Skogspromenaden

För ett antal år sedan träffade jag en tjej som gillade smisk.


Vi hade träffats hemma hos henne flera gånger och då har det blivet ordentligt med smisk. Jag hade provat med hårborste, paddel, livrem, men även rotting och björkris. Varje gång brukade det bli en god stund, hennes rumpa var alltid ordentligt agad.

Ändå var det något som saknades. Jag skulle gärna vilja ha smisk utomhus, där det finns risk att bli upptäckt sa hon. Jag tror jag vet en bra plats sa jag, det är en gångstig runt en sjö, ligger ganska ensligt så jag har gått där flera gånger utan att se någon, men ibland har det hänt.
Låter spännande sa hon, ska vi testa.

Dagen innan gick jag runt sjön, hittade fyra bra ”smiskplatser”, la ut en livrem, en borste och en paddel på några ganska öppna ställen, hittade en stor sten bara några meter från stigen, där bestämde jag mig att avsluta och la dit ett ordentligt björkris.

Dagen därpå åkte vi dit, vid bilen sa jag till henne att klä av sig naken och bara ha en kappa på sig.

Vi var enda bilen där men som jag sa, man vet ju aldrig.

Vi började gå, känns lite pirrigt sa hon, vid första stället, satte jag mig på en trädstock och sa till henne att ta av kappan, helt naken fick hon ta emot 50 klatschar med borsten. Smekande en något röd rumpa under kappan gick hon vidare. Vid nästa ställe blev det livrem. Vid tredje fick hon ställa sig naken vid ett träd, paddeln gjorde hennes rumpa ordentligt röd och varm. För att jäklas lite sa jag tyckte det var någon där borta. Hon ryckte till, tog på kappan och gick en bit, men såg ingen.

Nåja sa hon, det svider ordentligt och spänningen är ju extra krydda.

Vi gick till sista platsen. Hon tog av kappan och la sig över stenen. Jag tog fram björkriset.
Kunde nästan gissat det sa hon, de första 10 rappen tog bra. Jag hörde en flämtning, vid stigen stod ett ungt par och tittade, jag fortsatte 10 rapp till, hon hade inte upptäckt att vi hade åskådare, så jag gjorde henne uppmärksam, hon steg upp, hej sa hon, detta är faktiskt frivilligt. Vi pratade en stund, sedan sa jag åt henne att lägga sig igen, hon fick några rapp till, gör det inte ont sa den andra tjejen, på ett skönt sätt sa hon, sedan blir jag kåt med. Jag tittade på killen, vill du prova, sa jag, han tog riset, slog ett par rapp, jag ska visa dig sa jag, gör det nu ordentligt var inte rädd att ta i.

Han gav henne en ordentlig omgång, när hon steg upp hade hon tårar i ögonen. Det gjorde du bra sa hon, nu tar vi min tjej sa killen, näää, sa hon, men hon blev lagd över stenen och fick byxor och trosor nerdragna, han tog riset och började, hon gnydde. Min tjej såg på, nu är jag kåt sa hon, först fått smisk och sedan se på, han tittade på mig, kan du ta över, sa han, de försvann in i skogen, jag lät hans tjej lida en god stund, med rödstrimmig rumpa grät hon vid min axel, smek mig sa hon, det gjorde ordentligt ont, men jag förstår din tjej lite.

NyareÄldre