Smisk på torpet

Det här är min berättelse om hur jag gått från en olycklig PK karriärkvinna till en lycklig hemmafru som emellanåt får smisk av min man.

Jag är en nu 39 årig kvinna, som för ett par år sen var uppe i att jag ville göra karriär, ha barn och familj och leva ett jämställt liv med min man. Det var ju så jag fått höra att det skulle vara. Stressen och kraven från jobbet och att samtidigt uppfostra två barn; och se till att hålla hemmet välstädat och fint, enligt den nivån jag ville. Det knäckte mig helt och jag gick in i den så kallade väggen.

Läkarbesök följde på läkarbesök och jag åt mediciner som gav otrevliga biverkningar, så dem var jag tvungen att sluta med. Till slut var det på sätt och vis svärföräldrarna som kom till undsättning, de hade ett gammalt torp som de inte längre kände att de orkade med, och de skrev över torpet på oss. Först så kändes det som ytterligare en börda, men när min man sa att jag kunde vara där och vila upp mig, så länge som det behövdes, så kändes det helt rätt.

Torpet är helt omodernt, med vedspis och vatten från en pump på gården. Det är mycket dålig mobiltäckning, man måste gå upp på en bergsknalle när man ska ringa. Men allt detta var helt befriande för mig. Jag kunde slippa den moderna stressen.
Där ute var jag själv och fick pyssla och göra fint i det lilla torpet. Jag planterade om blommor, lärde mig baka bröd i en vedspis (det är väldigt annorlunda mot en elektrisk ugn). Jag tog upp att virka som jag som barn lärt mig av farmor. Jag såpskurade golven och gjorde det som hemtrevligt i det lilla torpet, allt detta fick mig också att fantisera om hur det var förr. Jag hade tidigare haft hemliga fantasier om att få smisk, och de drömmarna blev allt mer intensiva. Jag önskade att min man tog mig över knät och gav mig ordentligt med smisk på bara stjärten. Jag kände att jag behövde någon som satte gränser för mig, någon som fick mig att känna mig helt och hållet kvinnlig. En tidigare förbjuden tanke om att underordna mig min man kom. Jag ville helt enkelt leva efter gammeldags traditionella könsroller. Inklusive att jag skulle få smisk vid behov.

Men hur berättar man för sin man att man vill få smisk på stjärten? Inte bara som en kul lite småkinky sexlek, sådant som det kan stå i kvällspressen om. Nej, riktig aga. Dask på rumpan när man gått över gränsen och behöver tuktas. Det tog också ett tag innan jag vågade, men under tiden så förändrades också sakta vår relation. Jag blev ju allt mer kvinnlig, mer omhändertagande, jag frisknade till från min utbrändhet så sakta. Jag såg att meningen med livet inte var karriären, utan att ta hand om min familj. Under den tiden så gick det å andra sidan mycket bättre för min man, hans karriär tog rejäla kliv, när han inte längre behövde stressa hem för att sköta mitt jobb hemma. Barnen fick bättre resultat i skolan, när jag hade mer tid att kolla att de gjorde läxorna. Vi blev en allt mer lycklig familj. Men, min längtan efter smisk minskade inte för det, utan snarare ökade. Jag bara visste att det var rätt för mig.

En vacker vårdag när min man var ute vid torpet och snickrade på ett av uthusen och jag ordnade med kaffe inne i köket så tog jag mod till mig. Jag gick ut med kaffebrickan och berättade om mina två önskemål. Dels att jag skulle avsluta sjukskrivningen, men inte genom att gå tillbaka till arbetet utan för att bli hans hemmafru och dels att han skulle ge mig smisk på bara stjärten. För ett kort ögonblick så var han helt tyst, han drack lite kaffe ur koppen och ställde den ifrån sig. Min man tog ett fast grepp om min arm och ledde in mig i köket, han satte sig på köksstolen och välte mig över sitt knä. Kjolen åkte upp över min rygg och mina trosor drogs ner med ett ryck. Så låg jag där över hans knä, min känsla var faktiskt först förvåning och sen lite rädsla. Jag hade ju ingen aning om hur hårt och hur länge han skulle smiska mig. Vi hade aldrig tidigare pratat om detta på något sätt.
Handen trummade på ömsom höger som vänster skinka, smiskljudet ekade i det lilla torpköket. Till en början var det inte heller så farligt, han slog inte så hårt, så jag tänkte att detta kommer att vara en mild aga, men ajaj. Efter ett tag så brände det som eld i min stjärt och tårarna kom och jag bad om förlåt för att jag inte varit en bra hustru och för att jag varit så egoistisk och att jag verkligen skulle bättra mig. Att jag förstod så mycket bättre nu. Tårarna fullkomligt rann ur mig, det var som någon öppnat en dammlucka, jag grät också länge efter han slutat smiska och när jag bara låg kvar över hans knä och han smekte mig ömt över stjärten.

Då sa han någon som jag absolut inte väntat mig. Jag trodde att straffet skulle stanna vid agan, men jag beordrades att ställa mig i skamvrån med stjärten bar, kjolen skulle jag ta av mig och trosorna fick jag absolut inte ta mig igen. Och, han sa att om jag inte stod kvar i skamvrån när han kom in igen skulle det bli lika mycket smisk igen, fast då med björkris. Han å andra sidan var tvungen att snickra klart, under tiden jag tänkte över min situation och allt som jag så dyrt lovat när jag låg över hans knä.

När han kom in stod jag lydigt kvar i skamvrån, men med en lycka som jag inte känt på många år. ”Kom i min famn” sa min man och jag slängde mig runt hans hals. Jag kände att jag var redo att ta emot min man, som hans hustru, att älska i nöd och lust. Men just då ville jag bara älska i största lust, och så blev det.

NyareÄldre