Mina upplevelser av smisk

Jag är en tjej som är 29 år och nyligen träffat en man som ger mig smisk ibland och det som verkar sjukast är väl att han lägger mig över knät och ger mig smäll på stjärten som straff för saker som är dåliga och olydiga och för mitt eget bästa. En gång fick jag jättemycket smisk så jag började gråta just innan vi skulle ha gäster. Jag han fixa med mascaran och så och maten innan de ringde på men hela kvällen var jag ju öm och hade svårt att sitta och tyckte bara att det syntes att jag nyss varit stygg och fått smisk men det var en otroligt skämmig och samtidigt upphetsande känsla. När sista gästen gått tog han mig bakifrån över köksbordet så att en vinflaska gick i golvet. Jag njöt av att visa upp mina änne röda skinkor när han tog mig som om jag var stolt över det samtidigt som det var så otroligt undergivet förödmjukande och sexistiskt. det är ju både kvinnoförnedrande och sexigt samtidigt med smisk.

När jag gick i gymnasiet tillbringade jag ett år i USA. Det är verkligen vanligt med smisk där och jag kan tänka mig att många kvinnor får det av sina män just för att det inte är en stor grej med spaning. Typ alla har ju fått det i uppväxten. Min bästis C kom en morgon till skolan och var lite blek och höll "low profile" mer än jag kunde känna igen henne. Hon som var den söta glada snygga spralliga lite galna tjejen såg ut som om hon skulle till sin egen avrättning. Och det visade sig att hon skulle typ nästan. Vi gick på Berryville High School där de verkligen körde old school. Om man gjorde något dumt fick man med sig en rosa lapp till föräldrarna som fick välja straff åt en som kunde vara detonation eller SMISK! Helt sjukt och för C's del hade hennes mamma skrivit under att hon skulle få smisk. Just denna morgon. Hon berättade det lite snabbt för hon skulle snabbt infinna sig hos vice rektor, en kvinna i 40 årsåldern som skulle utdela smisket med ett kvinnligt "lärarvittne". Det verkade så overkligt om man jämförde med Sverige.

Först på eftermiddagen träffade jag C igen som kom till caféet där jag satt och snacka om att hon satte sig som om hon skulle sätta sig på ett hett bastuaggregat.! " "öm" sa hon bara men verkade samtidigt lättad över att ha det bakom sig. Hon hade fått fem hårda smällar över jeansrumpan med en träpaddel med hål i. Hålen var för att det skulle bli mer kraft i slaget!!!! det hade gjort fruktansvärt ont och när hon hörde att jag aldrig fått smisk varken hemma eller i skolan och att det är förbjudet med smisk i Sverige skrattade åt min oskuldsfullhet " och sa att då kunde jag inte ha en aning om hur det kunde kännas. dessutom, (det här var på en tisdag) hade hennes familj en regel. Om man fått smisk i skolan så betydde det smisk hemma också! Men på grund av att hennes bak behövde "återhämta sig" lite så fick hon alltid det några dagar senare. Hon sa att det var värre att gå i dagar och vänta på smisk och hoppas att mamma skulle släppa det eller glömma bort det vilket hon aldrig gjorde. C berättade så där som man accepterat sitt öde; Det slutade alltid vid halv nio med" Det är dags för dig att göra dig klar för ditt tidiga läggdax "young lady" och ditt smisk”. (GUD vad förnedrande!)

Hon hade fått avtalat att på fredag klockan nio ska hon vara redo för ett tidigt sänggående i inattlinne på sin säng och då skulle hennes mamma komma in och ge henne smisk på bara stjärten (med handen) över knät, precis som en barnunge! Tyckte det lät helt sjukt och så barnsligt men en sak som var skillnad i USA och Sverige var att hemma behandlade vuxna oss eller såg vi oss själva som mer vuxna medan här var man mera barn. I alla fall tjejer. som är mycket mer hårt hålla. Tror knappast killar i vår ålder fick smisk hemma (har fått bekräftat det ojämlika i detta). På eftermiddagen följde hon med mig hem. Hon låg på magen i min säng medan vi pratade och hon visade upp de stora röda rodnaderna på stjärten! Jag hade svårt att inte visa att jag samtidigt tyckte det var fascinerande och att det satte igång förbjudna fantasier i mig, helt osolidariska mot min kompis C men hon verkade ta det här med smisk på ett coolt sätt, som något som hände ibland liksom. Men jag tänkte mycket på C när klockan blev nio på fredagskvällen och kunde se henne i nattlinne över mammas knä med stjärten bar och undrade så hur det skulle kännas. Nu vet jag, som vuxen hur det känns. Men jag har ju ett val. Kan ju göra slut om jag inte skulle acceptera det. C kunde ju inte göra slut med varken skolan eller sin mamma.

För min del är det sexigt och gör att vi har en laddning jag och min man som är bra för relationen men jag skulle inte klara att nån fick veta att jag får smisk hemma.

NyareÄldre