Jag ger min fru smisk ibland

Jag är en 35 årig man. Min fru är fem år yngre. Det började för två år sedan. Ja det var då jag gav henne smisk för första gången. Det finns faktiskt ett före och ett efter. Före: Vi hade varit ihop i tre år. Var relativt nygifta med stort bröllop, pompa och ståt. Men det var ständiga bråk. Hon var mitt i karriären. Min hade inte riktigt kommit igång. Det var snart dags för barn men inte riktigt än. Hon fick lätt små aggressiva utbrott på mig för att jag hade glömt si eller så. Glömt köpa något till middagen. Inte tagit ut saker ur frysen. Inte städat. Inte brydde mig tillräckligt om henne. Jag är inte världens bästa men hennes hackande höll på att ta död på relationen. Förmodligen var hon pressad på jobbet men ville inte riktigt dela med sig av det. Själv tog jag emot hennes små aggressiva anfall med jämnmod. Bet ihop och försökte parera henne. Men ingenting blev bättre av det. Jag visste inte det jag vet nu. De flesta kvinnor vill inte ha en man som inte står emot, som står upp för sig själv och visar vem som är man om man får uttrycka det så. Väldigt många kvinnor föredrar till och med det traditionella, gammaldags, taken in hand, D/D relationship, Domestic Discipline ja kärt barn har många namn. Kanske just för att det är så vanligt och utbrett och att det är ett djupt kvinnligt behov att bli satt på plats av sin man förutsatt att hon är trygg i relationen.

Min fru är mycket vacker. Utan tvekan en tiopoängare men till och med sexlivet fick sig en törn av detta, alltså livet innan.

För två år sedan. Vi hade varit på gym tillsammans. Jag höll på med maskinerna och kunde inte låta bli att titta på ovanligt mänga vackra tjejer som gick omkring i sina retsamt sexiga träningstights som visade upp den ena sexiga stjärten efter den andra. Min fru (Sandra kallar vi henne här) var inte sämre i sina smäckra tights och hennes runda vältränade rumpa är alldeles perfekt på en annars rätt smal kropp med fina bröst och sanslöst vackert ansikte, för att inte tala om hennes vackra hår. Jag såg hur andra män kastade blickar på hennes stjärt där hon låg på mage i maskiner eller böjde sig efter tyngder. det var helt ok. Jag var ändå rätt säker på mig själv, inte alls oattraktiv på marknaden.

När vi kom hem satte hon genast igång med maten medan jag diskade upp allt som samlats. Hon var irriterad för att jag glömt handla en del saker till middagen trots att jag haft en minst sagt lika stressig dag som hon. Jag minns inte vilka ord som flög ur henne men jag minns att det var då jag bestämde mig. Jag hade läst en del om domestic discipline och den livsstil som många par levde där ordningen mellan man och kvinna på ett naturligt (om än svidande och skamligt för kvinnan) sätt återställdes och bestämde mig för att det skulle kunna vara en sista utväg i vår relation som inte kunde fortsätta.

Kanske var jag också påverkad av alla sexiga rumpor i tights på gymmet, ja även av Sandras i denna stund. Hon hade inte bytt om eller duschat utan skötte hela matlagningen i sina tights över stjärten som retade min syn på flera sätt. Jag bestämde mig att vänta tills hon var helt färdig och bara skulle ta en snabb dusch medan maten blev färdig i ugnen. Hon hade naturligtvis ingen aning vad som väntade henne och skulle just passera mig med sin sura attityd när jag gjorde det jag hade bestämt mig för sedan en timme. Jag tog tag i hennes hand, satte mig på en köksstol och drog lätt över henne över mitt knä.. VAD GÖR DU? frågade hon helt överrumplad. Jag tänker ge dig smisk för att jag är så jävla trött på ditt gnällande och tycker att du förtjänar det. Sedan föll min handflata i jämn rytm med hårda daskar över hennes dallrande skinkor. Sandra skrek märkligt nog inte. Hon var chockad och efter de första daskarna kom det ett AJ för varje dask men hon bet samtidigt ihop. Det var tydligt att hon på ett för mig då underligt sätt accepterade hustruagan trots att det sved. Jag var tillräckligt arg och bestämd för att jag gav henne smisk på riktigt Det var ett straff och jag fortsatte i flera minuter. Utan ett ord. Det var en mäktig känsla att ha sin obstinata unga fru över knät med sin sexiga stjärt i mitt knä och som lydigt låg stilla över mitt knä och tog emot smäll på stjärten med snyftningar tyst jämmer och tårar.

När jag var färdig och släppte upp henne tyckte jag att hon var så sanslöst attraktiv i sin undergivenhet. Hennes ansikte var illrött av skam och hon flög upp och gned sig frenetiskt om baken. Men hon var för en gångs skull mållös. Som en olydig flicka som just fått något hon vet att hon förtjänat. Jag fick prata oemotsagd. Jag läxade upp henne och sa att från och med nu accepterade jag inte längre hennes nålstick och bitchighet mot mig och att det skulle bli smisk på stjärten i fortsättningen om hon ville vara gift med mig. Sandra, som alltid hade svar på tal, ännu hårdare, ännu vassare sa ingenting. Höll sig med båda händerna om baken och skämdes och det var så sött att titta på. Sedan gick hon och duschade. Jag kunde bara föreställa mig hur hon bevittnade sin smällda stjärt i spegeln i badrummet. Förmodligen var den flammande röd. Jag hade bestämt mig för "efterrätten" senare. Innan läggdax skulle jag ge henne en avslutande omgång på bara stjärten. Men det visste hon inte heller om.

Vi sa inte mycket under middagen. Det var fint att se att hon hade svårt med att sitta fast hon försökte dölja det. Men all spänning var borta. Hon var så påfallande mjuk och kvinnlig och jag kände hur min åtrå blev som påsytt född. Jag diskade. Hon la sig i TV soffan. Sandra var för första gången satt på plats i vår relation och det kändes så självklart att det var något som både hon och jag behövde.

När hon klädde av sig för att gå och lägga sig och satte på sig sina korta pyjamasshorts och pyjamasjacka gjorde jag det igen. Sa att hon skulle få en påminnelse till och att jag hoppades att hon skulle tänka på det varje gång INNAN hon fick en impuls att vara elak mot mig. Jag tog henne i armen och la henne över knät där jag satte mig på sängkanten. Den här gången ryckte jag ned pyjamasbyxorna på henne som lämnade hennes sexiga stjärt bar, fortfarande med röda rodnade från det som hände två timmar tidigare. Den här gången verkade det som hon förväntade det. Hon gjorde inget motstånd när jag la henne tillrätta över knät igen som en olydig tonårstjej.

Sen fick hon ordentligt med smisk. Lite orolig var jag för att grannarna skulle höra det högljudda klatschande då min handflata smällde hennes dallrande skinkor men jag tänkte att då får dom höra det. Det är inte den första kvinnan i världen som får smisk. sannerligen inte. Den här gången grät Sandra. Efteråt höll jag henne i famnen en stund medan hon flertalet gånger viskade "aj" för sig själv när hon gned sig om sina glödande röda skinkor. Sen knullade jag henne bakifrån. Resolut och bestämt. Sandras älskogsstön var högre än någonsin och jag antar att hon fick en ordentlig orgasm.

Sedan den dagen ger jag mig fru smisk, på allvar, som bestraffning ibland. Och vår relation är sedan dess en helt annan än den var innan. Vi är inte de första par där mannen smiskar sin kvinna som konsekvens för dåligt beteende. Jag förstår varför. Och Sandra skulle inte vilja byta mot hur vi hade det innan. Även om hon undviker smisk, tycker att det gör jätteont och skäms massvis över att få det.

NyareÄldre