En mobbares straff

Evy var en 18 årig tjej som bodde i ett hus tillsammans med sin mamma och lillebror. Hon var en vanlig tjej som gick på gymnasiet, gillade att vara med sina kompisar och hitta på saker.

Hon var strängt hållen hemma. Hennes mamma, Maria, tycker att smisk som bestraffning är alldeles självklart. Både för Evy och hennes lillebror. Det spelar ingen roll hur gammal Evy är, så länge hon bor hemma hos sin mamma så kommer hon att få smisk när hon har förtjänat det. Eller rättare sagt, när Maria tycker hon har förtjänat det.

Sedan Marias man, Evys pappa, försvann ur bilden för ungefär fem år sedan så ställdes Maria inför ett problem. Det var alltid han som hade smiskat Evy när hon varit extra stygg medan Maria tog hand om den vardagliga agan.

De hade en granne, John, som de hade känt sen han var liten. Han var i 30-års åldern och bodde ensam kvar i huset där han hade växt upp. Han hade varit barnvakt åt Evy och hennes lillebror och de hade väldigt bra kontakt.

Maria hade funderat länge, men bestämde sig efter ett tag för att prata med John. Hon visste att John accepterade smisk som bestraffning, hon hade själv haft honom naken och sprattlande över knät mer än en gång under hans uppväxt.
Hon förklarade läget och frågade om han kunde tänka sig att smiska hennes dotter vid speciella tillfällen. John nappade på idén och sedan dess så blev Evy kommenderad att gå till Johns hus för bestraffning då Maria ansåg det nödvändigt.

Till en början så var det vanligt smisk. Han drog ner hennes byxor och trosor och la henne över knät. När hon började komma upp i ålder så inkluderades vissa redskap i agat. Både en hårborste och björkris hade han låtit landa på hennes rumpa. Men vissa gånger, nu när hon var i slutet av tonåren kunde agan bli sträng.

En sådan gång var när Maria fick ett samtal ifrån Evys lärare. Hon fick höra att Evy både hade blivit påkommen med att mobba en annan tjej i skolan. Maria tog direkt kontakt med John och de bestämde att Evy skulle komma hem till honom kl 18 samma kväll.

John sitter i sin soffa när han hör steg på altanen. Han tittar på klockan och förstår att det är Evy som har kommit för att få sin bestraffning. Han går ut och möter henne och ser att hon har en påse i handen.

-Hejsan Evy, kul att du ville komma! säger John lite retfullt.
-Mm hejhej svarar Evy tyst med blicken mot marken samtidigt som hon sträcker över påsen till John.

-Mamma sa.. mamma sa att jag skulle ge dig påsen, stammar hon fram.
-Jaha, varför då? Vad har du i den? frågar han henne.
-Det är..redska.. Evy får inte fram några ord.
-Vad säger du Evy? Nu tittar du på mig och berättar vad du har med dig!

Evy tvekar ett par sekunder. Sedan höjer hon blicken mot John och berättar vad hennes mamma har skickat med. Det är en mindre läderpaddel och en bit ingefära säger hon.
-Jaha, svarar John. Är det verkligen allt i påsen? Det känns som att det ligger något mer där i, säger han till henne samtidigt som han tar bort lite kuddar ifrån soffan.

Evy tvekar igen. John ser att hon verkligen skäms över det hon nu blir tvingad att säga. Hon suckar, höjer blicken mot John och säger:

-Det ligger en blöja där i. Mamma sa att jag ska komma hem i blöja.

Det ser ut som att Evy ska skämmas ihjäl. John vet inte vad han ska tänka. Han vet att Maria ibland sätter på Evy en straffblöja efter smisket. Hon brukar få ha den på sig under natten och på morgonen tar Maria av den. Har hon kissat så får hon finna sig i att Maria tvättar hennes underliv.
John har aldrig själv satt på Evy en blöja, men han tänker att det är bäst att göra som Maria vill.

-Kom hit nu så sätter vi igång! säger John åt henne medan han sätter sig i soffan.

Hon ställer sig framför honom och han börjar knäppa upp hennes jeans. Evy är lite överviktig och jeansen sitter ganska tight på hennes stora rumpa. John tycker att Evy, trots sina extra kilon, har växt upp till en sexig ung kvinna. Han känner att kuken blir lite hård när han börjar dra ner byxorna på grannflickan.

Med bara trosor så läggs Evy över knät. John klappar stjärten några gånger och säger:

-Jaha du, Evy. Då ligger du här igen, rumpan i mitt knä redo för smisk. Man skulle nästan kunna tro att du tycker om att komma hit, så som du beter dig.
John fortsätter ömsom klappa ömsom smeka hennes trosbeklädda stjärt. Efter ett litet tag börjar han smiska henne. Tempot ökar och Evy gör ifrån sig små läten, men hon är van att få smisk och förstår att detta bara är början.

John börjar leka lite med hennes trosa, han drar ihop trosan i hennes stjärtskåra. Han smiskar hennes nakna skinkor ett par gånger.

-Så här kan vi inte hålla på, eller hur? säger han lite retsamt.

Evy förstår vad han menar. Hon hatar den här delen av bestraffningen, men hon vet vad hon förväntas säga. Hon avvaktar lite.
-Snälla John, kan du dra ned mina trosor och ge mig smisk på stjärten? Jag har varit en olydig flicka idag och behöver mitt straff, säger hon samtidigt som hon lyfter upp rumpan och särar lite på benen så han kan dra ned trosorna.

John drar sakta ned hennes trosor. Han ser nu hennes fitta och kan inte annat än att bli kåt. Här sitter han med grannflickan liggandes utan trosor i knät. Tjejen han har smiskat sedan hon var nybliven tonåring har nu blivit en ung kvinna.

Med trosorna nere i knävecket smeker han hennes stjärt. Han låter handen gå över rumpan och ner mot låren. Han ser hur avslappnad hon blir när han har handen så nära hennes fitta.

Utan förvarning höjer han sin hand och börjar smiska henne. Takten ökar men Evy gör ännu inte ifrån sig några ljud. Han låter sin handflata landa hårt på samma ställe ett par gånger och Evy gnyr till lite för första gången. Smisket fortsätter en bra stund och Evys gnällande har gått över till gråt och sprattel med benen.

-Ligg still! Du är inte en liten flickunge längre, eller hur? säger han barskt utan att dra ned på smiskandet.

-Förl..fö..ajjj.. förlåt John, jag ska ligga sti..aauuhh, jag ska ligga stilla.. får Evy ur sig och hon kämpar för att inte sparka med benen.

Efter cirka fem minuter av intensivt smiskande är hennes rumpa röd. Johns hand går från att daska hennes rumpa till att istället smeka den. Långsamt för han handen mellan hennes skinkor.
-Såja gumman, det var väl inte så farligt. Men du vet att vi inte är klara än.
Med tanke på vad Maria hade lagt ned i påsen så visste Evy vad som väntade. Hon bad till alla gudar som fanns att hon skulle slippa ingefäran. Hon försöker komma på ett sätt att distrahera John i hopp om att han ska behandla henne mildare.

John ser hur hon nu särar på benen. Hans hand glider från hennes skinkor, ned mot hennes innerlår. Han klappar henne lätt på innerlåret och kommer åt fittan på henne.

-Ställ dig upp! säger John plötsligt.

De båda ställer sig upp och John tar tag i hennes hand och tillsammans går de in till Johns sovrum. Evy vet vad som gäller, har man varit så stygg så man ska få en andra omgång smisk så ska man vara naken. Så har hennes mamma gjort sen hon var liten.

Medan John tittar på henne så drar hon av sig linnet hon har på sig och knäpper av sin BH. John står nu bakom henne och beundrar hennes kropp. Han klappar på hennes stjärt och säger att hon ska ställa sig på alla fyra i sängen.

John ser på flickans nysmiskade rumpa, hennes stora bröst och vackra långa hår. Han går fram till henne och lägger en hand på rumpan.

-Jag såg att din mamma hade lagt ned ingefära, säger John lite retsamt och fortsätter; Vad ska jag ha den till?
Evy ryser till. Hon vet vad som väntar och håller på att dö av skam. Hon måste nu berätta för John, fast han redan garanterat vet svaret, vad den är till för

-Den ska sitta i mig. Den ska sitta i min rumpa medan jag får smisk, svarar hon med skam i rösten.

John hämtar påsen och plockar upp ingefäran. Han tycker dels synd om Evy, då han vet hur ont det gör att ha den i sig. Men samtidigt så gillar han tanken på att äntligen få röra henne mer intimt. Han har aldrig satt in en bit ingefära i någon som ska smiskas.

Han lägger ingefäran framför Evy på sängen och tar paddeln. Han säger att de ska vänta lite med den och istället börjar han daska till henne med paddeln. Till en början ganska lösa smällar, de lämnar Evy utan reaktion.

Han ger henne ett par hårda daskar med paddeln och hon skriker till. Samtidigt som han drar paddeln över hennes rumpa och lår uppmanar han henne att vara tyst.
Han delar ut ett par smällar och Evy kan inte låta bli att skrika till igen. John ser hur hon för varje slag gungar framåt. Hennes bröst följer med och han njuter av synen.

Han tar sin hand mot hennes lår och särar lite på hennes ben, han får full insyn. Han tar sitt ena finger mot hennes anus och känner lite på det.

-Så det är här biten ska sitta menar du? frågar han samtidigt som han stoppar in fingertoppen i hennes stjärthål.
-Ja, det är det, hulkar hon fram
John säger att han ska hämta lite vaselin i köket och att hon ska stå kvar. När han kommer tillbaka in i rummet och ser henne stå naken, med lätt särade ben och fittan framme så blir han än mer kåt.

-Du har varit jätteduktig under hela din aga Evy. Jag vet inte hur din mamma brukar göra, men jag kommer låta dig ha biten inne i ungefär en minut samtidigt som jag smiskar dig, säger han och drar med fingret i hennes stjärtskåra.

Evy säger ingenting. Han tar upp burken med vaselin och börjar smörja in hennes anus. Han smörjer mer och längre än vad som behövs. Ett tag har han nästan halva fingret i hennes rumpa och han hör något som låter som ett stön från Evy.

Han tar upp ingefäran och sakta för han in biten i henne. Han ser att hon spänner ihop skinkorna. Efter ungefär 10 sekunder börjar Evy vrida sig fram och tillbaka och John förstår att biten har börjat verka på henne.

Han tar paddeln och utdelar de första slagen. I en rask takt landar läderpaddeln på hennes redan rödsmiskade stjärt. Hon gråter nu hejdlöst och ber honom sluta. Han tycker synd om henne, men fullföljer agan. Evys skrik blir högre och högre samtidigt som John får ta ett stadigt tag om hennes höft för att hålla henne på plats.

-Såja gumman, säger han och slutar smiska. Nu har det gått en minut och jag ska ta ut ingefäran.

Han drar ut den och ser att hennes anus är alldeles rött. Han kramar om hennes överkropp, pussar henne i nacken och berömmer henne för att hon skötte sig så väl.

Det blir tyst i rummet, allt som hörs är Evys hulkande. Efter ett par minuter har hon slutat gråta. Han fortsätter smeka hennes rumpa och ben.

-Så, Evy, då var vi snart klara. Bara en sak kvar, du kan lägga dig i rätt position, säger John samtidigt som han lämnar rummet för att hämta påsen

Evy stelnar till. Hon hade varit så inne i smisket att hon glömt bort blöjan. Aldrig tidigare hade hon blivit blöjad av någon annan än hennes mamma. Hon inser att hon kommer ligga naken med särade ben i hennes grannes säng. Hon lägger sig först ned på mage innan hon vänder sig om. Till sin förvåning känner hon inte bara skam utan också något annat. Hon blir pirrig och inser att hennes fitta har blivit våt.

John kommer in i rummet med blöjan och en fuktig handduk. Han går fram till Evy och drar isär hennes ben.

-Nu gumman ska jag bara tvätta av dig, lilla flickan får ju inte vara smutsig under blöjan, eller hur? säger han och börjar tvätta av henne.

Han får ögonkontakt med henne och smeker handduken sakta över skinkorna och glider ned mot hennes blygdläppar. Evy blundar och man kan se att hon gillar vad som händer. John fortsätter tvätta av henne.

-Seså, upp med benen! säger John och tar tag i hennes ena knäveck.

Evy ligger med benen i vädret, hon håller sina båda händer bakom varsitt knäveck, precis som hon fått göra många gånger fast då åt hennes mamma. Nu ligger hon helt öppen för honom.
John stryker handduken över hennes illröda skinkor. Han sätter ena fingret mot handduken och drar det sakta längst med hennes stjärtskåra. Han stannar till vid anus och gnuggar handduken fram och tillbaka ett par gånger. Evy blundar och ger ifrån sig ett tyst ljud som inte går att tolka som annat än gillande.

John tar fram blöjan och lägger den under hennes stjärt. Evy drar ned benen från luften och ligger nu raklång med en blöja under stjärten. John särar på hennes ben. Han ser att hennes fitta är fuktig och börjar smeka hennes lår. Evy vet inte vad hon ska känna, det är en blandning mellan skam och kåthet.
Han kan inte låta bli, nästan automatiskt går hans hand mot hennes underliv. Han smeker sakta hennes blygdläppar och känner fukten. Han leker med henne i ett par sekunder, hon protesterar inte, men ändå slutar han tvärt och hon blir både lättad och besviken.
Han drar upp blöjan över hennes nu riktigt våta tonårsfitta och klistrar ihop den. Han ger henne några daskar på blöjans framsida och ber henne sätta sig upp.

-Nå, då var vi klara. Har du lärt dig din läxa nu? frågar John samtidigt som han tar tag i hennes haka och tittar henne djupt i ögonen
-Mmhm, det har jag. Jag ska vara en snäll flicka i framtiden, jag lovar.
-Det låter bra det gumman, säger han och smeker hennes kind. Han noterar att hennes bröstvårtor är styva. Han ser henne rakt i ögonen och fortsätter:

-Tycker du om när jag smeker dig, jag ser hur våt du har blivit. Det tror jag inte att du blir när det är din mamma som smiskar, säger han och ler lite
-Eh.. jo, det gör jag, säger hon lite tyst och tittar ner i sängen
-Okej, då vet jag. Stannar den biten mellan oss? Du är ju ändå vuxen nu, säger han lite inställsamt
-Ja, mamma får absolut inte veta något om det. Lovar du mig att du inte berättar det för henne? frågar hon och tittar upp mot John.
-Ja, självklart. Det stannar mellan oss, det har du mitt ord på.

Han tar tag om hennes bakhuvud, för det emot sig och ger henne en puss på pannan. Han säger att hon kan ställa sig upp.

-Titta vad söt du blev, min lilla blöjflicka, säger han medan han daskar till henne på hennes blöjstjärt
Evy rodnar och svarar inte. Hon klär snabbt på sig sina kläder och de båda går mot dörren. De stannar vid dörren och får ögonkontakt. De säger ingenting, men John ser att Evy rodnar.
De säger hej då till varandra och han ser hur hon börjar gå hemåt. Han kan inte göra annat än att se fram emot nästa gång han har henne över sitt knä, naken rumpa redo för att smiskas.

NyareÄldre