ALL VÅR BÖRJAN BLIVER SVÅR!Sött brev från en 20-årig tjej som aldrig fått smisk och SÅÅ gärna ville ha det, sedan jag och Fredrika träffat henne på McDonalds (det måste varit någonting speciellt i hamburgarna … haha) .

Hej Michael,

Det var omtumlande att träffa dig och Fredrika. Jag tycker det låter spännande med det du berättade om smisk och undergivenhet. Har som sagt ’alltid’ varit en dröm jag haft att få smäll på bara stjärten av en man. Fick smäll hos farmor och av pappa några gånger som liten men det räknas liksom inte. Har aldrig fått smäll med riset men det verkar speciellt.

Det där med lydnadsträning ställer jag gärna upp på, men då vill jag att Fredrika ska vara närvarande och jag vill själv bestämma hur långt jag vill gå. Kan vi träffas på ett hotellrum första gången? Du slår väl inte för hårt, för det vet jag inte om jag skulle klara.

Puss och kram.

JohannaVi träffades första gången på ett hotell i Stockholm, med Fredrika närvarande. Johanna fick lära sig att ställa upp sig, att göra trosorna- upp-och ned, sära på blygdläpparna m m och sedan fick hon handsmisk över mina knän. Hon rodnade över hela kroppen, ja stjärtens rodnad var ju fullt naturlig, men tog smisket bra. Så utvecklades det därifrån. Undan för undan släppte spänningarna och hon blev mera avslappnad. Hon var generad för det mesta och inte minst för nakenhet, därför hade vi träning där hon fick klä av sig helt naken och vara utan kläder under hela våra sessioner. Hon tände på att bli förödmjukad, men ville inte riktigt komma till skott. Jag fick henne att sitta på pottan och kissa i min och Fredrikas närvaro och att äta ur en hundskål. Jag satte dessutom koppel på henne och ledde runt henne på alla fyra och gjorde fingerade gynekologiska undersökningar på henne.

När hon blivit allt mer bekväm gav jag hårdare och hårdare smisk, vilket hon tog förhållandevis väl. Och så introducerade jag riset. Hon var risrädd, en naturlig reaktion hos en del kvinnor och första ’risbastun’ var bara till namnet. Men det blev bättre även där. Den riktiga initieringen kom när hon kommit för sent till en av våra sessioner och jag bestraffnings-agade henne med riset. Det var första riktiga straffagan och jag ’sparade’ verkligen inte på riset. Johanna skrek och tjöt och gned den ömma rumpan efteråt som var riktigt grann med långa röda ränder, svullnader och blånader. Så nu var verkligen hennes risoskuld borta. Trots den omilda behandlingen fortsatte hon komma och ville ha hårdare och hårdare stryk allt eftersom hon märkte att hon klarade svedan och smärtan. Hon utmanades sina gränser och tänjde dem framgångsrikt och utvecklades samtidigt till en mera självsäker – men lydig och undergiven - kvinna.

Hon fortsatte komma och accepterade så småningom även sexuell dominans. Första gången hon lät mig ta sig var i sovrummet och i vanlig missionärsställning. Suga, slicka, ta den i munnen och stjärten, blev sedan naturliga steg i underordningsprocessen och så fortsatte det ungefär en gång i veckan under ett par år. Sedan träffade hon en kille, som hon nu lever i ett (tror jag) rätt harmoniskt förhållande. Hon ringer fortfarande då och då och ibland vill hon ha smisk, men det blir allt mer sällan

Michael och Fredrika

NyareÄldre