Evys straffvecka


Jag satt i bilen på väg hem. Jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Evy skulle alltså bo hos mig i en hel vecka. Dessutom sa hennes mamma att det skulle bli en straffvecka. Evys mamma har gett henne "straffhelg" ibland, då får hon smisk morgon och kväll en helg. Ofta smisk mitt på dagen också. Veckan hos mig skulle alltså bli som en lång och utdragen straffhelg.
Jag visste inte hur jag skulle förbereda mig för det här. Hur skulle Evy reagera på att få bo hemma hos mig en hel vecka? En vecka med mycket smisk dessutom. En annan sak jag funderade på var det här med blöjorna som mamman hade nämnt. Ibland så kan Evy vara riktigt uppkäftig, då hade det kanske varit läge att ge henne en straffblöja efter smisket? Tanken kändes främmande men ändå lockande på något sätt.

När jag senare körde in bilen framför huset kommer Evy gåendes mot mig. Jag ser att hon har bytt om. Istället för de vanliga mjukisbyxorna hon brukar ha på sig när hon är hemma har hon nu bara ett par tighta leggings och en klänning. Håret har hon satt upp i en tofs och i handen har hon björkriset.

-Hej, gick det bra i stan? frågar hon mig.
-Jo tack, det gick bra
Evy följer med mig mot ytterdörren och när vi kliver in så säger hon.
-Jag är redo för min bestraffning. Vart ska jag gå?

Jag blir förvånad över att hon tar upp det direkt, men tänker snart att hon förmodligen vill dra på sig lite pluspoäng och få mig att kanske dra ned på extrabestraffningen. Jag pekar mot ett hörn och säger att hon kan ställa sig där medan jag gör mig klar.

Hon går mot hörnet, sänker huvudet och står still. Jag lägger in grejerna jag handlat och går fram emot henne.

-Vad fin du är, säger jag och känner lite på hennes tofs.
-Tack, säger hon och jag ser att hon ler lite.
Jag lyfter upp hennes klänning, drar ner hennes leggings och ser att hon bytt trosor sen smisket på förmiddagen. Nu har hon ett par rosa trosor med blåa prickar på, de känns ganska barnsliga om jag ska vara ärlig. Jag ger henne några klappar på trosan innan jag tar henne i underarmen och går mot soffan.

Hon står framför mig och jag lyfter på klänningen och hon lägger sig på plats. Jag säger först ingenting, jag låter bara min hand vila på hennes rumpa alldeles stilla.

-Så, Evy, du vet vad som gäller nu va?
-Ja, det gör jag. Mamma ringde mig tidigare och hon förklarade att jag kommer bo här tills hon är tillbaka. Jag ska ha en straffvecka hos dig.
-Vad tycker du om det? frågar jag, fortfarande med handen stilla på rumpan.
-Det känns bra. Jag tycker ändå inte om att vara själv.
Jag blir förvånad över hennes svar, jag trodde att hon skulle protestera mer. Men hon kanske säger det jag vill höra, för att inte göra mig arg. Hon ligger ändå över mitt knä redo för att smiskas.

-Jag och din mamma har bestämt att du kommer få smisk varje morgon och varje kväll. Sen är det upp till dig om du ska få smisk övrig tid. Om du uppför dig som en snäll och lydig flicka slipper du övrig bestraffning.

-Jag förstår, säger Evy. Jag ska vara din duktiga lilla flicka hela veckan, jag lovar.

Jag reagerade lite på slutet av hennes svar, min duktiga lilla flicka? Vad menar hon egentligen? Jag har nu börjat smeka och klappa hennes rumpa lite och jag ser hur hon särar på benen lite grann. Jag drar med handen över hennes trosa, ned mot låren.

-Nu ska jag ta av dig dina trosor, upp med rumpan! kommenderar jag henne.
Utan att säga något så lyfter hon upp stjärten och jag drar av trosorna. Jag ser att hennes rumpa är lite röd från i förmiddags.

Jag börjar omgående att dela ut smisket. Till en början är det mest klappar som landar på hennes stora rumpa men det övergår mer och mer till riktigt smisk. I takt med att smisket blir hårdare hör man henne gnälla lite.

Ganska snart slutar jag smiska och ber henne ställa sig upp. Hon står framför mig och jag ber henne gå och hämta björkriset. När hon är på väg tillbaka noterar jag att hon har rakat bort det lilla hår som fanns på hennes underliv tidigare idag. Sen hon var ungefär 16 så har hon alltid haft lite hår kring fittan när jag smiskat henne, det här är första gången hon är helt rakad. Jag kan inte låta bli att beundra hennes lilla fitta medan hon går mot mig. Jag tittar upp mot henne och ser att hon förstår vad jag tittar på, vilket får henne att se ganska nöjd ut.

Jag tar emot björkriset från henne och lägger henne återigen över mitt knä. Med riset vilandes på rumpan förklarar jag att hennes mamma blev riktigt förbannad när hon fick höra om rökningen.

-Din mamma vill att jag ska dela ut en sträng aga med björkriset.
Evy säger ingenting men jag ser att hennes skinkor spänns ihop. Just björkriset är bland det värsta hon vet.

Första slaget landar lätt mitt över rumpan för att följas upp av ett lite hårdare slag på samma ställe. Efter det följer en snabb omgång slag och hennes rumpa blir alltmer röd. Hon har nu börjat gny ordentligt och ganska snart börjar hon gråta.

Jag fortsätter smiska henne med riset och Evy blir alltmer högljudd och ber mig sluta. Jag lyssnar inte på henne utan fortsätter agan. Hennes stjärt får en alltmer röd färg och jag börjar tänka på veckan som kommer. Jag vill inte att hennes rumpa ska vara alldeles söndersmiskad redan första dagen.

När jag väl slutar är hennes rumpa riktigt röd och hon gråter. Jag säger till henne att agan är över och att hon har varit jätteduktig som tagit emot allt. Jag klappar henne på huvudet och smeker rumpan och låren. Hon får ligga kvar i nästan fem minuter innan hon slutat gråta.

-Tack för smisket, nu kommer jag aldrig röka igen, säger Evy.
-Det låter bra det gumman, säger jag och daskar till henne ett par gånger innan jag ber henne ställa sig upp.

Jag säger att jag ska visa henne till rummet hon ska sova i. Det är ett gästsovrum som är ganska litet. Bara en enkelsäng, en byrå, en stol och ett mindre bord. Evy tittar sig omkring utan att säga något.

-Vi får kanske gå över till dig och packa ihop lite kläder, säger jag till henne.
Jag lämnar Evy vid hennes lilla stuga och går in i det stora huset. Jag går fram till förrådet där mamman sa att blöjorna skulle ligga. Jag tar ett par blöjor och lite annat som Evy uppenbarligen brukar ha när det är blöjstraff. Bland annat en pyjamas och en napp.

Vi möts upp och går mot mitt hus. Hon ser att jag har blöjor i kassen, men säger ingenting.

Resten av dagen så går allt bra. Vi äter mat, spelar ett spel och har trevligt. Vi sitter och kollar på tv när klockan närmar sig 23. Jag går in i Evys rum och lägger fram en pyjamas åt henne.

-Evy, det är dags att göra sig i ordning för att sova nu. Börja med att gå in på ditt sovrum och byt om.

Evy förstår nog först inte vad jag menar, men hon gör som jag säger. När hon kommer in på rummet så säger hon ingenting, men tittar länge på pyjamasen. Hon ser att det är samma hon brukar ha på sig när hon får blöjstraff av sin mamma. Det är en rosa och vit tvådelad pyjamas som sitter väldigt tight på henne. Jag står kvar i rummet och hon börjar byta om. Jag blev förvånad att hon inte bad mig gå ut, återigen märks det att hon inte längre tycker det är jobbigt att vara naken inför mig.

-Titta vad söt du blev nu gumman, säger jag och klappar henne lite på huvudet.
-Tack..
Evy går och borstar sina tänder och kommer sedan ut. Hon vet att hon kommer få smisk en gång till innan läggdags. Jag kliver upp ur soffan och går med henne in på hennes sovrum.

Hon placerar sig framför sängen och jag ställer mig bakom henne. De tighta kläderna framhäver verkligen hennes kropp. Jag börjar smeka hennes rumpa och delar ut några slag innan jag drar ner hennes byxor och sätter mig i sängen. Jag säger åt henne att ta av sig tröjan.

Nu står hon återigen helt naken framför mig. Jag känner hur min kuk blir allt hårdare. Jag ber henne lägga sig i mitt knä och hoppas att hon inte ska känna av mitt stånd.

Jag börjar smiska ganska direkt. Det var inte längesen hon fick riset, så hennes rumpa är fortfarande ordentligt röd. Jag bestämmer mig för att inte dela ut en sträng aga den här gången, men kvällssmisk måste hon ändå få. Det har jag lovat hennes mamma och det löftet tänker jag hålla.

Efter bara ett par minuter av medelhårda daskar så känner jag att det räcker med smisk för idag. Jag smeker hennes stjärt och ser att hon särar på benen igen. Jag tar ned på låret och låter två av mina fingrar passera hennes blygdläppar. Hon stönar till, det är uppenbart att hon vill att jag fortsätter. Jag blir fundersam.
Jag hade lovat hennes mamma att jag skulle smiska henne, men jag hade då verkligen inte lovat att jag skulle ta på henne så hon blev upphetsad. Men jag kunde inte låta bli, när flickan låg där med särade ben och stönade när jag rörde henne. Hon är ju ändå 18 år och vuxen, det är väl upp till henne?

Jag förde handen bort ifrån fittan ett tag och lät mitt ena finger röra sig mot hennes anus. Jag för inte in fingret, men låter det gå över hålet ett par gånger. Jag drar samma finger ner över fittan och den här gången genom hennes blygdläppar mot klitoris. Hon protesterar inte, tvärt om så både stönar hon och särar mer på benen.

Jag är nu riktigt kåt på henne, men bestämmer mig för att inte göra mer idag. Jag vill inte gå för fort fram. Jag ber henne ställa sig upp. Hon står nu naken framför mig med nysmiskad stjärt, händerna på ryggen och en våt fitta. Det är uppenbart att hon vill ta det här steget längre. Det vill jag också, men inte ikväll.
Jag hjälper henne på med pyjamasen. Hon står med nedböjt huvud och jag böjer mig fram för att pussa hennes panna och säga god natt. Jag anar en viss besvikelse från henne, men hon säger god natt och kryper ned i sin säng.

Jag bestämmer mig för att jag imorgon ska gå steget längre med henne. Om hon är en duktig flicka kanske jag kan ge henne en orgasm som belöning? Tanken på att ha henne på alla fyra framför mig, rödsmiskad rumpa och brösten hängandes får mig att bli galen.

NyareÄldre