Alene hjemme

Denne historien er basert på en ekte hendelse i mitt liv. Jeg har vært besatt av ris så lenge jeg kan huske. En gang, da jeg var yngre, var jeg alene hjemme med moren min. Da det ble kveld spurte jeg henne direkte: «Mamma, en gang vi er alene hjemme, kan jeg prøve ris da?». Dette er ikke tull, jeg spurte henne faktisk ordrett dette spørmålet. Jeg husker hver detalj. Hun så alvorlig på meg og spurte om jeg visste hva ris var. Hun simulerte at hun slo meg på rumpa. «Det er sånn». «Ja, kan jeg få det?». Etter en lang pause sa hun nei. Her stopper den sanne historien.

Jeg vet ikke hva som fikk meg til å spørre henne direkte, men jeg gjorde nå det. Vi har aldri snakket om det siden, heldigvis, men det har forblitt en tanke i hodet mitt. Historien som følger er hva jeg håper ville ha hendt, hvis hun hadde sagt ja. Hvis dere synes historien er interessant så send meg gjerne en mail så fortsetter jeg den.

«Neste gang vi er alene hjemme, kan jeg prøve ris da?». «Vet du hva det er? Det er sånn!». Hun simulerte at hun ga meg et dask på rumpa. «Ja, kan jeg få?», spurte jeg. Hun så lenge på meg. Plutselig reiste hun seg og gikk ut i gangen. Jeg hørte at hun lukket døra inn til stua, for lyden fra tv-en forsvant og jeg hørte ikke resten av familien snakke. Hun kom tilbake på rommet mitt og dro vekk dyna sånn at den lå nederst i senga. «Dette må du ikke fortelle til noen, Maya». «Legg deg på magen», sa hun. Jeg la meg på magen. Hun satte et kne i senga og bøyde seg over meg. Hun la venstrehånda som støtte på ryggen min og begynte å slå. Hun slo hardt, annenhver gang på hver side av rumpa. Hun stoppet plutselig opp. Nå fikk jeg altså ris av mamma. Var det sånn det føltes? Herregud så ydmykende å bli slått på rumpa. Heldigvis gjorde det ikke så veldig vondt. Før jeg visste ordet av det hadde hun dratt av meg trusa. Rumpa mi var varm og jeg kjente huden min mot lakenet. Hun forsatte å rise meg på rumpa og NÅ kjente jeg hvert slag. «Dette er å få ris», sa hun, og ga meg ti slag, fem på hver rumpeball. Hun tok en ny pause. Så fikk jeg fire sviende avslutningsslag. Uten et ord reiste hun seg, gikk ut og lukket døren stille etter seg. Hun hadde et merkelig og litt selvtilfreds uttrykk i ansiktet.

Dagene og ukene gikk og vi snakket ikke mer om det som hadde hendt. Rødfargen på rumpa mi forsvant men tankene mine om ris ble bare sterkere. Jeg kunne ikke tenke på noe annet. Derfor fikk jeg nesten hjertestans da mamma fortalte meg at vi skulle være alene bare oss to noen timer på kvelden. «Søsteren din skal på håndball», sa hun. «Så vi har ca. timer for oss selv.». Hun sa ikke noe mer enn det, men ga meg et blikk mens hun smilte lurt. Jeg skulle få mer ris. Allerede i kveld! Jeg begynte å grue og glede meg. Hvor kom det til å skje? På rommet mitt? Rommet deres? Badet kanskje? Det måtte uansett være et sted hvor ingen så det. Kom hun til å rise meg hardere? Eller kanskje ikke? Spenningen var til å ta og føle på.

Søsteren min gikk etterhvert på håndball og jeg satt bare og spilte data på rommet mitt. Klokka var 17.35. Det betydde at jeg skulle få ris innen klokka halv åtte. Herregud. Jeg klarte ikke konsentrere meg. Nøyaktig én time etter at søsteren min hadde gått, kom mamma inn på rommet. Hun gikk rett bort til vinduet og trakk for gardinet. Hun lukket viduet og tok et nervøst blikk ut vinduet. Hun forsikret seg om at ingen kunne se at hun ga meg juling. «Greit, Maya. Kom og legg deg over fanget mitt». Hun klappet seg på fanget mens hun satt i senga mi. Jeg la meg over fanget hennes og kjente at jeg la hele vekta mi på henne. «Jeg tror faktisk du har godt av dette», sa hun. «Du har oppført deg så mye bedre etter sist gang». Så begynte hun. Hun fulgte samme mønster som før. Jevn takt med slag, annenhver side av rumpa. Hun jobbet systematisk. Nå som sjokket hadde lagt seg, kjente jeg at det ikke gjorde så veldig vondt. Jeg trengte mer.

«Mamma, jeg kjenner ikke at du dasker meg. Det funka bedre uten truse». Jeg var nervøs for jeg visste at jeg bevegde meg på en grense for det som er sosialt akseptabelt. Men dette handlet ikke om erotikk, det handlet om å få ekte juling. Kjenne på hvordan det er å virkelig få ris, miste kontrollen og kjenne på hvor mye man tålte . Hun stoppet midt i et slag. Hun tok hånda rolig ned. «Javel, du ber om det selv», sa hun, mens hun tok tak i trusa mi. Hun rullet den forsiktig nedover rumpa mi, sånn at den fortatt dekte meg til foran. Hun tok en rask titt mot vinduet for å forsikre seg om at det var igjen, før hun forsatte å slå. Daskene var hardere og raskere nå. Hun begynte å leve seg inn i dette, merket jeg. Hadde hun gitt ris før? Det begynte å svi. For hvert slag gjorde det neste mer vondt, jeg begynte å vri på meg.

Men det var fortsatt ikke nok. Jeg bestemte meg for å ta sjansjen. «Ærlig talt, mamma. Når vi først gjennomfører dette, må du gjøre det ordentlig. Jeg kjenner ingenting». Hun stoppet. Tonen hennes forandret seg. «Jasså. Du vil ha en real omgang juling, du? Reis deg opp og trekk opp trusa di så venter du her til jeg kommer tilbake». Hun marsjerte ut døra. Jeg hørte hun romsterte i kjøkkenskuffen. Da hun kom tilbake holdt hun en kort tresleiv i hånda. «Nå skal vi se om du er like tøff etter at jeg har gitt deg ris med tresleiva». Hun satte seg ned og trakk trusa mi helt ned til anklene mine. Det var det mest ydmykende jeg noen sinne hadde opplevd. Hun tok meg rundt hofta og ledet meg ned på fanget hennes. Den nakne kroppen min skrapte mot bukselårene hennes. Igjen tok hun et blikk mot vinduet. «Husk at du selv ba om dette. Jeg kommer ikke til å stoppe før jeg er ferdig». SMELL. Det første slaget landet på rumpa mi. SMELL SMELL SMELL. Tre slag til i tett rekkefølge. Herregud så vondt det gjorde. Hun slo saktere nå, men det var solide slag. Hver gang sleiva traff huden min føltes det ut som noen holdt en varm stekepanne der. Smerten begynte å bli uutholdelig. Så dette er en ekte omgang ris, tenkte jeg. Ikke rart at folk gruer seg. Jeg begynte å få panikk. Hvor lenge skulle jeg holde ut dette? Hun hadde bare gitt meg ca ti slag men fy flate så vondt det gjorde. Det kjentes ut som huden skulle falle av. Jeg begynte å vri meg men det hjalp ikke. Mamma holdt meg fast mens hun riste meg videre med tresleiva. Etter ti dask til stoppet hun.

Jeg lå stille over fanget hennes uten å røre meg. Jeg kjente svetten i panna og på ryggen. «Nå har du fått ris, Maya. En skikkelig god omgang med juling», sa hun. «Håper du er fornøyd. Neste gang håper jeg du er mindre frekk så jeg slipper å hente sleiva!». Hun dyttet meg bort. Før hun lukket døra så hun på meg med det merkelige, slevtilfredse smilet sitt.

Jeg var for sjokkert til å si noe. Fullstendig satt ut av spill. Jeg så på rumpa mi i speilet. Den var knallrød, men noen blå merker fra tresleiva spredt utover. Drømmen min var oppfylt. Jeg hadde fått ris, ris meg tresleiva. Kanskje jeg kunne få ris hver gang vi var alene? Det virka som hun hadde gjort dette før. Kanskje Julie også hadde fått ris? Jeg skal spørre henne i morgen. Jeg la meg til å sove.

NyareÄldre