Anna får smisk

Anna satt på sängen med naken underkropp. Hon hade blivit ditskickad av sin man några minuter tidigare. Att det skulle bli stryk på stjärten var alldeles uppenbart och hon tyckte väl att hon förtjänat det också. Hon hade ju varit olydig, och en olydig kvinna får smäll, så var det bara!

Att få smäll som kvinna var hon absolut inte ensam om. Sedan ett flertal år tillbaka hade en tydlig könsmaktsordning införts. Kvinnorna fick en roll som underordnade i äktenskapet och hade till uppgift att vara lydiga och fogliga. De flesta (även kvinnor) tyckte detta kändes väldigt naturligt och att alla trivdes i sina roller. Man sa ofta att det var som i dans, han för och hon följer! En vanlig kommentar som ofta hördes i media var att underordningen gjorde kvinnorna mer feminina, de kunde leva ut sin kvinnlighet och dessutom blev det mindre gräl när det var så klart vem som bestämmer! Det ansågs också att kvinnor mådde bra av att slippa ta ansvar för "svåra" saker, slippa ta initiativ och helt enkelt släppa kontrollen och bara kunna vara och följa sin man.

Nästan alla kvinnor blev agade när de var olydiga. "När en kvinna agas måste hon släppa kontrollen helt och det mår hon bra av samtidigt som mannen lär sig ta sitt ansvar" var något som nästan alla menade. Det ansågs helt enkelt att smäll på stjärten var nyttigt för kvinnan att de behövde en skarp tillrättavisning ibland.

IKEA hade tagit fram en liten hängare "lydnad", med en livrem "klatsch", en borste "sveda", en rotting "rapp" och riset "tuktan", så vanligt var det. Som vanligt hade IKEA en noggrant utformad bruksanvisning som visade hur kvinnan skulle agas, lämpliga sätt att lägga upp henne, hur man åstadkommer rätt smärta osv. Att som kvinna få ett möte med "herr sveda" var naturligt om han kände att hon började bli lite nosig och allmänt uppstudsig.

Det var också en inte helt ovanligt att en kvinna fick en örfil eller en dask på stjärten av sin man helt öppet på stan. Det betraktades som helt i sin ordning. "Kvinnor behöver lite smäll ibland". Även kvinnorna själva tyckte att de behövde "dask" ibland. De kunde sinsemellan kommentera andra kvinnor "Agneta borde nog ha lite dask ikväll", "tror du att det blir dask för mig ikväll", "jag fick så mycket dask av Pelle igår", "jag står gärna, stjärten blev ordentligt daskad igår". Allt detta var helt naturligt och hördes hela tiden på stan

Där satt Anna nu och väntade, hon hatade detta och visste att det snart skulle göra ont i stjärten. Han var var en riktig gentleman som tog hand om Anna som en prinsessa, tog hand om henne, älskade henne djupt och innerligt och var alltid så lyssnande och "en bra man". Samtidigt var han sträng och noga med att Anna lydde och visste sin plats. Han straffade henne när han ansåg att det behövdes och bestraffningen var han också noga med hade han bestämt sig för att hon skulle få stryk så fick hon det på allvar.

Så när hon skulle ha stryk så blev det på riktigt. Han slog inte henne så hårt, men han var noga med att det "tog" och att hon skulle gråta ordentligt av både skam och smärta. Hon fick också stå i skamvrån och bli utskälld innan agan Hon grät nästan alltid innan daskarna ekade mot hennes nakna stjärt (hon fick alltid på bara stjärten) "Det förstärker straffet att hon tvingas drar ner trosorna och så gör det givetvis mera ont " sa hennes man). Hon skämdes så när hon lades upp med sin bara stjärt, så undergivet, så lydigt, så kvinnligt låg hon där utlämnad till sin makes straffande hand.

Plötsligt kom han då in på rummet där hon satt. Hon hade redan börjat gråta, hon visste hur ont det snart skulle göra och hur pinsamt det skulle bli. Dessutom visste hon att hon varit dum och olydig och att hon faktiskt förtjänade ett kok stryk. Hon ryckte till när hon såg honom komma och reste sig snabbt upp och neg djupt. Det var en mycket undergiven nigning som Martin direkt uppfattade. Hon stod med trosorna vid knävecken enligt order och neg djupt. Han tyckte att det kändes bra att hon verkade ha fattat vad hon gjort för fel. Därmed visste han också hur han skulle lägga upp agan för att ånyo få henne att förstå sin plats.

Han hade ofta en liten plan för hur agan skulle utdelas. Med tiden hade han lärt sig hur hon reagerade när agan verkligen hade effekt och vad som var krokodiltårar. Han hade också lärt sig betydelsen av "förarbetet", utskällningen, förhören, att få henne att känna hur fel hon gjort. På så vis grät hon ofta redan innan klatscharna eller rappen haglade över hennes nakna stjärt och själva agan och svedan i stjärten blev mest en viktig understrykning av tillrättavisningen.

-Jaha Anna, nu har du varit stygg igen, lär du dig aldrig?
-Förlåt Martin, det blev bara så fel, jag skall aldrig göra så mer.
Det syntes att Anna gråtit och att det var riktiga tårar och Martin förstod då att Anna förstått sin olydnad och att det var dags att gå över till den lite mer smärtsamma delen av bestraffningen.

Hon stod framför hon med neddragna trosor och en liten tår i ögonvrån. Hon försökte så diskret som möjligt dölja sitt sköte. Hon skämdes alltid att behöva vara naken även om det var inför hennes man så tyckte hon att det var väldigt pinsamt att stå så naken och än värre var det sedan när hon sannolikt skulle få ligga med stjärten i vädret med lätt särade ben, det var en så total undergivenhetssignal med den ställningen. Men detta var något som hon och alla kvinnor nu hade förstått, att kvinnan är undergiven och mår bra av att vara det, det är helt enkelt naturligt! Samtidigt var ställningen väldigt kvinnlig och hon kände sig så feminin när hon låg över hans knä så, så totalt utlämnad och undergiven som en riktig kvinna skall vara! I dessa lägen släppte hon helt kontrollen och lät Martin helt sköta allt, hon tyckte det kändes så rätt.

Martin satte sig på strykstolen, den stol han brukade sitta på när Anna behövde tuktas. Hon hade själv fått sätta fram den nu när hennes man tyckte att hon behövde agas.

Han tog tag i hennes öra och fick ner henne på knä framför sig.
-Du har varit en stygg kvinna Anna, mycket stygg. Säga emot mig på det viset och inför andra dessutom, har du helt förlorat respekten, var är min lydiga, fogliga och kvinnliga Anna?

-Förlåt snälla underbare Martin, jag vet inte vad som hände, det bara flög ur mig, det kommer aldrig att hända igen. Jag är och förblir din lydiga och fogliga kvinna. Snälla härliga Martin, jag ber så mycket om ursäkt och det kommer aldrig att hända igen.

-Det är ju bra att du inte kommer att göra det igen, men jag vill vara säker på att du känner att du gjort fel. Du behöver sättas på plats lilla flicka. Nå min flicka vad brukar hända med dig när du är olydig och stygg?

Anna visste att det inte var lönt att kämpa emot, men fick som alltid när hon skulle ha stryk en lätt panik.

-Det blir s-s-smäll på stjärten.

-Du har så rätt lilla Anna, det är smäll på stjärten du brukar få, och ja det skall göra ont och det skall vara skämmigt. Meningen är att du skall lära dig en läxa kära du! Du skall också få väldigt klart för dig att det är jag som bestämmer och du som lyder.
Martin höll nu Annas ansikte i handen och tvingar henne att se honom i ögonen.
-Nå Anna varför får en kvinna smäll?
Anna hade lärt sig svarte nästan utantill, det sas så ofta i deras hem och fanns i alla möjliga artiklar och hemsidor. Hon tittade ner i golvet och läste upp det hon så väl visste utantill.
-Kvinnan skall lyda, hennes uppgift är att följa mannen och alltid finnas för honom. Kvinnan skall följa mannens vilja. Om kvinnan blir olydig skall hennes man aga henne.

Nu var det dags, Anna kände hur det knöts sig i magen när hon nu fördes upp över sin mans knä. Han var noga med placeringen, stjärten högt placerad så att slagen kunde träffa hela ytan och en bit ner på låren. Han var väldigt medveten om hur viktigt det är att slagen träffar rätt. Svedan i stjärten kontrolleras ju genom slagens styrka, träffpunkt och hastighet, därför är stjärtens placering, särade ben (för att kunna aga insidan av låren och skammen givetvis) viktiga.

Hon kände sig samtidigt så oerhört kvinnlig i just dessa ögonblicken, helt utlämnad till sin älskade make, till hans vilja och beslutsamhet. Att så visa stjärten för sin man gjorde henne också starkt påverkad sexuellt och ibland önskade hon att han skulle sätta på henne direkt, men ett straff är ett straff det visste hon och något sex blev det inte förrän ibland någon timme. Att ha sin hustru över sitt knä på det viset påverkade naturligtvis Martin på många sätt. Han kände sitt ansvar att ta hand om sin älskade hustru starkare när hon låg så utlämnad. Han kände i hela kroppen vikten av han roll som hennes ledare och husets "chef". Allt detta gjorde att hans roll som just make och man blev starkare och tydligare.

Givetvis blev han också upphetsad av att se en så härlig naken kvinnostjärt och inte minst den söta lilla diamantformade springan mellan hennes fina mjuka lår. Ibland kände han att han ville ta henne direkt där och då! Men den ansvarige mannen i hans samvete vann varje gång och han visste att det handlade om just en bestraffning och att hans kvinna behövde känna en sveda i stjärten för att lära sig en läxa.

NyareÄldre