Fredrikas väninna får smisk

En sann historia.

Fredrikas väninna Angelica (hon heter någonting annat i verkligheten) hade drömt om smisk länge utan att ha kommit till skott. Hon och Fredrika har diskuterat smisk många gånger och Angelica har frågat Fredrika om hur det känns att få smisk. Hon har hört på Fredrikas historier med skräckblandad förtjusning, men inte vågat själv. Så beslöt sig Fredrika och jag för att hjälpa henne på traven. Vi bjöd henne på middag en lördag och efter en god oxfilé och lite vin, som gjorde åtminstone Angelica lite tipsy topsy, sa jag till Angelica att jag visste att hon var nyfiken på smisk och att Fredrika hade berättat lite grann om vad de talat om. Först blev hon röd som en kräfta i ansiktet, en passande färg för hennes stjärt måste jag erkänna, men sedan stammade hon något om att det bara var ”fantasier”. ”Hur vill du ha smisket, liggande över mina knän eller en stol eller över sängen i sovrummet?” Hon gav mig en förskrämd blick. ”Jag vet inte ...” ”Men det vet jag. Du har drömt om smisk och jag är villig att ge dig det, nu på en gång.” Angelica försökte glida undan. Sa att hon måste få mer tid på sig m.m. svammel. Nej du min sköna, tänkte jag, innan kvällen är över ska jag ha din bara stjärt över mina knän och ge dig ordentligt med nyttigt handsmisk så att din välformade lilla stjärt blir rödare än en tomat!

”Du har redan haft tillräckligt med tid på dig, nu måste du bestämma dig.” ”Ta av dig kjolen nu och kom hit till mig, så ska du få vad du behöver med handen och sedan lite ris som avslutning.” ”Nej, jag tror inte det.” Angelica såg nu ut som marockanska flaggan i ansiktet (illröd). Fredrika strök henne lugnande över armen. Angelica är en bortskämd kvinna och jag vet ingen i Fredrikas bekantskapskrets som mera är i behov av lite gammaldags tuktan. Nu visste hon emellertid varken ut eller in. Jag reste mig upp. ”Angelica, stå upp!” Hon såg helt förvirrad ut, men jag tänkte inte ge henne något val, tog tag i hennes händer och tvingade henne på fötter med milt våld. Innan hon hann protestera hade jag börjat knäppa upp kjolen och drog ned dragkedjan. Hon försökte hålla kjolen uppe, men Fredrika böjde sig framåt och tog undan hennes händer - kjolen föll till fötterna med ett lätt frasande och blottade de tätt åtsittande trosorna genom vars tunna tyg man såg en triangel av mörkbrunt hår. En perfekt ”fittinpackning”.

Angelica böjde sig framåt för att dra upp kjolen igen. Jag tog henne om nacken och gav henne ett halvt dussin hårda slag med handen över stjärten utanpå trosorna. ”Vem har gett dig tillstånd att dra upp kjolen, du är verkligen olydig och förtjänar ett riktigt kok stryk!” ”Nej jag vill inte.” Fredrika hade också rest sig upp. ”Jag vet att du vill, slappna av Michael tar hand om allting.” Hon böjde sig framåt och gav Angelica en långt utdragen varm kyss. Samtidigt masserade hon Angelicas skuldror. Jag passade på, tog tag i troskanten och drog med ett snabbt ryck ned trosorna. Kuken stod som en flaggstång i byxorna när jag såg hennes hårbeklädda triangel. Angelica slog händerna framför ansiktet, men jag drog med henne till stolen, lade henne till rätta över mina knän, särade på Angelicas ben, så jag fick fri insyn till lustgården, tog tag om nacken och började smiska, först löst och sedan hårdare och hårdare. Angelica pep trotsigt, men det allt hårdare smisket fick hennes snart att tänka på den allt mer tilltagande smärtan. Skinkorna blev allt rödare, men jag var inte klar på långa vägar. Först var den halvnakna kvinnan över mina knän spänd som i en båge, men när hon förstod att hon inte skulle kunna komma undan slappnade hon av och lät det oundvikliga ske. Hon snyftade lågt vid varje klatsch och jag kände värmen från hennes kropp. Under smisket gneds hennes kropp mot mitt underliv och kuken var nu stenhård.


Så reste jag henne upp. Hon var omtumlad och gned sin svidande stjärt. ”Gå ut i köket, där hittar du ett björkris som du ska få smaka på din bara stjärt, hämta det och kom hit med det till mig!” Jag såg både rädsla och nyfikenhet i hennes ögon, men hon protesterade inte, utan försvann i riktning mot köket. Efter någon minut kom hon tillbaka med björkriset. ”Räck det till mig och nig medan du gör det!” Hon lydde. Jag reste på mig, tog emot riset och befallde henne att lägga sig på mage över stolen. ”Fredrika du håller henne nedtryckt.” Fredrika lydde. Jag drog isär Angelicas ben så jag såg hela fittan allra längst in mellan låren. Sedan började jag slå och hon drog automatiskt ihop benen. Jag slog inte så hårt, men snabbt och länge och snart lyste stjärten rödstrimmig. Angelica snyftade. ”AJ! AJ! NEJ! SLUTA! Men jag fortsatte risningen. Jag tänkte: Nej du nu ska du ha så mycket som jag bestämmer. När jag släppte upp henne var skinkorna ordentligt randade. Hon böjde sig framåt för att dra upp fittinpackningen, men jag gav henne några hårda klatschar. ”Låt bli trosorna, gå och ställ dig i hörnan, nu ska du stå i skamvrån. Hon lydde undergivet och under den halvtimme hon stod mitt sin rödagade stjärt i skamvrån hände något intressant. Det började droppa från fittan, hon var kåt som en hynda. Angelica var dämpad under resten av kvällen och Fredrika höll henne tröstande i handen. När hon gått sa Fredrika: ”Henne hör vi aldrig av igen.” Någon vecka senare fick Fredrika ett telefonsamtal, det var från Angelica. Hon sa att hon gärna skulle vilja få smisk igen.

NyareÄldre