Smiskad med min bästa väninna 2

Det hade gått några veckor sedan jag fick mitt första smisk och skolan hade börjat. Jag umgicks mycket med Lena och även om det kändes pinsamt att träffa hennes mamma efter det som hänt kändes jag alltid välkommen i deras hem. Min vänskap med Lena hade blivit starkare och vi var ofta i hennes rum. Något som var konstigt var att efter jag fått smisket var det något jag tänkte på nästan hela tiden. Det gjorde mig pirrig i hela kroppen och det slutade ofta med att jag smekte mig själv till orgasm. Hur som helst var vi ensamma hemma och låg där bredvid varandra i hennes smala säng, det var fortfarande varmt ute så vi hade båda shorts på oss och jag kände Lenas lena ben mot mitt. Vi läste veckotidningar och pratade med varandra om killarna på bilderna. Vänta sa Lena, jag hittade en annan tidning för ett tag sedan. Hon gick bort till sitt skrivbord och drog fram en tidning som låg längst ner i en av lådorna. Sen la hon sig bredvid mej i sängen igen.

Kolla här, det var en Fib-aktuellt hon hittat och vi låg där bredvid varandra och bläddrade och tittade på bilderna. Jag kände att jag blev mer och mer upphetsad och vi pratade mer och mer öppet med varandra om sex. Vi var båda oskulder och vi funderade på hur det skulle kännas. Vi var fascinerade över penisarna vi såg, att dom blev så stora. Men jag tyckte det var mysigt att se dom nakna tjejerna också. Tänk om din mamma skulle veta att du hade en porrblaska, då skulle du få mycket stryk va sa ja. Ja, svarade Lena. Det skulle jag nog få. Du har ju tur du som slipper sånt. Ja, fast det var ganska ok det också svarade jag. Jaså svarade Lena förvånat, tyckte du. Jag kände att jag rodnade. Ja, det kändes bra efteråt svarade jag. Sen blev det pinsamt tyst ett tag. Men till slut svarade Lena, jag vet vad du menar. Vi förstod båda vad vi menade, Lena smekte sig säkert efteråt också. Men jag kommer nog inte att få smisk mer sa jag, om jag inte retar upp din morsa igen. Det blev tyst igen, sen sa Lena med rodnande kinder att jag kan ge dej om du vill.
Jag var redan upphetsad över att ha tittat på dom nakna tjejerna och killarna i tidningen, jag kunde inte svara utan jag bara nickade till Lena.

Lena gick ut och kom tillbaka med björkriset, det var nog samma ris som vi redan fått smaka på.
Hon satte sig i sängen precis som hennes mamma gjort, jag drog av mig shortsen och trosorna och la mig tillrätta över Lenas knä. Lana började smiska mig och hon som var van vid rejäla omgångar sparade inte på krutet. Det sved som eld i baken medan riset träffade båda mina skinkor och baksidan på låren. Även om jag låg där frivilligt kunde jag inte ligga stilla och Lena var inte så stark som sin mamma så efter ett tag låg jag bara över ett av Lenas ben. Jag kändes den lena huden på benet mot mitt underliv och jag var nu otroligt upphetsad och våt. Så jag kunde inte hejda mig utan gnuggade underlivet mot Lenas ben samtidigt som hon fortsatte smiska mig. Jag kom i den kraftigaste orgasm jag hittills haft.

Lena slutade smiska mig och jag reste mig upp, jag såg att Lenas ben var blött och jag började skämmas otroligt mycket för vad som hänt.
Men Lena drog ner mig i sängen, sen tog hon min hand med den ena handen samtidigt som hon drog ut sina shorts med den andra handen och sen förde hon ner min hand. Jag kände att hon var lika plaskblöt som jag och jag började smekte henne på samma sätt som jag smeker mig själv och det tog inte många sekunder innan Lena också kom.

NyareÄldre