The Spankers Club 3

Augustus Cunningham har ett stort problem i tillvaron, hans hustru Liza! Hon är bortskämd och nyckfull och vägrar t o m sex när hon är på det humöret. Augustus har försökt att vara överseende med henne och låtit henne styra och ställa som hon har velat, men till sist blir situationen ohållbar. Av en händelse får han kontakt med The Rev. John Hamilton, som lovar att fostra Liza till en lydig och foglig kvinna. En ordentlig rottingaga på Lizas bara stjärt blir inledningen och Augustus tar Liza med sig till en initieringsceremoni där Liza tillsammans med andra noviser får ta emot ris också på bara stjärten, inför en församling av män och kvinnor. Augustus lämnar Liza hos ”the Spankers Club” för en vecka.

Liza sov på en hård säng med en tagelmadrass, någonting helt annorlunda mot den lyxsäng hon var van vid. Hon hade gråtit sig till sömns efter den förödmjukande risbastun inför alla främmande människor. Dessutom sved stjärten ordentligt och hon ångrade nu att hon inte varit snällare mot Augustus. I själva verket hade hon varit en riktig ”bitch” som manipulerat, ljugit och betett sig illa för att få det hon ville ha - fina och dyrbara kläder, smycken, resor och bilar. Hon hade hållit Augustus fången med sin sex appeal. Hon visste att han dyrkade henne och att sex med henne var det närmaste himmelriket han kunde komma, enligt honom, så hon utnyttjade det till max.

Men nu hade alltså ”räkenskapens stund” kommit. Nu låg hon här på den hårda madrassen, iklädd en lång städrocksliknande skapelse som kliade och ett par yllestrumpor och långbenade underbyxor som skavde - och med den svidande stjärten som en påminnelse om var hon var. Det kunde inte vara sant, det måste vara en mardröm. Hur kunde Augustus göra någonting sånt här? Den snälle, foglige, man som hon lärt sig dominera och som gjort allt för att uppfylla hennes minsta önskan hade skickat henne hit.

Nycklar rasslade i dörren och Tessie kom in i rummet. ”Nu så Liza upp och hoppa klockan är sex!” Sex! Liza kunde inte tro sina öron. Där hemma låg hon och drog sig till nio-tio. ”Kliv upp! Jag säger det inte en gång till!” Liza svängde ena benet över kanten. När hon drog undan den tunna filten frös hon ordentligt i sin tunna ”städrock”. Med ens kände hon sig ordentligt kissnödig. ”Jag måste kissa Tessie!” Tessie var framme vid henne på två steg, lyfte rocken upp över stjärten och gav henne flera hårda slag över skinkorna utanpå trosorna med handflatan. Det sved extra mycket över den ömma stjärten. ”Liza, du ska kalla mig för Mrs. Burridge, var vi inte överens om det.” ”Glömmer du det en gång till ska jag randa din stjärt lika grundligt som igår med riset, har du förstått?” ”Ja, Mrs. Burridge.” ”Jag behöver kissa Mrs. Burridge.” ”Du har en potta under sängen.” Liza trodde inte sina öron, skulle hon använda en potta som en småunge och framför Tessie. När Tessie såg hur hon tvekade, ryckte hon på axlarna. ”Ja vill du hellre hålla dig så.” Liza drog ned de klumpiga kalsongliknande underbyxorna, men rocken åkte ned gång på gång. Tessie lyfte upp den och Liza kunde äntligen sätta sig på pottan. Tessie iakttog henne intresserat medan kisset strilade ned i pottan. ”Den där busken du har mellan benen måste vi göra någonting åt, jag förstår inte hur din man kan slicka dig överhuvudtaget.” Liza gjorde ifrån sig och sedan följde Tessie henne till tvättrummet. Det fanns bara kallt vatten och Liza frös så hon skakade, men Tessie sköt in henne i duschen och tvingade henne att stå kvar i det iskalla vattnet flera minuter.

Efter duschen blev det frukost tillsammans med fem andra noviser. Liza kände igen flera av dem från risningen igår. De såg alla eländiga ut och hade kortklippt hår. De såg ut som fängelseinterner. Frukosten bestod av grovt bröd, en tjock massa som skulle vara gröt och surmjölk. Liza fick kväljningar men var samtidigt så hungrig att hon åt upp maten framför sig. Efter frukosten fick Liza följa Tessie till ett stort kalt rum, med en gynekologstol, en stol och ett bord. ”Liza, ta av dig kläderna och lägg dem fint över stolen, så sätter du dig i gynekologstolen.” Liza blev alldeles röd i ansiktet men lydde skamset. Hon kände sig helt utelämnad åt Tessies närgångna blickar. När hon väl satt där med särade ben kände hon hur bröstvårtorna styvnade. Tessie hade satt på sig plasthandskar och tagit fram en liten tub. Hon böjde sig fram och sprutade in lite av en tjockflytande gelé i slidan på Liza och masserade in krämen med de handskförsedda fingrarna. ”För att det ska bli lättare för gynekologen att undersöka dig.”

Dörren öppnades och in kom en äldre man i läkarrock. Han presenterade sig som läkaren Mr. Daniels. Han ställde sig framför henne och började undersökningen. Han var rätt hårdhänt och Liza blev upphetsad. Hon kändes hur blygdläpparna fylldes med blod. Särskilt när han drog två fingrar in och ut i slidan flera gånger fylldes hon av motvilliga lustkänslor. När han var klar torkade Tessie henne mellan benen.

”Nu måste vi göra något åt din hårbuske.” Hon försvann och återkom med sax och rakhyvel och rakshampoo. Under de närmaste tio-femton minuterna rakade Tessie henne grundligt. När Tessie var färdig var Liza len som en barnrumpa runt ingången till fittan. Men det var inte över än. Tessie klippte av hennes stolthet det långa blonda håret. Nu såg hon verkligen ut som en fånge.

Nu var klockan åtta och Tessie tog med henne till Reverend Hamilton. Han satt vid ett stort skrivbord när hon kom in och bredvid honom stod en yngre man i trettioårsåldern. ”Liza, jag hoppas du har sovit bra.” Han väntade inte på svar utan fortsatte. ”Det här är Mr. Carlton som ska bli din personliga fostrare under veckan, det är till honom du vänder dig med alla problem och funderingar och det är han som bestraffar dig när du bryter mot reglerna här, vilket du säkert kommer att göra. ”Vi kommer säkert att komma överens Liza.” Mr. Carlton log ett snedvridet leende.

”Då lämnar jag dig i Mr. Carltons kapabla händer.”

Mr. Carlton ledde vägen genom en korridor ner till en dörr som han öppnade. Rummet var spartanskt möblerat som alla andra med ett skrivbord, en stol och ett klädskåp. Mr. Carlton satte sig ned. ”Jag förstår att din man haft lydnadsproblem med dig.” Frågan hängde i luften och Liza visste inte vad hon skulle svara. ”Ja, det är inte ovanligt med unga kvinnor i din ålder, de har inte lärt sig att underordna sig, utan är kaxiga och uppfyllda av sig själva och sin egen betydenhet.” Han gjorde en paus. ”Här kommer du att få lära dig att lyda. ”Lyft upp rocken!” Liza tittade förvånat på honom. ”Varför?” Hon hade knappt uttalat ordet förrän han var framme vid henne tog ett fast tag om armen och förde henne till stolen. Han drog upp rocken och förde raskt ned trosorna. Under de närmaste minuterna låg hon över hans knän med blottad stjärt och fick ordentligt med handsmisk. Mot hennes vilja kom tårarna eftersom det sved extra mycket på den redan risagade stjärten. Mr. Carlton var stark och slog med full kraft.

När han var klar var skinkorna alldeles ömma. Han hjälpte henne upp på fötter. ”Dra upp trosorna!” Liza lydde omtumlad. ”Ställ dig där du stod förut!” ”Nu tar vi om det.” ”Dra upp rocken!” Liza lydde kvickt. Hans genomträngande blickar granskade henne noga, svepte över trosor och lår och ben. ”Ned med trosorna, raskt ska det gå!” Liza förde ned trosorna. ”Sära på benen ordentligt!” Liza gjorde som hon blev tillsagd. Efter någon minut som verkade som en evighet fick hon dra upp trosorna igen.

Mr. Carlton tittade strängt på henne. ”Nu förstår du att olydnad inte kommer att tolereras utan kommer att bestraffas direkt.” ”Ja. Mr. Carlton.” ”Du kommer att få arbeta på förmiddagarna och på eftermiddagarna har du lektioner med mig och terapi med Rev. Hamilton.”

Under förmiddagen fick Liza skura korridoren, det var arbetsamt och hon övervakades av en kvinna, som tydligen varit novis men nu fått överta en del ansvarsfulla uppgifter. Arbetet fortsatte till lunchen och efter den träffade hon Mr. Carlton igen. ”Berätta lite om dig själv Liza.” ”Jag är 27 år och gift.” ”Ja det vet jag, men hur är ditt förhållande till din man. Är du snäll och lydig?” Liza måste erkänna att det var hon inte. ”Din främsta uppgift är att tillfredsställa din man, det bör du väl förstå vid det här laget.” ”Är han inte snäll mot dig?” ”Jo!” ”Ger han dig inte mat och kläder?” ”Jo, Mr. Carlton.” ”Varför lyder du inte då?” Samtalet fortsatte i samma stil och efter en stund kom han in på det sexuella. ”Jag har förstått att du inte vill suga av din man!” Liza rodnade. Hon stammade: ”Neej … men … jag!” Mr. Carlton hade rest på sig. ”Ned på knä Liza!” När Liza stod där på knä på golvet gick han fram mot henne. Långsamt drog han ned dragkedjan i byxorna, drog ned dem och kalsongerna och tog fram en grov bamsekuk med ollonet lysande alldeles rött och droppande av sperma. ”Öppna munnen Liza!” Efteråt sa Mr. Carlton: ”Liza du ska lära dig att behaga din man och dina tre hål ska ständigt stå till hans disposition, det är du skyldig honom.”

Liza var alldeles omtumlad efter dagens händelser, men ännu var det inte över. ”Terapin” hos the Reverend Hamilton visade sig vara mer smisk på stjärten. Liza fick ta av sig både rocken, strumporna och trosorna och lägga sig över the Reverends knän för att naken ta emot en ny omgång handsmisk. På kvällen fick hon ligga på mage för att kunna sova.

Veckan gick i samma tågordning, dusch, frukost, träff med Mr. Carlton, som lärde henne att ”behaga” en man på alla de sätt och gjorde det grundligt. När hon protesterade, vilket hände ett par gånger, fick hon smisk, en gång med björkris och en gång med handen. Konstigt nog fick hon känslor när riset dansade i ändan och sög villigt av honom efteråt. Slutligen blev det den dagliga smiskterapin med the Reverend.

Undan för undan lärde sig Liza acceptera regimen. När söndagen kom kallades hon in till the Reverend. ”Liza, nu har du varit här en vecka och fått lära dig att lyda, en av de viktigaste lärdomarna i en kvinnas liv.” ”Jag hoppas att du kommer att vara lika lydig mot din make, som du varit de sista dagarna här.” ”Han ska inte få något att klaga på!” ”För du vet ju Liza, att det alltid finns plats för dig här igen och då kanske du får lov att stanna en längre tid.” Liza ryste.

Augustus kom och hämtade Liza och hade med sig en enkel grå kjol och en dito blus, som hon fick sätta på sig istället för grannlåten hon haft på sig när hon kom. Nu skulle det vara slut med all lyx och alla dyra kläder. Augustus tyckte att Liza förvandlats till det bättre från en bortskämd modedocka till en följsam och lydig kvinna. På kvällen i sängen, när han sagt åt henne att lägga sig naken bredvid honom, blev han överraskad när hon gled ned mellan hans ben, tog kuken i handen runkade och sedan förde den in i sin mun och började suga. Den var inte lika stor som Mr. Carltons, men Liza sög honom tills han blev otroligt styv, la sig sedan på rygg och väntade tills han trängde in i hennes våta fitta. ”Så här kan du få det varje dag.” Viskade hon med sin heta andedräkt i hans öra.

NyareÄldre