I RISETS TECKEN

2023 har börjat liksom det gamla slutade för mina två kvinnor, mycket smisk och undergivenhetsträning. En kvinna får aldrig glömma sin undergivna roll och behöver ständigt påminnas. Fredrika (som fyllt 30) har jag levt med länge och känner innan och utan, liksom hon känner mig och vet precis vad jag vill ha både i sängen och utanför, men hon får ändå både smisk (den lättare formen) och aga (den hårdare formen) rätt ofta. En nödvändig fostran som ett led i hennes utveckling. Angelica, Fredrikas kompis och sedan ungefär ett och ett halvt år novis hos mig kräver mycket mera engagemang. Det är en omställning för henne att efter att ha levt en oansvarig och självförhärligande (kvinnor är ofta oerhört självupptagna och självdyrkande) existens fram till 26 års ålder (hon fyller 28 i år), nu få underkasta sig och utelämna både sin stjärt och övriga kropp till mig. Att börja fostra kvinnan så pass sent (18 år är idealet) är inte det lättaste, men det går bättre och bättre. Jag dirigerar hennes beteende via stjärten. Dåligt beteende = mycket och hårt smisk/stryk, lydnad = mindre smisk/stryk.

Så här kan det gå till. Angelica sover ofta över under helgerna, särskilt natten till lördagen, som är den stora traditionella bestraffningsdagen, då aga/stryk ges för minsta förseelse under veckan. Tjejerna väcks i niotiden, längre får de inte sova. Så blir det ’trosor ned – trosor upp’ träning 100-200 ned- och uppdragningar på tid. Det får Fredrika göra varje dag i veckan och Angelica när hon sover över. Om de inte hinner med bestämt antal blir det stryk (den hårdare formen som sagt) redan på morgonen! Efter uppvaknandet och trosövningarna får Fredrika och Angelica duscha och klä på sig och göra i ordning frukosten. En av tjejerna får sköta uppassningen medan jag äter och den andra äter med mig vid bordet. När vi är klara äter den andra kvinnan.

Så inkallas de en och en i mitt arbetsrum och får höra ’veckans dom’. Minsta förseelse under veckan, som trots, grälsjuka, dålig matlagning, missade mattider, dålig entusiasm i sängen m m, resulterar i bestraffning. Så har jag nu både Fredrika och Angelica i rummet. Den ena ska se på medan den andra straffas. Flickorna får hämta varsitt björkris (det kan också vara andra redskap) som stått i ’lake’ (saltat vatten) över natten och ge dem till mig. Sedan kallar jag fram t ex Angelica och säger åt henne att dra ned byxorna, inget trots tolereras, ögonblicklig lydnad krävs. Så befaller jag henne att föra ned trosorna. Jag inspekterar hårbeklädnaden – hon ska vara väl trimmad mellan benen – och så får hon sära på blygdläpparna och stå i blottad ställning i ett par minuter, så att jag kan se hela härligheten. Ställningen säger: ’Herre jag är vidöppen för dig, ta mig när du vill’. Så befalls hon (vid det här tillfället) att gå ned på knä, puta uppåt med stjärten och sätta in sitt huvud mellan mina ben som jag sedan kniper till om så att hon hålls på plats under smisket/agan. Därefter följer bestraffningen med olika hårdhet och längd beroende på hur allvarlig förseelsen varit. Riset är avkortat så att det ska ge mindre omedelbar effekt, istället kan jag slå med det nästan hur länge jag vill utan någon verklig skada för huden. Risbastun utdelas med nästan hela min styrka, slå hellre ’för hårt’ än för löst, för lösa risbastuer gör stjärthuden grövre och kräver extra mycket stryk nästa gång. En hård risbastu håller huden spänstig.

Riset biter bra när jag slår uppifrån över den utelämnade stjärten och riskvistarna glänser av salt. Angelica gnäller och så kommer tårarna, i början av trots, sedan för att jag ska tycka synd om henne, men det är bara kvinnlig ’list’, låt dig inte bekomma utan gör det du ska, stjärten ska svida ordentligt, så att budskapet går in riktigt i reptilhjärnan på flickebarnet – lyd, annars går det så här. Om hon eller Fredrika grinar blir det dessutom extra mycket stryk. Efteråt blir det skamvrå, fortfarande med byxor och trosor nere och vänd mot rummet så att hon kan se när hennes väninna Fredrika får samma behandling.

Efteråt blir det ofta sex, som en del i fostran, men också för att jag hunnit bli rejält kåt under agan. Att se risränderna djupna i färg från skärt till mörkrött på den välformade kvinnostjärten är alltid en upphetsande upplevelse. I det här fallet blev det dock inget sex för Angelica som fått sträng aga – jag har aldrig sex efter en ren bestraffning! Fredrika åkte däremot upp på bordet och fick sig en riktig genomkörare både fram och bak. Just sexbiten är också en del i vårt förhållande som dominant och undergivna. Fredrika och Angelica vet att när jag vill ha sex blir det sex. ’Huvudvärk’ och annat leder bara till en mycket öm och röd stjärt och dessutom ofta till analsex som ingen av dem egentligen gillar!
Det som förändrats på senare tid är att en kvinna, René, som jag känner sedan åtskilliga år tillbaka, flyttat till Stockholm från landsorten. Hon är dominant och tycker om att ge både män och kvinnor stryk på stjärten. Särskilt bra är hon på att ge en svidande risbastu. Hon hälsar på mig då och då och hjälper mig att fostra Fredrika och Angelica. Att se flickorna ligga över Renés knän och se riset höjas och sänkas i snabb takt över de välformade, nakna bakdelarna är inte det sämsta.

I övermorgon är det ”Internationella kvinnodagen”, vilket René döpt om till ”Internationella smisk- och agadagen för bättre förståelse av kvinnans behov”.

NyareÄldre