Da min kone fik en endefuld

Først tak for de mange gode historier her på Smisksidan. Både denne og - Smisk - tjejer som får och killer som gir - er langt bedre end de tilsvarende danske, så dem læser jeg med interesse. Og på mange måder kan jeg genkende den måde tjejer reagerer på en endefuld - og også den gode virkning en god gang smisk på bara stjärten har på dem.

Da min første kone og jeg var først i trediverne fik hun sin første endefuld nogensinde. Christine hed hun - hun døde desværre for nogle år siden - og vi var sammen med hendes gode veninde i byen på forskellige cafeer og værtshuse og endte hjemme hos os ud på natten. Christine var blevet sur over et eller andet - og hun begyndte at skælde mig ud og anklage mig for at lægge an på Elna, som veninden hedder. Elna tog kort efter en taxa hjem, sikkert fordi hun syntes der var en dårlig stemning, og da vi havde sagt farvel, gik Christine nærmest amok og begyndte at give mig den ene örfiken efter den anden, og jeg sagde at hun skulle holde op straks - ellers ville hun komme over knæene.

Hun sagde at det var jeg ikke mand nok til, og da hun samtidig slog ud efter mig en gang til, lagde jeg hende resolut over knæene og trak hendes trusser ned. Så fik hun sit livs første og største endefuld, og inden længe græd og hulkede hun og lovede at være sød. Hun fik flere smæk inden jeg sluttede - for jeg var godt sur over de ufortjente lussinger og den ødelagte aften.

Bagefter satte hun sig på mine knæ og lagde hovedet ind til mit bryst og snøftede, at hun godt var klar over at hun havde været urimelig og havde fortjent endefulden, men jeg havde ikke behøvet at slå så hårdt og længe.

Samtidig med at jeg trøstede hende og kyssede hendes tårer væk, sagde jeg at nu var vi gode venner igen - men hun havde kun fået hvad hun fortjente, og hvis hun slog mig eller anklagede mig for noget med veninden Erna igen, så ville hun få en omgang til - og det med hendes egen hårbørste.

Christine så på mig med en ny respekt i øjnene, da hun sagde at så skulle hun nok passe på, for det havde gjort vanvittig ondt bare med hånden på den bare ende. Og hun sagde også, at hun vidste godt nu at der ikke var noget mellem mig og Erna, for så havde jeg ikke reageret sådan og givet hende så mange smæk.

Det forsikrede jeg hende om, at hun havde ret i - og jeg sagde at hun næste dag, hvor vi havde aftalt at spise brunch i byen med Erna, skulle fortælle Erna hvad der var sket - og også at hun havde fået en ordentlig endefuld for sin opførsel.

Det nægtede hun først, men da jeg sagde at så måtte hun hellere hente sin hårbørste med det samme, indvilgede hun og sagde kærligt - og lidt ydmygt - at jeg var en brutal kille, men hun elskede mig mere end nogensinde - og samtidig gjorde hun det klart at hun gerne ville have kuk nu - og så knullade vi dejligt och lå i ske resten af natten.

Næste dag da hun fortalte Erna om både endefulden og forsoningen, grinede Erna bare og sagde at hun havde rigtig godt af at hun nu sad og vippede på en øm ende, for sådan noget ville hverken hun eller jeg gøre mod hende. Så Erna var - ligesom i de fleste beretninger på Smisksidan - ikke ret empatisk med Christine og hendes ømme bagdel, men tyckte kun at det var roligt at hun havde fått godt med smisk på bare stjärten.

NyareÄldre