Evy får smisk av grannen

Jag har en grannfamilj som jag har känt hela mitt liv. Att få smisk på stjärten som straff är självklart här. Mamman i familjen har dock problem att disciplinera sin dotter och efter att deras pappa flyttade för cirka fem år sedan har jag ibland smiskat henne. Då har hon varit extra stygg och mamman i familjen har skickat över henne till mig. Jag tänkte berätta om en av gångerna jag gav henne smisk.


Det var en fredagskväll och dottern, Evy 18 år, var själv hemma. Hon har en egen gäststuga som står på tomten där hon brukar sova. Klockan var långt efter 23 och jag såg att lampan i stugan fortfarande lös. När jag närmade mig hörde jag också hög musik spelas.

Jag öppnar dörren och Evy stelnar till.

-Varför är du uppe så här sent? Du vet att det ska vara släckt och tyst senast klockan 23. Tror du att du kan strunta i din mammas regler bara för att hon är bortrest? frågar jag Evy.

-Vad spelar det för roll? Det är fredag och jag är ändå 18 år, jag får göra som jag vill.

-Sålänge du bor hemma hos din mamma så måste du följa hennes regler. Nu ställer du dig upp och kommer hit, säger jag samtidigt som jag sätter mig på sängkanten.

-Vad fan snackar du om? svarar Evy kaxigt och fortsätter, tror du att du kan ge mig smisk eller? Jag är inget litet barn längre.

Jag reser mig upp och går fram till Evy. Jag tar tag i hennes öra och går med henne mot sängen.

-Nu gör du som jag säger. Du kanske inte är en liten flicka längre, men du beter dig som en. Jag har lovat din mamma att jag ska hålla koll på dig när hon är borta och om det behövs så ska jag ge dig smisk. Så om du beter dig som en liten flickunge så kommer du också få smisk som en.

-Ajj ajj, släpp mitt öra..

-Ska du göra som jag säger då?

-Jaa, släpp..

Jag släpper hennes öra och sätter mig återigen ner på sängen. Evy förstår vad som kommer ske och att det bara blir värre om hon tjafsar emot. Jag drar ner hennes mjukisbyxor.

Jag ber henne lägga sig över mitt knä och gör som hon blir tillsagd. Evy är lite överviktig och har en ganska stor rumpa. Jag ser hennes trosbeklädda stjärt ligga i mitt knä. Jag börjar klappa henne lite lätt på stjärten.

-Jaha, Evy. Nu ligger du här igen. Byxorna neddragna och ska få smäll på stjärten. Att du aldrig lär dig. Jag tycker inte om att ge dig smisk, men jag gör det för din skull.

Egentligen så tycker jag om att ge henne smisk. Trots lite övervikt så har hon utvecklats till att bli ganska sexig. Fin rumpa och ganska stora bröst. Det känns konstigt att flickan jag började smiska när hon var 13 år nu har blivit en ung kvinna. Jag sätter handen innanför hennes trosor och drar sakta ned dom.

Jag börjar smiska henne med handen, ganska hårt. Evy är van att få smisk och gör inte några ljud ifrån sig ännu. Jag ökar takten på smiskandet och Evy börjar gny lite grann. Jag ser till att smiska hela hennes rumpa och går även ned mot låren.

-Ajjj, snälla sluta, det räcker.. säger Evy medan daskarna fortsätter landa på hennes nakna stjärt.

Jag svarar ingenting utan fortsätter bara taktfast smiska hennes rumpa allt rödare.

Efter ett tag slutar jag smiska henne. Jag låter min hand ligga kvar på hennes skinkor. Jag drar den sakta över hela hennes stjärt och lår. Jag särar lite på hennes ben och fortsätter smeka. Jag ser hennes fitta och anar att den blir lite våt när jag rör så nära. Jag låter mitt ena finger gå igenom hennes stjärtskåra upp till anus.

-Så, ställ dig upp! kommenderar jag henne och fortsätter; du vet vad som gäller nu.

Evy vet vad hon förväntas göra. När hon inte längre ska ligga över knät för att få smisk så ska hon vara naken. Hennes mamma har alltid smiskat henne på det sättet för att skammen ska bli större.

När hennes linne är av står hon alldeles naken framför mig. Hon håller lydigt sina händer på ryggen, allt för att undvika extra bestraffning. Jag ställer mig upp och går bakom henne. Jag ger några lätta klapp på rumpan.

-Ställ dig på alla fyra i sängen, säger jag samtidigt som jag går till fram till hennes byrålåda. Där förvaras olika smiskredskap. Jag tar fram en mindre läderpaddel.

Evy har ställt upp sig på sängen. Brösten hänger ned och jag noterar att hon står med benen isär. Hennes skinkor har blivit rödfärgade av smisket. Jag går fram till henne och tar tag om sidan på hennes överkropp. Jag låter padeln vila på rumpan.

Utan att säga något utdelar jag första slaget. Hon rycker till. I en tät följd fortsätter jag smiska henne. Jag får hålla i henne med den andra armen för att hon ska stå still. Jag smiskar över hela rumpan. Hon särar inte längre lika mycket på benen så jag smiskar till henne på låren ett par gånger. Nu har hon börjat gråta och ber mig sluta.

-Snällaaa, det rääcker nu.. jag ska aldrig mer vara olydig. Snällaa

Jag fortsätter smiska ett litet tag till, för att sedan sluta. Evy gråter och jag lägger min hand på hennes huvud. Jag smeker hennes hår och säger att jag är klar med agan. Hon står kvar i samma position fortfarande. Jag klappar henne lätt på rumpan och säger att hon var duktig när hon tog emot sin bestraffning. Hon har slutat gråta och jag noterar igen att hon särar på benen. Jag stryker henne lite lätt ned mot låren. Hon står med särade ben och jag kan nu se att hon börjar bli våt.

Utan att riktigt tänka efter så ger jag några lätta klappar på hennes fitta. Jag var beredd på att hon skulle reagera kraftigt mot det jag gjorde, men det enda man hörde ifrån henne var tysta stön. Jag har aldrig tidigare gjort något sånt och jag undrar vad som hände. Jag har aldrig tidigare rört hennes underliv och inte tidigare sett henne bli så våt som nu.

Jag ber henne ställa sig upp. Hon står naken framför mig och jag tar tag om hennes armar. Jag säger att hon måste förstå att hon ska följa sin mammas regler.

-Jag kommer ha koll på dig under den här veckan, säger jag. Om jag ser att du bryter mot några regler eller gör något annat dumt så kan du räkna med att jag kommer dra ned både byxor och trosor för att ge dig smisk. Är det förstått?

-Ja, jag förstår. Jag ska inte bryta mot några regler, jag lovar svarar Evy tyst samtidigt som hon tittar ner i marken.

-Det låter bra gumman, säger jag samtligt som jag ger henne en kram och hoppas att hon inte ska märka att min kuk är lite hård. Hon kramar mig tillbaka och sen säger jag åt henne att klä på sig. Jag plockar upp hennes trosa och böjer mig ned. Hon sätter i båda fötterna och sakta drar jag trosan uppåt. Hon har tidigare hatat att visa sig naken för mig, men nu är det som att hon inte bryr sig. Jag vet inte varför, men jag klagar inte. Det är inte varje dag jag som 34-åring har en naken och nysmiskad 18-åring framför mig. Som dessutom verkar bli upphetsad av det jag gör.

-Jag ska gå och lägga mig direkt, jag lovar. Ska du gå nu? frågar Evy.

Jag vet inte vad jag ska svara. Jag börjar förstå vad hon vill, men jag tycker situationen känns obekväm. Jag tar snabbt beslutet att jag måste lämna stugan. Jag kom dit för att bestraffa henne, inget annat. Jag ser att hon kryper ned i sängen men tar inte på sig täcket. Jag böjer mig fram mot Evy och ger henne en puss på pannan och några lösa klappar på stjärten.

Jag hade trott att hon skulle lära sig sin läxa och sköta sig resten av veckan, men där hade jag fel. Under veckan så fick jag utdela både björkris och sätta på straffblöja. Jag kanske berättar om det en annan gång...

NyareÄldre