptagen med Amanda, jag förstod ju att jag skulle få samma uppgift. Jag hade verkligen ingen aning, jag fick till exempel smisk två gånger på samma dag en gång under jullovet. Men var det i år eller förra året? Amanda hade alltså blivit bestraffad åtta gånger och jag kom fram till att jag helt enkelt fick chansa på att jag nog ändå har fått smäll mer än henne. Jag flyttade över 16 kulor och tänkte att lite mer än en gång i veckan i snitt känns nog ganska rätt. Du har förstått det rätt, dagboken, jag körde med mina mattekunskaper för att klara av detta felfritt. ”Luta dig över bänken och lyft på kjolen”, sa pappa helt lugnt och stilla och jag kände hur jag rös av obehag. Jag ställde mig tyst och lydigt så att mina lår nuddade bänken och putade ordentligt på stjärten när jag vek upp min kjol. Jag lyckades att få den att stanna uppe när jag sen lutade mig över bänken och tog ett tag om kanten på motsatt sida. Pappa kom fram och placerade den hemska linjalen på min rumpa som fortfarande var öm från dagen innan. ”Titta rakt fram, Jessica”, sa han med sin barska stämma och när jag gjorde det kände jag hur jag automatiskt svankade ännu mer och min stjärt kändes på något sätt än mer oskyddad. Slaget som träffade mina redan agade skinkor var värre än jag hade föreställt mig. Hur hade Amanda kunnat ta sina daskar så lydigt? Jag skrek till högt när det andra slaget träffade mig men jag bestämde mig för att jag skulle klara det här.

Jag hade börjat snyfta redan efter det tredje slaget, han såg verkligen till att alla smällar skulle göra skillnad. När han lät den femte smällen träffa min rumpa kände jag hur mina knän inte ville längre och jag gjorde en lätt böj på knäna innan jag lyckades räta ut dem igen. Pappa gick fram till katedern och la ner linjalen innan han kom fram till mig där jag stod och fortfarande putade på min bara stjärt. Han kände med handen lätt på båda mina skinkor innan han rättade till min kjol och jag fick resa på mig. ”Försök igen, Jessica” sa han och jag skyndade mig fram och flyttade över ytterligare fem kulor på ramen. När jag vände mig om såg jag hur pappa skakade på huvudet och jag yttrade ett litet pip av rädsla. ”Över bänken, upp med kjolen”, sa han strängt och jag kände hur min ögon fylldes med tårar. Min blick sökte efter Amandas, men hon vågade inget annat än att sitta duktigt på sin plats med blicken framåt. Jag gick igenom året som gått snabbt i mitt huvud och kom fram till att över 20 gånger faktiskt inte kändes rimligt, men det var för sent. Jag ställde mig i position för att få mer smisk av pappas grova trälinjal.

Jag kände hur min kropp skakade när jag stod och sköt ut min bara stjärt som redan säkert var röd från linjalens elaka rapp. Pappa tog överdrivet långsamma steg fram mot mig med linjalen i handen, han vet precis hur han ska göra mig så nervös som möjligt. Han la linjalen mot rumpan och klappade den lätt. ”Det här blir en bra läxa som gör att du kommer att lära dig att tänka efter innan du tar några beslut”, hans röst var också långsam på något sätt, förmodligen för att han tycker att det också är bra för mig att visa stjärten på det här skämmiga sättet. ”Se nu till att stå still och visa att du ångrar dig genom att hålla stjärten i rätt läge, annars kommer du att få extra med rottingen. Är det förstått?”. Jag förvånade mig själv genom att säga ”ja, far” högt och tydligt men skrek till när han snabbt höjde linjalen och rappade min stackars rumpa.

Efter fem hårda slag slutade han att slå mig med linjalen, men jag förstod att han inte var färdig eftersom jag inte fick sluta stå och puta med stjärten. Han pausade nog för att jag hade börjat gråta ganska ordentligt och min smiskade rumpa skakade nog lite för mycket för att han skulle kunna träffa den som han ville. Han tryckte linjalen mot mina röda skinkor under tiden som han väntade ut mig, och när jag hade lugnat mig något kände jag hur han höjde linjalen och lät den träffa min ömma rumpa så att jag kunde känna hur skinnet gungade till. Jag kunde inte skrika ut min smärta utan vid varje följande dask intensifierades bara min gråt i styrka. Jag höll om kanten på bänken så att det gjorde ont i fingrarna för att kunna stå kvar och ta emot allt smäll. När pappa hade gett mig totalt tio smällar, under denna omgången, gick han fram och la linjalen på katedern. ”Nu kan du försöka igen, Jessica”. Han fick ta i ordentligt när han pratade för att överrösta min gråt, men jag hörde tillräckligt bra för att skynda mig fram till tavlan och dra tillbaka tio kulor.

Det gjorde ont att tvingas sitta på en stol som var obekväm till att börja med, med svidande stjärt var det ännu värre att sitta och lyssna på pappa. Han höll onödigt långa utläggningar om att vi behövde träna på att bete oss som flickor ska. Vi skulle träna på en massa saker, bland annat att niga, prata fint och korrekt, plus en massa annat. Jag får erkänna att jag zoomade ut lite när han pratade så länge, rumpan gjorde ju dessutom väldigt ont. Jag kom undan med det, men vi får väl se om det blir förhör på den här uppläxningen i framtiden. Det vi skulle göra precis då var i alla fall att träna på vår hållning. Den är mycket viktig kan jag berätta, det tycker i alla fall min kära far. På något sätt gör det ändå att jag också tycker det, konstigt nog.

Det här kommer att låta väldigt konstigt, men jag och Amanda fick ställa oss framme vid svarta tavlan där pappa la var sin bok på våra huvuden. Pappa visade sen genom att lägga sin hand på min rygg och putta upp min haka med fingret hur man ska stå ordentligt. När han var nöjd med oss båda skulle vi gå till väggen mitt emot, vända och gå tillbaka. Han varnade oss för att tappa boken och jag tog verkligen den varningen på allvar. Vi gick flera gånger fram och tillbaka och det gick bra. Efter några vändor skulle vi sen niga efter att vi vänt på oss och skulle gå tillbaka. Det var väldigt svårt, särskilt med tanke på att jag har lärt mig att titta ner i golvet när jag niger. Jag tappade självklart boken och stod sen och tittade på den med uppspärrade ögon. ”Välj ett redskap från väggen och ge det till mig. Tänk på att niga fint innan du räcker över det”, sa pappa när jag tappat boken.

Även om min stjärt sved ordentligt redan fanns ingen tanke på att säga emot eller ens tveka med att lyda. Jag gick snabbt fram och plockade utan att fundera ner mattpiskan. När jag stod framför pappa neg jag djupt framför honom med mattpiskan vilande i mina öppna handflator framför mig. Han tog den med sin vänstra hand och höjde samtidigt sin andra hand och gav mig en örfil som var så hård att jag stönade till. ”Jag trodde du förstod att boken inte ska ligga på golvet”. Ett snabbt ”förlåt” fick jag ur mig innan jag skyndade mig att lägga boken på min bänk istället. Jag ställde mig sen lydigt framför pappa igen. ”Du har visat att du mår bäst om du får skämmas ordentligt resten av dagen. Gå till ditt rum och lägg kjolen där. När du kommer tillbaka ska du be snällt om att få bli bestraffad för din dåliga hållning”. Jag neg bara och sa ”ja, far” innan jag skyndade mig iväg. Jag smekte min rumpa under kjolen när jag var på väg mot mitt rum. Den kändes varm och det gjorde redan väldigt ont och jag undrade mest hur jag skulle klara av den här dagen. Jag tittade på mig själv i spegeln på mitt rum där jag stod helt naken på underkroppen. ”Var bara lydig så går allt bra”, sa jag till min spegelbild innan jag gick tillbaka mot salen.

Jag mötte mammas blick i köket när jag gick förbi. Det var nästan som att jag kunde känna hennes blick på min stjärt när jag gick vidare. Blicken jag fick av henne var svårtolkad, det är definitivt något med fostran som hon går igång på. Innan jag var framme vid salen hann jag tänka en snabb tanke att jag och Amanda fostras till att bli precis som mamma. ”Kan far vara så snäll och straffa mig för att jag har dålig hållning och tappade boken”. Utan att svara ställde sig pappa vid sidan om mig och la mattpiskan mot mina ömma skinkor. Han klappade lätt på dem och sa åt mig att böja mig framåt och nudda mina tår. Jag var tyst och gjorde som han sa, samtidigt som mitt ansikte nog var illrött av skam. Att jag skämdes något fruktansvärt av att stå så blottad inför min pappa och min syster var inget jag behövde tänka på särskilt länge. Jag hörde det höga vinandet genom luften innan mattpiskan landade hårt på min nakna stjärt. Det gick så snabbt och gjorde så ont att jag skrek rakt ut och ramlade ihop på golvet.

Jag kände hur tårarna rann, men det var nog mest av skam att inte lyckas göra vad som förväntades av mig. Pappa ställde sig med en fot och ett knä i golvet och drog mig över hans ben. Han smällde min stackars rumpa med sin stora, starka hand och min gråt ökade i styrka. Jag lyckades undvika att sprattla med benen när han agade mig med handen, något som jag ändå kände mig stolt över. När han slutade lät han mig på sätt och vis hänga kvar över hans ben med hans hand vilande på min röda stjärt. ”Jag vet inte vad jag ska göra med dig Jessica”. Han blev tyst en stund och jag snyftade fram ett ”förlåt”. När jag låg med särade ben och skämdes för att jag inte var duktig nog att få stryk funderade jag också på varför det skulle vara så svårt. ”Nu ställer du dig igen och tar ditt straff som en duktig flicka, eller hur Jessica?”, jag hörde på hans röst att det var väldigt viktigt att jag klarade det här. Jag nickade och kravlade mig upp på fötter igen. ”Ja far, jag ska vara duktig”, sa jag tyst och ställde mig med min nakna rumpa som högsta punkt.

Jag kände hur mina ben skakade när jag hörde vinandet igen, men eftersom jag var bättre förberedd på hur det skulle kännas klarade jag av att stå kvar efter att mattpiskan hade rappat min stjärt hårt. Det är en hemsk ställning att tvingas stå på det sättet och få smäll. Dels spänner man liksom ut huden så att allt gör extra ont, plus det faktum att man tvingas visa varenda privat liten vrå mellan benen. Jag antar att du, min extra nyfikna dagbok, är väldigt intresserad av att veta vilken ställning som är min favorit, om man nu kan kalla det så när det gäller att få stryk. Det var en bra fråga! Jag tycker på något sätt ändå om att ligga över knät, även om det också är väldigt blottande. Jag känner mig på något sätt omhändertagen eller vad jag ska säga när jag känner mammas eller pappas ben mot min bara hud. Men om jag måste välja en favorit så tycker jag nog mest om att ligga platt på mage på sängen, utan något som skjuter upp stjärten i vädret. Det är bekvämt att ligga så och det gör det lättare att slappna av och fundera på något annat tills agan är över. Det största problemet är att det nästan bara är mamma som har gett mig smisk på det sättet och det känns alltid lite obehagligt. Jag tror hon gillar hur stjärten ser ut när jag ligger så, på hennes andning har jag listat ut att hon gillar att se hur skinkorna gungar till efter varje smäll. Det brukar alltid bli många pauser när hon smiskar mig så, där hon känner på rumpan och nästan ”undersöker” den eller vad man ska säga. Vissa gånger har jag istället för skamvrå fått ligga kvar på sängen med mamma sittande bredvid och tvingats säga ”tack mamma för smisket, jag ska vara en lydig flicka” typ 50 gånger. Det är lite skumt det där, dagboken.

Jag vinglade till lite efter tredje rappet och jag stönade högt av smärta. Jag tar mattpiskan varje dag i veckan istället för rottingen, men det innebär inte att den inte gör väldigt ont. Särskilt när jag redan har fått så mycket smisk. När jag böjde mig fram hade jag ingen aning om hur många slag jag skulle få, vilket gjorde att varje gång pappa höjde redskapet blev jag väldigt besviken på att jag inte var färdig. När han höjde mattpiskan för sjätte eller sjunde gången började det verkligen gå upp för mig vad han menade med att det skulle bli mer strängt. När det tionde ilskna slaget daskade min nakna stjärt grät jag bara och höll mig krampaktigt i anklarna. Det kändes som att jag var i en dimma när jag fick niga och tacka innan jag ställde mig i skamvrån. Det var egentligen först när jag stod och skämdes som det gick upp för mig att Amanda hade suttit vid sin bänk, hur länge hon hade gjort det vet jag inte. Jag fick stå med bar, svidande stjärt och lyssna när hon fick fortsätta med hållningsövningen.

Det är lite svårt att redogöra exakt vad som hände eftersom jag bara hörde det, men vid ett tillfälle verkade det som att hon använde sina händer för att balansera boken så att den inte skulle trilla ner. Jag förstod såpass mycket att hon fick lägga ifrån sig boken och komma fram till pappa. Hon fick hålla fram händerna och ganska snart hörde jag en rejäl smäll följt av ett kvidande från Amanda. Jag vet inte om hon har fått mycket mer aga än mig, men hon är väldigt duktig på att vara still och lydig när hon får smäll. Hon är dessutom mycket tystare än vad jag någonsin klarar av. Pappa slog hennes öppna handflator med sitt bälte, ljudet av hur han drar det ur hällorna kan jag väldigt väl vid det här laget. Varje gång jag hörde bältet fara genom luften såg jag i mitt inre hur Amanda knep ihop ögonen och höll händerna helt still framför sig. Har man sett något tillräckligt många gånger behöver man inte se det för att ta in det ändå. Jag tycker att det är hemskt att tvingas hålla fram händerna för att få stryk i handflatorna, att bli agad precis framför ansiktet är otroligt skämmigt. Hur hon klarar det utan att skaka som jag brukar göra fattar jag inte. Jag räknade till tio slag innan jag hörde henne tacka fint för sitt straff, allt med bara små stön från henne. Jag hade förmodligen skrikit högt.

Amanda fick till slut sätta sig vid sin bänk igen utan fler missöden. Efter det var det min tur igen och jag var trots allt än mer fokuserad på vad jag skulle göra denna gången. Jag fick fram och tillbaka med boken på huvudet och helt naken på underkroppen. Det var nog inte så många som spenderade sin söndagsförmiddag som jag och min syster, men det var inget jag funderade på just då. Det kändes som att pappas blick brände mellan mina ben varje gång jag vände och neg så djupt jag kunde. Jag vet att han granskade hur fint jag kunde niga, men jag funderade väldigt mycket på om han tänkte något om att jag var helt renrakad mellan benen. Det fick mig i alla fall att skämmas extra mycket, så jag tror nog inte att det gjorde något. Till slut var han ändå nöjd med mig och både jag och Amanda fick stå bredvid våra bänkar. Pappa förklarade att vi skulle ha sådana här lektioner varje söndag och att vi fortfarande hade väldigt mycket att lära oss. Vi neg till sist och tackade för lektionen och vid det laget började det verkligen kännas jobbigt att inte ens ha trosor på sig. ”Amanda, du hjälper mor med lunchen. Jessica ställer sig i skamvrån i köket tills det är färdigt. Jag vill att du noga tänker igenom dagens lektion, ditt generella beteende och hur du vill att framtiden ska bli. Det är nämligen upp till dig och ingen annan. Är det förstått”? Både jag och Amanda svarade väldigt artigt innan vi gick mot köket, men jag kunde inte undgå att tänka att pappa ändå har ett ganska stort inflytande på min framtid.

Utan att säga något ställde jag mig i det tomma hörnet av köket, med benen brett isär och händerna på huvudet. Jag både älskar och hatar skamvrån egentligen. Det är verkligen en vrå som gör skäl för sitt namn, varje sekund jag spenderar där är väldigt pinsam. Det känns så jobbigt att jag står där med svidande, naken stjärt när jag egentligen vill vara för mig själv och gnida bort det onda. Att livet för de andra pågår som vanligt bakom min rygg gör att varje sekund känns som en timma. Samtidigt är det så att för varje gång jag står där och putar med rumpan blir jag bättre på det. Det har med tiden blivit lättare för mig att gå in i mig själv och försöka att reda ut tankar och känslor. Det är ju min uppgift också, att tänka igenom vad jag gjort och sådant, men jag gör det nog inte exakt som min kära fostrare vill att jag ska göra. Denna gången tänkte jag å andra sidan på hur jag i framtiden skulle bete mig för att minimera agan på min stackars bakdel. Mina tankar gled snart över till fantasier om att Amanda skulle smeka min rumpa snarare än att tänka på rädslan att pappa skulle slå den.

Någon gång under förloppet att mina tankar gick från lydiga till förbjudna ringde det på dörren. Jag blev stel av skräck, bokstavligen. Jag hörde att Amanda öppnade och jag ville springa och gömma mig. Jag hörde inte riktigt vem det var, men jag hörde Amanda säga att hon skulle hämta honom. Jag undrar vad hon tänkte när hon gick förbi mig där jag skämdes i köket för att hämta pappa. Jag bad till alla väsen jag kunde komma på att han skulle ge mig tillåtelse att gå till mitt rum när han gick förbi. Det är svårt att tro på ett högre väsen när han bara gick förbi som om jag och min rödsmiskade stjärt inte var fullt synliga i skamvrån. Han gick till dörren och pappa lät precis som vanligt när han pratade med vem det nu var. Jag hörde pappas röst mer tydligt och jag började nu förstå att det var någon som hade kommit för att låna något. När jag hörde pappa säga ”den är i källaren, du får komma in så hjälps vi åt att bära upp den” ville jag sjunka genom golvet och ner under markytan nedanför. De fortsatte att prata när de kom in i köket, jag kunde nu höra att det var vår nyinflyttade granne som var där. Hans röst tystnade i någon sekund mitt i en mening när hans blick måste ha fastnat på den olydiga flickan i hörnet, men förutom det så gick de bara förbi. Jag stod i skamvrån och skämdes. Herregud, vad jag skämdes.

En stund senare kom de förbi igen, förmodligen bärandes på något som grannen skulle låna. Alltså, det är extremt pinsamt att stå i skamvrån. Det är ungefär att få det till sig såhär: du har varit en olydig flicka och du får smisk på stjärten tills ett gör olidligt ont. Sen ska du placera din smiskade, röda rumpa så att alla i rummet ska få se exakt hur olydig du har varit. Usch och fy på dig vad du ska skämmas nu! Det gör jag också, varje gång jag har gjort något dumt. Det är illa nog att visa rumpan för mamma, pappa och min storasyster. Den här känslan går inte beskriva så att det ger en rättvis bild. Det hade till och med varit en annan sak om det hade varit en gubbe i typ pappas ålder, men grannen är nog ungefär 25 år. Dessutom är han väldigt snygg, och jag tvingades visa honom min nakna, röda stjärt. Jag ska inte tjata om det mer, dagboken, eftersom jag ändå inte kommer att komma fram till hur pinsamt det var. Han har dessutom köpt huset själv, är det ens tillåtet? Jag menar en kille, eller en man kan man ju säga då, på drygt 20 år som är ensamstående som köper en villa själv? I det här kvarteret ska det ju bo barnfamiljer, lite pensionärer och en och annan rik, frånskild man som betalar alldeles för lite i underhåll till sin ex-fru. Förlåt, jag ska sluta nu.

När vi väl satt och åt lunch var det som om inget konstigt hade hänt. Vi pratade om skolan och pappa berättade något om jobbet. Jag har tidigare tänkt på hur det skulle kännas om någon utifrån hade fått veta att jag får smisk och blir uppfostrad på gammaldags vis. Till exempel om någon är på besök när jag har skrivit ”jag ska lyda och inte säga emot mamma” på min skämstavla i köket. Efter upplevelsen i skamvrån förstod jag att jag riskerar disciplinstraff när och var som helst. Jag satt och åt lunch och försökte att hänga med i konversationen, men det var svårt när jag satt med bar stjärt vid matbordet. Jag fick dessutom några väldigt stränga blickar av pappa när jag hade som svårast att sitta still. Jag kunde inte hejda mina tankar från att fundera på att jag kanske kunde få smisk hemma även om det skulle vara någon som hälsade på oss. Tanken på att bli utskälld, bestraffad och skickad till skamvrån inför mina föräldrars vänner, eller ännu värre mina egna, var verkligen hemsk. Alla de gånger då jag nyligen fått smisk är det lätt hänt att fundera kring det där och jag har tänkt på många olika saker som skulle kännas väldigt pinsamma. Jag har tänkt på hur det skulle kännas att få smisk inför hela klassen någon gång när jag mest har dagdrömt istället för att lyssna. Tanken har varit både skrattretande och läskig på samma gång, men från och med nu känns inget omöjligt.

Efter att vi hade tagit hand om disken efter lunch fick vi en liten stund för oss själva innan vi skulle infinna oss i salen igen. Pappa var noga med att för mig gällde förbud mot all typ av klädsel på underkroppen resten av dagen. Jag låg bara på sängen en stund och njöt av att få vara ifred en stund. När jag kollade mina sociala medier slog det mig hur stor skillnad det var på mitt liv och åtminstone de flesta andras. Det som kändes lite konstigt var att jag inte kände mig avundsjuk på mina kompisar som delade bilder på vad de gjorde idag. Jag kanske hellre hade hängt med någon lite äldre kille som hade bil en dag som denna, men av någon anledning kände jag inget sug efter att byta liv med någon annan just nu. Detta trots att jag låg med naken, svidande stjärt på sängen bara för att jag inte ens vågade skyla mig när jag var själv och förmodligen hade kommit undan med det. Jag hade ingen egen önskan om att dela med mig av mina upplevelser så långt den dagen, så i god tid la jag undan telefonen och gick och ställde mig vid min bänk i salen. Jag stod och väntade en stund innan Amanda kom in. När hon gick genom dörröppningen gav hon mig en lätt frågande min som jag läste som ”hur är det med dig?”, jag nickade långsamt för att visa att det ändå var helt okej. Hon rundade mig för att komma till sin bänk, stannade upp bakom mig såpass nära att jag kände hennes andning mot mitt bakhuvud. Hon la sin hand väldigt försiktigt mot min stjärt och jag kände hur jag nästan omedvetet putade ordentligt direkt. Det var som att hela min kropp skrek efter smek och närhet. Hon klämde ytterst lätt på min ena skinka och la sin andra hand på min rumpa. Hon tryckte sig mot mig så att hennes bröst pressades mot min rygg samtidigt som hon släppte rumpan med ena handen och lät den glida runt till framsidan för att fingra lätt på mitt sköte. Jag kände hur jag rös när hon kysste min nacke med sin varma mun. ”Du får sova i mitt rum i natt”, viskade hon i mitt öra innan hon gick till sin bänk. Jag vred bara huvudet mot henne och nickade med längtan i blicken.

Eftermiddagen gick sen åt till skolarbete och pappa lät oss förstå att söndagarna skulle se ut så här framöver. Lektioner i lydnad och disciplin på förmiddagarna och skolarbete på eftermiddagarna. Just då tänkte jag inte så mycket om det utan fick mest kämpa för att sitta still. Jag fick en del tillsägelser och stränga blickar, men jag slapp mer smisk just den dagen. Jag och Amanda pratade inget mer med varandra och hela eftermiddagen och kvällen kände jag hur en intensiv blandning av nervositet och spänning växte i mig. När det var dags att sova på kvällen låg jag lydigt i min säng när mamma kom in för att säga god natt. Det var nog något som också skulle bli striktare igen, men hon var väldigt gullig mot mig och önskade mig en god natt. Jag utgår nästan från att det i framtiden kommer att vara tillfällen då hon säger saker som provocerar mig så mycket att jag säger eller gör något dumt, men jag lovar att göra mitt bästa för att sköta mig. Jag känner mig säker på att du litar på mig, dagboken. Självklart kunde jag inte somna och när jag hade uppfattat huset som helt tyst en stund klev jag ur sängen och smög väldigt försiktigt i bara nattlinne och trosor in till Amandas rum.

En svag skrivbordslampa gjorde att ett lätt sken spred sig i rummet när jag klev in. Amanda lyfte på sitt täcke där hon låg i sängen som en inbjudan för mig att lägga mig. När jag gjorde en ansats att lägga mig ner harklade hon sig lätt och synade mig överdrivet uppifrån och ner med stora ögon. Jag fattade vinken och drog av mig nattlinnet innan jag la mig och lät Amanda dra det mjuka täcket över oss båda. ”Du fick ju inte ha trosor mer idag”, viskade hon i mitt öra och la sin hand på min mage. ”Jag räknade dagen som slut”, min viskande röst sprack lite av spänningen jag hade i kroppen. ”Jag ska varken skvallra eller straffa dig, men det är nog bäst att vi tar av dem för säkerhets skull”. Hennes viskande hördes väldigt tydligt med hennes mun nästan tryckt mot mitt öra samtidigt som hennes hand letade sig nedåt och fingrade på linningen till mina trosor. Med hennes andra hand vred hon på mitt huvud och pressade sina läppar mot mina samtidigt som hon drog ner mina trosor. Jag var väldigt nervös och osäker på vad jag egentligen ville så det kändes skönt att Amanda kändes så säker på vad hon ville göra.

Samtidigt som hennes tunga letade upp min lyfte jag på rumpan och hjälpte till att få av mig trosorna. Hennes ena hand letade upp mitt ena bröst och jag stönade till in i hennes mun då vår kyss hade övergått till hångel. Hennes händer var snabba och målmedvetna men hennes beröring var mjuk och kändes nästan tröstande. Hon vände sig på sidan och smekte mina bröst samtidigt som hennes andra hand lekte sig ner till mitt kön och jag särade nästan instinktivt på benen. Hon började smeka mig mjukt och nästan retsamt och jag la min hand på hennes höft. Det var först då jag insåg att hon också var naken och jag kände en enorm åtrå att undersöka hennes kropp. Hon smekte mig mer och mer intensivt och min upphetsning bara ökade i takt med att jag kände på henne. Eftersom hon har större bröst än mig kunde jag inte få nog av att låta mitt smekande mer gå över i att mer leka med dem. Vi ömsom kysstes samtidigt, ömsom hade vi bara munnarna tätt intill varandra. Jag kände vibrationerna av hennes läppar mot mina när hon fnissade åt vad jag gjorde med hennes bröst, men jag kunde inte hejda mig från att klämma lätt och ibland bara lyfta dem och känna hur storleken på brösten gjorde att mellanrummet mellan mina fingrar fylldes av hennes hud.

När hennes fingrar började bli genomvåta av mitt underliv som dröp av upphetsning slutade hon att smeka mig och lät sin hand vandra uppåt igen. Jag kände hur min mage blev blöt efter hennes hands resa tillbaka upp mot mina bröst. Jag flämtade till och kände hur min bröstvårta blev om möjligt ännu hårdare när hon nöp den försiktigt. ”Jag vill att du gör det skönt för mig. Med din mun.” Hennes viskande röst var hesare nu och det rådde inga tvivel om att vi ville det här båda två, oavsett hur förbjudet det var. Kanske var det en faktor som gjorde stämningen mellan oss ännu mer intensiv och eggande. ”Det vill jag också, men jag vet inte hur”, viskade jag till svar och min oro för att inte göra det bra var helt ärlig. Hon gav mig några blöta pussar på kinden och bet lätt i min örsnibb. ”Du ska lägga dig på mig och ge mig en kyss, sen ska du kyssa mig längre och längre ner. När du är mellan mina ben ska du fortsätta att kyssa mig där. Jag lovar att du märker på mig när du gör rätt”. Våra blickar möttes i rummet och jag tyckte att belysningen var perfekt, precis nog med ljus att vi kunde se varandra utan någon strålkastar-känsla. Jag nickade bara till svar och flyttade mig åt sidan så att hon skulle få plats att lägga sig på rygg i sängen.

Samtidigt som jag gav henne den första kyssen på munnen drog hon ner täcket på golvet. Jag kysste henne sakta neråt och pussade henne mellan brösten samtidigt som båda mina händer smekte dem mjukt. När täcket inte fanns som skydd över oss kändes det plötsligt ännu mer verkligt och fel, samtidigt som det kändes så underbart på samma gång. Mina händer stannade kvar på hennes bröst när jag fortsatte att smeka hennes kropp med min mun. När jag väl var nära hennes kön så var jag nog lite för osäker och pussade henne lite för länge precis ovanför, för hon tog tag i mitt huvud och styrde min mun så att saliven utanpå mina läppar mötte hennes våthet. Med munnen tryckt mellan hennes ben rättade jag till min position så att jag satt på knä längst ner på sängen med min röda stjärt putande rakt upp. När jag prövande började smeka henne med läppar och tunga var det som att det kändes som att jag nu fick en chans att återgälda allt stöd jag fått av Amanda de senaste åren. Det hade inte gått upp för mig innan, men eftersom hon är äldre har hon lärt sig en hårdare väg än vad jag har gjort. Trots att jag har fått smisk fler gånger än vad jag kan minnas. Mina tankar kretsade kring alla gånger hon pratat med mig och fått mig att agera så att jag sluppit stå i skamvrån med sveda på rumpan och tårar i ögonen. Jag ökade successivt takten och kände hur lakanet blev genomvått under Amandas stjärt. Hon stönade mer och mer intensivt även om hon även nu lyckades hålla ljuden på väldigt låg volym.

Hennes fingrar borrade in sig i min hårbotten och jag njöt av hur hon masserade mig när jag slickade henne, vid det laget var jag våt i nästan hela ansiktet. Mina armar omslöt hennes ben och jag kunde känna på vibrationerna i hennes kropp när hon började närma sig orgasm. Jag ville egentligen ropa ”tack för allt du har gjort för mig, jag vill alltid vara så nära dig som jag är nu”, men jag försökte istället visa det med att låta min tunga arbeta så fort den kunde så att hon skulle nå klimax. Hennes grepp om mitt huvud hade varit mjukt och nästan kittlande fram tills dess, men nu kände jag hur hennes tag om mitt bakhuvud blev bestämt. Hon tryckte in mitt ansikte mellan hennes ben och jag fick svårt att andas, men jag var så fokuserad på att hon skulle komma att det inte spelade så stor roll. När hon till slut spände kroppen i orgasm pressade hon ihop läpparna och lyckades återigen att vara nästan helt tyst. En stor känsla av stolthet spred sig och blandade sig med all den upphetsning jag kände i kroppen. När hon släppte på taget om mitt huvud låg jag kvar och kysste hennes kön försiktigt en bra stund, innan jag med viss möda rätade ut kroppen och kröp uppåt i sängen igen. Under tiden sträckte Amanda sig efter bordet bredvid sängen, så när våra ansikten var i höjd med varandra höll hon fram en handduk. Jag fnissade till högt och tog den varpå hon tittade på mig med nästan sträng blick och la fingret över sin mun för att visa att jag skulle vara tyst.

Efter att jag torkat av min mun och haka räckte jag över handduken till Amanda, men istället för att lägga tillbaka den la hon den mot min hals. Jag hade inte ens märkt att jag blivit våt ända ner till överkroppen och när hon torkade mig mellan brösten kände jag att min upphetsning började bli outhärdlig. När hon la undan handduken och puttade lätt på min axel la jag mig villigt på rygg med särade ben. Något slags gnyende undslapp mina läppar när Amanda började smeka mig mellan benen med vad som kändes som vana fingrar. Det kändes inte som att det tog många sekunder innan jag kände att jag började komma och jag kände direkt att även när det gällde detta skulle jag inte klara av att vara tyst alls lika bra som min syster. Just där och då brydde jag mig verkligen inte. Hade jag väckt pappa och detta hade renderat i 50 rapp med rottingen om dagen i flera veckor hade det inte gjort någon skillnad. Amanda verkade däremot inte lika bekymmerslös som jag i den stunden och hon verkade dessutom också kunna förutse hur mycket jag skulle låta. Hon tog handduken som fortfarande låg bredvid henne och tryckte den mot min mun utan att med den andra handen sluta att smeka mig snabbt och precist på exakt rätt ställe. Det var som att allt blev kaos när jag kom, inte alls så kontrollerat som när Amanda gjorde det några minuter innan. Jag skrek allt jag orkade, men Amandas bestämda tryck med handduken över min mun kvävde det mesta av oljudet jag annars hade orsakat. Jag började sprattla och skaka som om jag hade fått något slags anfall och försökte istället trycka min kropp mot Amandas. Jag fick tag i hennes axel och pressade min kropp mot hennes samtidigt som hon parerade mig så att båda hennes händer fortsatte med det de höll på med. Det var som att alla mina känslor exploderade på samma gång och jag kände hur tårarna nästan bokstavligen sprutade ur mina ögon.

Än en gång somnade vi nakna tillsammans. Det var inte svårt att somna den kvällen, med tanke på att det var den mest händelserika dagen i mitt liv så långt. Jag minns att Amanda sa att hon hade ställt väckarklockan tidigt dagen efter, men jag orkade inte riktigt fundera på det just då. Med smaken av hennes kön i munnen och tankarna på röda stjärtar, Amandas mjuka bröst och skamvrån somnade jag.

Den senaste tiden har mycket handlat om rätt och fel, det är nog inget jag behöver förklara så noga för dig, min älskade dagbok. Min hjärna har för tillfället svårt att reda ut vad som är just rätt och fel. Jag tror i alla fall att Amanda har rätt i att jag behöver en pojkvän. Men det kan inte vara vem som helst. Jag tror att jag börjar komma fram till att jag nog kanske behöver någon slags disciplin i mitt liv. Det låter nog väldigt konstigt, jag är trots allt fortfarande rädd för att få smisk. Framtiden känns väldigt oviss och vad som helst kan nog hända. Jag hör av mig så fort jag har något speciellt att berätta, jag lovar.

NyareÄldre