Min kompis fick smisk av sin kille

Jag är en tjej som bodde i Australien några år. Hade en kompis en tjej i samma ålder (26 då) som jag umgicks mycket med. Hon var glad sprallig lite crazy oerhört söt men samtidigt verkade hon vara rätt "hårt hållen" av sin kille. Vi var på ett poolparty med mycket drinkar. Eftersom jag var gravid drack jag inte och hon hade egentligen inte tänkt stanna. Hon bar tighta korta shorts i bomull över bikinin och ett kort linne, kom direkt från stranden och skulle hem. Hon ringde en del till sin kille och verkade stressad över att inte hinna hem. Vi frågade om det var något speciellt men hon sa bara att hon hade lovat pojkvännen att vara hemma ikväll. Så stannade hon och det blev mer drinkar tills hon var superstressad av att komma hem. Jag körde henne hem. Släppte av henne utanför hennes hus och tog upp min egen mobil en stund innan jag åkte. Så såg jag plötsligt att hon glömt sin mobil i framsätet. Jag gick ut och gick fram till huset där fönstret stod öppet. Vid dörren kunde jag höra att de grälade. Eller rättare sagt han grälade på henne och hon svarade lite trotsigt som om hon blev uppläxad. Jag hörde tydligt vad de sa till varandra. Minns det nästan exakt:

Han: Jag sa ju att du skulle få smisk om du inte håller det vi kommit överens om!
Hon: varför då? Jag trodde inte det var så viktigt och så hade jag inte alls planerat att vara där!
Han: Det spelar ingen roll! Du ska få smisk! Jag har tröttnat på att du sviker våra deals.
Hon: Jag vill inte ha smisk! Det är orättvist! du får ju vara ute med grabbarna så ofta som du vill!

Jag stod alldeles chockad! Fick Channa smisk! Det lät som om det var på allvar! Inte någon kinky rollspelslek! Eller var det det? Lek eller kvinnomisshandel?
Jag förmådde inte ringa på. Tänkte att dom skulle fatta att jag hört hans hot om smisk och det skulle väl vara otroligt genant inte minst för Channa. Oavsett om hoten var på allvar eller lek. Det var tyst en lång stund. Jag stod som förstenad på trappan utanför. Kunde inte ta ett beslut vad jag skulle göra. Skulle jag ringa på och stoppa en kommande misshandel eller komma rakt in i en erotisk lek eller accepterade hon helt enkelt att få smisk av sin man som straff. Det finns ju en del kvinnor som gör det. Var Channa en av dessa kvinnor?

Sen hörde jag ljudet av klatschar och smällar. Helt klart en hand som smiskar en naken stjärt. Channa fick smisk! Det pågick några minuter. Det lät inte som hon skrek eller grät. Sen blev det tyst. Jag var kvar i min beslutsångest tills jag gick tillbaka till bilen. Vad skulle jag göra med hennes mobil nu? Skulle jag vänta till i morgon? Tänk om hon skulle få smisk för det också? att hon tappat bort telefonen?
Jag bestämde mig för att messa hennes kille att jag hittat telefonen och att jag kunde komma förbi nu och lämna den. Han tackade och sa gärna om det går bra. (Han var verkligen en trevlig snygg kille , man skulle aldrig kunna tro att han skulle smiska sin flickvän). När jag ringde på med bultande hjärta var det han som öppnade. Inte Channa. Han gav inte ens en förklaring till det. Bara tackade för vänligheten och så stängde han dörren och jag gick tillbaka till bilen.
Kunde inte sova på natten. Tänkte bara på detta. Ville inte prata med min man om det heller. Ville inte lämna ut Channa och skämdes på något sätt bara över att vara kvinna. Att kunna få det av sin man. Tänk om min egen man skulle få sådana idéer?
Det var något som bilderna jag fick; Channa över sin mans knä med de där blåa shortsen och bikinitrosorna nerdragna och fick smisk på stjärten för att hon varit olydig. tankarna hur det skulle vara om min egen man la mig över knät och gav mig smäll. Jag blev upphetsad.
Dagarna efteråt var Channa som vanligt. Glad, kanske lite nedtonad men hon har alltid verkad harmonisk. Inte någon förtryckt kvinna.

Jag tänker ofta på Channa. Hur ofta hon fick smisk. Har aldrig vågat fråga. Såg "Big Little lies" på HBO. Tänkte på Skarsgårds roll i serien. Channas kille var lik honom. Tänkte att jag hade velat se honom ge sin fru (som Nicole Kidman spelar) smisk.

Jag kan bli upphetsad av sådana scener i min fantasi. Men verkligheten var ännu starkare där utanför Channas hus i Australien för några år sedan.

NyareÄldre