god jul efter ett annorlunda år


Har just vaknat på julafton, den mest traditionsrika dagen på året, då man byter julklappar, äter middag med släkten och ser på Kalle Anka på TV. I år blir det dock inte riktigt som vanligt. Vi går inte bort till släktingar eller får besök av Michaels döttrar, på grund av den katastrofala pandemin. Vi firar jul i telefonen och myser hemma istället. En tradition som är sig lik är dock julsmisket. Redan när jag vaknade idag fick jag ställa mig på alla fyra med rumpan i vädret och Michael talade om varför jag skulle få smisk och hur hårt det skulle bli. Jag har varit lite olydig på sistone och kräver ”underhåll”. Det skulle inte bli bestraffningsaga, den hårdaste formen av stryk, utan mera mellanhårt smisk, men även det svider i stjärten. Michael, som tagit av sig sina kalsonger så att jag kan se hans erigerade penis, för ned mina tunna silkeslena trosor till knäna och säger åt mig att sära ordentligt på benen - han vill ha obehindrad ”inkik” och så smiskar han mig grundligt med handen över stjärten tills den där behagliga svedan infinner sig. Men han är inte klar med det. Julen innebär alltid att björkriset, som hållits färskt i lättsaltat vatten över natten kommer till användning.

Jag är inte särskilt förtjust i riset och särskilt inte när jag just vaknat i den varma sängen på julaftons morgon, men samtidigt blir jag oerhört upphetsad av att veta att jag ska få smisk med just det redskapet. Det ”händer” saker mellan benen och i hela kroppen. Michael slår som vanligt lättare till att börja med, men sedan allt hårdare. Hela stjärten får del av det grundliga stryket. (Riset anses inte utan orsak som det kanske bästa smiskredskapet och har varit det i hundratals år.) Svedan stegras till det nästan outhärdliga och just när jag tror att jag inte ska klara mer, slutar han.

Nu ställer han sig bakom mig i sängen och tränger in i min plaskvåta grotta. Han knullar hårt och bestämt bakifrån och kombinationen av kuk och en svidande stjärt gör att jag hamnar i paradiset direkt eftersom lustkänslorna blir överväldigande och det går för mig med penisen inne i sliden, bland det skönaste en kvinna kan uppleva. Michael håller på en god stund innan det går för honom och jag hinner få en orgasm till. En riktigt härlig julmorgon, som jag kan önska alla.

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR TILL LÄSARNA AV SMISKSIDAN!

NyareÄldre