Agad och förnedrad

Vi hade dejtat några veckor, Hansi och jag, när han första gången såg sådär strängt på mig och sa: ”Jag tror lilla fröken skulle behöva lite smisk”. Han sa det lite på skämt, men jag förstod instinktivt att han menade vad han sa.
Jag rodnade och kände att han såg rakt igenom mig. Det var precis vad jag behövde. Det hade jag alltid velat ha, men aldrig vågat be om.
”Ja, det kanske jag behöver”, sa jag, med skämtsam röst och på djupaste allvar.

När jag kom hem till honom nästa gång hade han placerat ett ridspö strategiskt på hallbyrån. ”Rider du?” sa jag spontant. ”Nej”, sa han omedelbart och såg menande på mig.
Jag kände att mitt underliv blev alldeles tungt och jag började genast sava. Jag svalde hårt och när han kysste mig så pressade jag mig mot honom. Han var styv. Jag knäppte upp hans bälte och gled ner på knä, för att visa att jag var hans undergivna slavinna när han så ville. Sög av honom där och då, på hallgolvet. Ju hårdare han höll om min nacke och ju mer han pressade sig in, desto högre stönade jag. Jag lät honom komma i min munhåla och svalde allt. Det hade jag aldrig gjort förut. Jag ville visa min underkastelse.
Han hade fått de signaler han behövde. Nästa morgon satt vi vid hans köksbord. Jag satt i trosor och en skjorta jag lånat av honom och såg hur han betraktade mig kritiskt när jag bredde marmelad på smörgåsen. Jag förde mackan mot munnen och lät medvetet lite av marmeladen landa på skjortan. Han såg mycket strängt på mig.

”Oj, förlåt”, sa jag så näbbigt jag kunde och lät ytterligare lite orange marmelad sätta sig på det dyra vita tyget.
Han lade ifrån sig skeden till ägget och reste sig hastigt.
”Okej, nu är det bra. Jag har varit för släpphänt mot dig! Jag går in och förbereder i sovrummet. Jag är tillbaka här om tio minuter och då ska det vara rent här på bordet. Du vill inte reta mig ännu mer!”

Han pratade lugnt och återhållet, men jag såg hur det brann i hans ögon. Jag blev plötsligt spak. Samtidigt som det började bulta betänkligt i fittan – jag hade inte fått komma efter att jag tagit honom i munnen kvällen innan – blev jag lite rädd. Jag hade inte blivit agad förut. Bara sett på bild och på nätet och onanerat till det. Prövat att smiska mig ibland med hårborsten. Kanske var det värre i verkligheten?

Jag satte omedelbart fart när han lämnade köket och for som en skållad råtta mellan bordet och diskbänken för att få det så rent som min älskare krävde. När han kom tillbaka var han iförd snygga träningsbyxor, skjorta och linne. ”Byxor som kuken kan leva fritt i och skjorta som jag kan kavla upp när jag smiskar dig – och du vet väl vad ett sånt här linne kallas? Wifebeater!” förklarade han senare för mig.
Han inspekterade min städning och skakade på huvudet. Hittade smulor i brödrosten och ifrågasatte att jag satt in smöret i kylen med kniven i.
”Det här blir värre och värre, älskling …”

Jag var ordentligt rädd nu. Han var så sträng och så auktoritär där han rörde sig. Hans blick såg allt, inte minst klyftan i skjortan jag hade på mig och brösten som sånär ville leta sig ut. Mitt i min ängslan var jag kåt. Brösten var hårda, bröstvårtorna var så känsliga när de rörde sig mot hans skjorttyg, jag andades häftigt.
Han tog ett hårt grepp om min nacke. Inte så att det gjorde ont, men så att jag kände att jag var hans. I det ögonblicket förstod jag att jag inte längre hade någon vilja. Han tryckte mitt ansikte mot sitt och sin tunga i min. Jag kysste tillbaka och kände hur det dunkade i trosorna.
”Det är dags för något du förtjänat länge”, sa han mellan kyssarna.
”Kommer det att göra ont?” sa jag ängsligt.
”Det kan du räkna med. Du kommer att ha svårt att sitta ett par dagar framåt.”

Jag flämtade till och försökte instinktivt dra mig ifrån honom, men greppet runt nacken var fast och han visste att detta var vad jag behövde och ville ha.
Han drog åt sig en av köksstolarna och slog sig ner. Drog mig till sig. Jag stod framför honom och kände hans grova händer utanpå mina trosor.
”Vi kommer att börja OTK. Du vet vad det betyder?”
Jag låtsades inte veta.
”Over the knee, min lilla dumsnut.” Han började flinkt knäppa upp skjortan med marmeladspillet. Utan att jag riktigt visste hur stod jag plötsligt i bara trosorna. Han förde helt skamlöst in sina händer under troslinningen och grabbade om mina rundade skinkor underifrån.
”Fin stjärt, det här. Mjuk och mjäll i hullet. Om en stund kommer du inte att känna igen den.”

Jag svalde och visste inte vad jag skulle säga. Utan ett ord drog han bestämt ner trosorna till knävecken och klappade sig själv på knäet. Jag lade mig så smidigt jag kunde där han pekade. Han tog ett bestämt grepp mellan låren och rättade till mig så att stjärten putade maximalt. Jag låg hjälplös och blottad, med min allt våtare fitta tryckt mot hans byxor.
”Det verkar som om du inte bara fläckar ner min skjorta, din lilla hynda”, väste han sammanbitet. Jag rodnade långt ner på halsen.
”Förlåt”, pressade jag fram.
”Jag kommer att värma upp din stjärt med handen först”, sa han, sakligt och pedagogiskt. ”När du tror att det inte kan svida mer så börjar den verkliga agan. Har du förstått?”
Jag nickade. Det räckte inte. Han tog ett hårt tag i min hästsvans och böjde sig upp mot mig.
”Har du förstått, sa jag?”
”Ja, herrn”, sa jag utan att veta var det kom ifrån.

Och så började han smiska mig. Hans grova handflata slog taktfast över mina stackars skinkor. Jag gnydde och försökte vara tyst och duktig, men snart var jag tvungen att släppa ifrån mig allt gällare små strykskrik. Jag märkte att han hårdnade under mig.
Det sved i rumpskinnet. Jag låg helt exponerad för hans händer och med full insyn för hans blick. Han hade särat på mina ben så att han kunde se både mina glänsande blygdläppar och min lilla stjärtrosett. Trosorna hade klättrat ner längs benen och hängde nu och dinglade runt min ena vrist. Det var pinsamt och samtidigt så upphetsande. Jag skrek lika mycket av smärta som av kåthet.

Jag vet inte hur många slag jag fick, men rumpan blossade när han till slut lät mig stå upp. Jag försökte gnida mig över mina smärtande skinkor, men det skulle jag inte gjort. Han snärtade till mig över handen så att jag genast förstod att flytta den.
”Lydiga flickor härdar ut den smärta de själva åsamkat sig! Nu har du gjort dig förtjänt av ett extrastraff!”
Han reste sig och plockade vant fram en träslev ur en av lådorna. Höll den framför mina ögon.
”Så ofarlig när man använder den till att röra i grytan … Och så effektiv när man ska fostra en olydig slyna! Böj dig fram!”
Jag gjorde som han sa. Jag stod helt naken i hans kök – inga gardiner var fördragna, märkte jag nu – och böjde mig fram med stjärten i vädret.
”Ta tag om dina skinkor och sära dem maximalt!”
”Snälla, det är pinsamt … Du kan ju se rumphålet …”
KLATSCH! sa det när sleven träffade just där han handsmiskat mig. Jag skrek rakt ut och förstod genast att lyda. Med huvudet nästan nere vid fötterna särade jag på rumpan och knäade så att jag kunde puta duktigt. På så vis kom han åt att smiska insidorna av skinkorna och självaste lilla stjärthålet med sin stora stygga slev. Han slog med kraft och jag skrek och bölade. Efter femton rapp var han nöjd. Jag stod kvar i den förnedrande ställningen tills jag fick klartecken att resa mig.
Han inspekterade mig. Såg tårar på mina kinder och verkade nöjd. Tittade på min stjärt. Utan att se den kunde jag föreställa mig hur den rodnade. Det sved ohyggligt. Han daskade till mig med full kraft och jag tjöt igen.
”Så! In i sovrummet! Nu börjar den verkliga bestraffningen!”

Jag var rädd och kåt och kände mig nästan berusad. Jag gick in till sovrummet, där han slickat mig till flera fantastiska orgasmer de senaste veckorna, och där han kommit i mig när jag legat och skrevat för honom. Samma rum som bara berett mig njutning skulle nu ge mig smärta och lydnad.
Sovrummet såg ut som när vi gått upp, men han hade lagt på täcket och flyttat kuddarna så att de låg mitt på sängen. Medan jag stod och använde all min viljestyrka till att inte gnida mig över stjärten så plockade han fram ett redskap jag aldrig sett tidigare: en paddel. Nästan som en skärbräda eller gammaldags tvättbräda, bara något mindre. Han var välutrustad, i ordets alla bemärkelser.

Han slog prövande paddeln mot sin hand och var noga med att jag tittade.
”Kryp upp och lägg dig över kuddarna. Sära så mycket du kan på benen och puta mot mig som du gör när du får kuk!”
Jag kröp upp och försökte lyda order. Han fnös.
”Du brukar puta betydligt mer när du låter dig knullas! Upp med stjärten ordentligt!”
Han tryckte mig i svanken och jag sköt upp rumpan så mycket jag kunde. Han var inte nöjd. Han höll fram paddeln i luften och sa att jag kunde sluta puta när jag kände träet mot skinkorna. Jag kramade täcket medan jag följde hans förnedrande anvisningar. Till slut förstod jag att han var nöjd och att jag låg rätt.
”Bra! Du kommer att få tio ordentliga rapp med paddeln! Jag vill att du räknar och tackar efter varje rapp! Är det förstått?”
Jag viskade och mumlade nåt ohörbart. Det brände som eld när paddeln träffade mig över låren.
”Är det förstått, sa jag?”
”Ja, tack, det är förstått, jag ska vara lydig och duktig, förlåt förlåt för att jag är en smutsig slampa som inte gör som jag blir tillsagd, jag ska verkligen försöka att vara dig till lags”, flög det osammanhängande ur mig, samtidigt som jag spärrade upp lår och skinkor ännu mer för att visa att jag menade det.
Och så började bastonaden. Varje rapp var som ett getingstick. Han slog metodiskt och lät smärtan sjunka in ordentligt mellan rappen. Ibland väntade han så länge att jag precis hann återfå andan och nästan började tro att han var färdig. Och så återkom han, med ännu mer snärt i slagen.
”Sju! Tack! … Åtta! Tack!”
Det var nästan outhärdligt. Jag kramade och bet i täcket och gjorde allt jag kunde för att vara foglig och ta emot straffet som en duktig flicka. Det dunkade intensivt mellan låren och jag slöt ögonen och försökte tänka på mina svullna blygdläppar, men just som jag nästan kände att kåtheten tog över kom ett nytt slag som träffade över det förra. Det svartnade för ögonen.
”Nio! Tack …” flämtade jag. Jag kände svett och tårar blandas i mitt ansikte. Jag var helt utlämnad åt hans hårda slag och straff. I ögonvrån såg jag hur han höjde paddeln för ett sista slag, jag bet hårt i täcket, beredde mig på det värsta, hörde ett svischande i luften, ryckte instinktivt till, men just det slaget var bara i luften och när det verkliga slaget sedan kom var det så kraftigt att jag skrek rakt ut.
”Tio! Tack! Tack! Tack! Jag är så tacksam! Tack för att det är över! Jag gör vad som helst för dig! Ge mig din kuk! Här! Kom! Knulla mig i fittan! Ser du hur jag savar?”

Det var som om jag hörde någon annan prata, nästan som i tungor. Min älskare och härskare lade långsamt undan paddeln, satte sig på sängkanten bredvid mig och strök mig över håret.
”Tror min lilla slyna att det är över? Så som hon har betett sig? Att det skulle räcka med lite handsmisk och sen en runda med paddeln? Jag ser i dina ögon att du inte har tagit emot tillräckligt. Jag ser uppnosighet och olydighet. Vi har en bra bit kvar!”
Jag ropade, med lite för gäll röst: ”Nej! Jag klarar inte mer!”
Han tittade kritiskt på mig, där jag stod på knä med putande rödblossande rumpa och vädjade till honom.
”Det tror jag nog du gör”, sa han bestämt. ”Men det där gnällandet orkar jag inte lyssna på!”
Han plockade med något bakom mig och plötsligt kände jag hur han kopplade något bakom min nacke.
”Gapa stort!” sa han, som en läkare till en patient. Jag lydde och kände hur munnen fylldes av någon sorts klot.
”Det här är vad många kallar en gagball”, sa han när han drog åt spännet om nacken. ”Men jag föredrar den svenska benämningen: en disciplinboll. Vi vill ju inte att grannarna ska tro att du blir misshandlad när du bara blir uppfostrad. Eller hur?”
Han såg mig strängt i ögonen så att jag förstod att nicka och hålla med.
”Vänd dig om och lägg dig på rygg!”
Jag lydde omedelbart. Jag lade upp mig så att min ömma stjärt vilade mot kuddarna som jag nyss haft mot mitt våta skrev.
”Sära på benen och koppla grepp om knävecken!”
Jag tvekade. Han lyfte ögonbrynen och jag förstod återigen att lyda. Jag höll om knävecken med händerna och särade långsamt benen så att han hade full insyn över min nyfriserade fitta, där det bultade och dunkade som aldrig förr. Vad skulle hända? Jag såg åter i ögonvrån hur han plockade och plötsligt stod han med det där ridspöet i hand.
”Spöet ger man bäst i blöjposition! Så att flickan känner med hela kroppen hur barnslig och olydig hon varit!”
Jag ville skrika, men disciplinbollen i munnen satte effektivt stopp. Han stod över mig, sträng och obarmhärtig, min fostrare och tuktare, med det lömska spöet i handen. Han slog sig prövande i handen och verkade nöjd över snärten.
”Sex rapp över de redan sargade skinkorna! Om du släpper taget med händerna så kommer jag att behöva lägga på två till! Förstått?”
Jag nickade så gott jag kunde där jag låg och visade upp mig.

Smärtan nästan lamslog mig. Jag skrek innanför bollen medan smärtan spred sig från stjärten och upp i låren och vidare upp i hjärnan. Hela tiden kände jag samtidigt hur fittan bara svullnade och desperat längtade efter beröring. Spöet tog över skinkorna och vibrationen upp i blygdläpparna var tillräcklig för att nästan föra mig över kanten till orgasm.
Tre rapp från vänster sida av sängen och sedan bytte han sida. När det sjätte rappet träffade rakt över en av de tidigare linjerna visste jag att det där var precis vad jag mäktade med. Han höll upp spöet och inspekterade det. Torkade bort något, troligen en bloddroppe. Höll fram det mot mig och log.
”Titta noga på vad som slutligen tog dig över gränsen! Nu bedömer jag att du till slut är färdigstraffad! Men jag hoppas att det ska dröja innan vi behöver gå så här långt igen. Eller hur?”
Jag låg där, fortfarande med låren vitt särade och fittan fullt exponerad, med bollen som hindrade mig att göra andra ljud än flämtningar, och nickade så lydigt jag kunde.
”Du kan resa dig upp.”
Jag ställde mig upp på golvet och han knäppte av mig disciplinbollen. Jag vågade fortfarande inte röra vid mina skinkor, trots att hela min kropp skrek efter att få mildra smärtan och svedan.
Han drog mig bort till helkroppsspegeln och ställde mig med rumpan mot. Jag såg mig över axeln. Stjärten lyste som ett eldklot. Rött och rosa gick mot lila. Jag har lätt att få blåmärken och visste att han inte hade ljugit: jag skulle ha svårt att sitta ett par dagar framåt.
”Ställ dig på alla fyra i sängen”, sa han.
”Vad ska du göra?” hann jag säga innan jag kände en snärt mot stjärten igen. Jag ställde inga följdfrågor, utan kravlade mig raskt upp till hundposition på sängen. Stod där och putade och särade och hoppades att jag inte skulle dabba mig igen.

Han plockade fram en tub. Höll fram handflatan nära mitt ansikte och visade hur han sprutade den full med kall, lindrande kräm. Sedan kände jag hur han strök den över mina rödsmiskade skinkor. Jag darrade och skakade av beröringen. Fittan krampade. Han strök med krämkladdiga fingertoppar i fårorna som spöet hade gjort. Kände lite förstrött mellan blygdläpparna. Drog med sig av fittsaven när han fortsatte att massera skinkorna.
Så kände jag hur hans finger trycktes mot stjärtöppningen. Jag spjärnade emot lite, men förstod förstås att det var lönlöst. Strax hade han masserat in hela fingertoppen. Jag flämtade. Det var skönare än jag ville medge. Obehagligt och behagligt på samma gång, precis som stjärtagan jag just genomgått. Han kom längre och längre in.
”Inte göra motstånd, stumpan … Slappna av så att du kan ta emot mig …”
Så märkte jag hur han drog ner sina byxor och ställde sig på knä bakom mig. Ollonet mot min blöta hala ringmuskel. Hans hand på min nyagade stjärt. En lätt stöt som ökade i kraft. Strax hade han sin kuk i mitt trånga, oknullade stjärthål. Jag kramade täcket med händerna igen. Bet ihop. Tog emot. Kände hans pung daska mot min längtande fitta när han långsamt stjärtknullade mig.
”Det här är precis vad ett olydigt litet luder behöver. Knulla dig i fittan skulle inte vara ett straff …”

Han stötte inte hårt, men bestämt. Det dröjde inte länge innan jag kände hur kuken svullnade upp mellan mina sargade skinkor. Han drog ut. Jag kände på rörelserna i sängen hur han tog sig den sista biten med handen. Jag kände hans säd smattra över rumpa och rygg. Kände hur han torkade av sig mot insidan av mina skinkor, de som han så noggrant gått över med sleven tidigare.

Som i trance såg jag plötsligt hur han rest sig upp och gått fram till sidan av sängen. Han strök av det sista från sin slaknande kuk på mina kinder, redan hala och glansiga av svett och tårar. Jag stirrade lystet på kuken, som jag hade velat skulle fylla mig, knulla mig. Han stoppade in den innanför byxorna och log snett.
”Nu – skamvrån! In i hörnet och händerna bakom nacken! Klarar du en halvtimme utan att krångla så ska vi se om inte den där savande fittan också ska få sitt!”

Jag reste mig med tunga steg. Det sköna i fittan dunkade i takt med det onda i stjärten. Jag ställde mig i hörnet som han pekat ut åt mig och lade händerna bakom nacken. Det här var det värsta hittills. Smärtan var en sak – den var i alla fall beröring. Nu stod jag där, med ett underliv som dunkade som besatt, kall luft från rummet mot min välpiskade stjärt och min härskares granskande blick.

Han lämnade mig med en skarp tillsägelse att inte röra vid mig. Jag stod kvar. Ensam. Förnedrad. Knullad. Agad. Underkastad. Duktig och lydig. Jag kunde inte vänta på att få vara med om allt igen.

NyareÄldre