Extra allt i Montana

Den första tiden efter att Julia hade framfört sitt oerhörda förslag, och Fredrik hade nappat på det hade förlöpt oväntat normalt, tyckte hon. Det var litet overkligt, tyckte hon - som om hela världen hade skakats i sina grundvalar, och så gick folk ändå och pysslade med sitt som vanligt. Måndag och tisdag var Julia ledig som kompensation för tidigare helgarbete. Hon tillbringade en stor del av tiden i solen i sin nya bikini, liksom hon hade gjort några timmar på söndagen Hade hon varit i Sverige, så hade hon solat topless, och inte varit främmande för att ha bar stjärt när hon låg på mage heller, men nu lät hon bli sådant. När hon hade solat färdigt på tisdagen ställde hon sig framför spegeln i sovrummet och tog av sig behån. Hon konstaterade att den tantiga behån som Fredrik hade sagt åt henne att välja numera var tydligt avbildad på hennes kropp. Hon ställde sig med ryggen mot spegeln och drog med en liten suck ned bikinibrallorna och konstaterade att bikinins omfångsrika underdel hade haft motsvarande effekt. Fredrik hade kommit in i precis det ögonblicket. Han hade uppmuntrande klappat hennes skinkor, och sagt att de hade gjort ett bra köp när de valde den bikinin. I övrigt hade inget blivit sagt som hade att göra med lördagens händelser. Julia visste att Fredrik hade arbetat tillsammans med Billy Ray på onsdagen, och i sängen på kvällen kunde hon inte hålla sej, utan när Fredrik hade släckt lampan sa hon:

”Du jobbade väl med Billy Ray idag?”

”Ja, vi var hela dagen i Missoula tillsammans!”

”Öh, sa du något till honom om, du vet, att… jag fick smäll på stjärten i lördags?”

Av någon orsak som hon inte hade riktigt klar för sig så tyckte Julia att just det uttrycket kändes bäst att använda - hon hade hört sin farmor använda det när farmodern sa till den 13-åriga Julia att på hennes tid hade man fått smäll på bara stjärten om man var så uppnosig mot sina föräldrar som hon tyckte att Julia var, och ordvalet hade fastnat i hennes hjärna.

”Ja, jag nämnde det när vi käkade lunch”, sa Fredrik

”Jaha… öh, vad sa han då?”

”Jo, han var litet impad av att du själv hade föreslagit det. Det vittnade om mer mognad hos dej än han trott dej om, sa han. Så frågade han om du hade blivit lydigare nu då, och jag sa att det tyckte jag absolut att du hade blivit. Och så sa han grattis, och att han hoppades att jag skulle fortsätta ge dej smisk ibland. Det sa jag att det var redan bestämt att så skulle vi göra. Där någonstans kom servitrisen med vår lunch, och sedan blev det inte mer pratat om det”

Det blev inte mer pratat mellan Julia och Fredrik, heller. Fredrik somnade nästan med detsamma. Julia var inte helt tillfreds med rapporten. Det hade inte framgått att hennes önskemål om diskretion ifall Shelby blev informerad av Billy Ray hade vidarebefordras, vilket oroade henne en hel del. En ljuspunkt var i alla fall att man kunde förmoda att Shelby nästan säkert skulle få höra att Julia själv hade väckt förslaget.

Julia hade inga arbetsuppgifter den veckan som satte henne i kontakt med Shelby, men när hon tittade ut genom sitt fönster på fredag eftermiddag så såg hon Fredrik och Shelby träffas på parkeringsplatsen. Julia hade ingen chans att höra vad som sas därute, men kunde se allting tydligt nog. Shelby var på väg till sin bil, och Fredrik kom ut från sågverket med hastiga steg, uppenbarligen med avsikt att få tag i Shelby. Det såg ut som ett ovanligt hjärtligt möte dem emellan - Shelby tom. kramade om Fredrik. Sedan bytte de några repliker, och Julia såg att Fredrik pekade söderut och tittade på sin klocka. Så ställde han antagligen en fråga, för Shelby nickade flera gånger när hon gav sitt svar. Det var inte så lätt att dechiffrera, tyckte Julia. Snart därefter fick hon ett SMS från Fredrik: ”Kom hem så fort du kan - måste tyvärr rycka ut till Missoula ikväll igen. Kolla det lokala vädret - det blir åska”

Tjugo minuter senare var Julia hemma, och såg att Fredrik höll på att lasta in verktyg i en av företagets bilar.

De kramades, och Fredrik sa: ”Någon klantade sig där borta, och talade inte om för kvällsskiftet hur man måste göra provisoriskt nu ett tag - så de lyckades paja en del av det vi lagade i onsdags. Jag kommer nog tillbaka i morgon mitt på dagen, hoppas jag”

”Det är tråkigt, men det ska jag väl klara av”, sa Julia.

”Men det är inte bra att du som är åskrädd är ensam hemma”, sa Fredrik.

”Ja, jag såg att det skulle bli åska - men Charlotte på kundfordringar är gräsänka, så jag kan gå över till henne tills åskan går över”, sa Julia.

”Nej, jag bestämde med faster Shelby att du får övernatta hos henne - jag sätter av dej på vägen”

”Men jag har redan bestämt med Charlotte, och det verkar roligare…”, började Julia.

”Men du har inte bett om lov för det, och Shelby ville gärna passa på och prata litet med dej, också. Hon har visst litet synpunkter på din klädstil på jobbet. Hämta din tandborste och sånt och hoppa in nu, så får du messa Charlotte på vägen - annars får du smisk, och sedan åker vi till faster Shelby i alla fall”

Julia stod och gapade en stund, men insåg att Fredrik menade allvar. Hon var inte tilltalad av tanken på att anlända till Shelby i nysmiskat skick och gjorde efter litet ytterligare tvekan som hon hade blivit tillsagd.

Vid elvatiden på lördagen kom Fredrik hem och möttes av att Julia kom rusande och kastade sig i hans famn. ”Buuu-ähh” lät det om henne. Hon hade på sig en lång skjorta, slarvigt knäppt och under den skymtade bikinibehån, men när han höll henne i famn så kände han att hon inte hade underdelen på sig.

”Vad är det? Kom så går vi in och pratar!”

Eftersom Julia bara klängde i hans famn och snyftade, så la han till slut en arm om hennes axlar och den andra i knävecken och slog sig ner vid köksbordet med Julia i sitt knä. Julia skyndade att flytta på sig, så att hon satt på det understa av sina lår i stället för stjärten.

”Berätta nu vad som hänt, och varför du inte har några trosor på dej”, sa Fredrik och pussade bort några tårar som rann nedför Julias kinder.

”Snyft - J-jag är helt utskämd. J-jag måste åka härifrån och hem till Sverige. O-och jag vill mycket hellre vara här! O-och jag tänkte ta på den nya bikinin m-men kan inte ha den trånga underdelen buuhhuh ” sa Julia.

”Men vad har hänt? Ta det från början!”, sa Fredrik vänligt.

”Ja-ah! När jag kom till Shelby igår så var det väl rätt OK från början. H-hon tjatade lite om att jag borde klä mig litet damigare när jag jobbar på kontoret. Kjol och klänning och så, sa hon. Det kunde väl vara OK ibland sa jag. Men så fortsatte hon med att säga att jag borde ha högklackade skor, också. Vi tjafsade om det - jag sa att jag inte kan gå i såna. H-hon sa att jag fick väl öva mej, och så sa hon nånting om, om att… annars skulle hon prata med dej, och då skulle jag nog få stjärten u-uppvärmd, sa hon. O-och så höll vi på ett tag och vi blev inte direkt överens om det där med kläder på jobbet. Hon sa att det ska nog lösa sig och att vi ska åka in till stan och handla tillsammans hon och jag. Och så ringde hennes telefon. Det var mamman till de där två näbbgäddorna McKenzie, du vet? Två systrar som bor en bit bort här. En är 16 och en är 13 och de är rödhåriga och söta och har näsan i vädret jämt. Den äldsta går i Wills klass, och Shelby säger att de är så pestiga för att de inte får smisk hemma. Mamman vill ge dem. men pappan är emot, säger hon. Och, i alla fall, nu ringde de om att Shelby skulle vara barnvakt - det var något strul hemma hos dom. Och Shelby sa att det kunde hon väl. H-hon sa att hon redan satt barnvakt, på sätt och vis. O-och då menade hon mej….

Och efter en stund så kom mamman körande dit med dem, o-och Shelby talade om för dem vem jag är och att jag är åskrädd och att det var därför jag var där. Shelby sa till Will att komma ut från sitt rum och vara med gästerna, också. Sen gav hon de där tjejerna och Will popcorn och satte dem framför TV:n. Hon fortsatte att tjata på mej om kläderna, och var ganska bossig. J-jag blev arg och gapade något om att hon skulle sluta lägga sej i, tror jag. H-hon blängde på mej, m-men jag gick och satte mej framför teven med de andra, och Shelby gick för att släppa in katten. O-och då sa den stora tjejen McKenzie till sin syrra att jag tror att Shelby snart kommer att ge någon smisk här. J-jag trodde de var Will som hade smyglyssnat och hört det där som Shelby hade sagt om att jag skulle få stjärten u-uppvärmd. S-så öh, jag… flög på honom och örfilade upp honom rätt ordentligt och frågade vad fan han hade hört och sagt och öh… kallade honom pestråtta eller något sånt. Han gapade väl något tillbaka, o-och så kom Shelby och katten in och Shelby frågade vad som stod på. O-och så blev det liksom allmänt förhör…”

“Ja?” sa Fredrik. “Hur var det, då?”

“Öh, jo, det visade sej öh, att de där jävla systrarna McKenzie hade hört a-att deras föräldrar hade pratat om att att du har börjat att… ge mej smäll på stjärten! Deras mamma hade visst hört Billy Ray säga något om det - på jobbet! Folk här babblar så mycket, hela tiden!”

“Så Will hade inte skvallrat, då?” sa Fredrik.

“Nej. Och Shelby sa… hon sa att… om jag bad honom fint om ursäkt, så skulle hon… inte ge mej så mycket s-smisk, sa hon. O-och så fnissade de där små aporna, och Will stod och sken som en sol… och j-jag gapade nog en massa, jag kommer inte ihåg! M-men så kom Shelby och… tog mig i ÖRAT! O-och buuh-uh, jag kan inte säga det här!”, snyftade Julia.

"Jodå, jag måste ju veta vad som gjort dej så ledsen. Du är jätteduktig", sa Fredrik.

"Jag fick jättemycket smisk! H-hon är stark, Fredrik! Hon kunde hålla ner mej som ingenting, Och (snyft) när hon skulle dra ner jeansshorts och trosor på mej, så svor jag åt henne och kallade henne en massa saker. O-och då sa hon... hon sa åt den lilla tjejen att hämta h-hårbortste och babyolja från badrummet!"

smisk


"Babyolja?"

"Ja Will sa till den andra tjejen att så har deras morsa gjort med Jennifer sedan hon började med hårborste när Jennifer var 14. H-hon oljar in skinkorna innan hon börjar ge smisk med borsten. D-det ska svida lite extra, sa han"

"Gör det det, då?"

"Vet jag ju inte, kan ju inte jämföra. M-men det svider som FAN! Och det var skämmigt så jag ville DÖ när hon oljade in mina skinkor så att de där små aporna fick se! och satt och fnissade! O-och när jag hade fått en massa smäll så skrek jag väl "OK, då" eller något sånt. Jag hade sparkat av mej trosorna helt, och alltihop! I alla fall, då släppte hon upp mej och jag skämde ut mej totalt! Hoppade runt och gned mej om stjärten och skrek och snyftade tills jag kände det där greppet i örat igen. Jag sa något om att ta på mej trosorna, men Shelby sa: 'inte än på en stund, lilla stumpan' och ledde mej till badrummet. Hon frågade om jag kom ihåg allt fult jag skrikit, och ja sa att det gjorde jag väl?

smisk

Hon sa att jag skulle kalla henne 'ma'am' i rådande läge, och daskade mej i stjärten tills jag började göra det. Hon sa att jag skulle få tvätta munnen med TVÅL! Och småungarna var kvar och glodde när hon höll för näsan på mej tills jag måste gapa. Hon stoppade in en stor, vit Luxtvål i munnen på mej, och körde runt den på tungan. Det smakar BÄVER! Och så hällde hon upp typ två cm vatten i ett tandborstglas och sa att jag fick skölja med det! Tvålsmaken var kvar efter det. Och så tillbaks till vardagsrummet - jag försökte ta trosorna igen, men hon sa att jag skulle ha stjärten bar, när jag stod i SKAMVRÅN! Och jag fick ju svara 'Yes ma'am' på det OCKSÅ! Så ledde hon mig örat och daskade mig mer på stjärten till jag stod i h-hörnet. Jag fick stå där jättelänge! Med stjärten utåt rummet! J-jag ville egentligen inte titta över axeln men kunde inte låta bli! Ungdjävlarna tittade inte alls på teven, bara på mig, och viskade och flinade 'crybaby' hörde jag att de sa".

smisk

"M-men sen kom Shelby tillbaka och sa att jag skulle få lite MER smisk för att visa att jag blivit lydig. Nu var det bara med handen igen, men liksom långsammare och så höll hon på och frågade ut mej en massa - om jag nu ville lova att be fint om ursäkt, både till Will och till flickorna eftersom jag hade ställt till bråk när de var gäster i hennes hus, sa hon. Och jag tänkte vårda mitt språk i fortsättningen, och uppföra mej när hon och jag åker och handlar kläder åt mej. O-och jag fick ju säga 'Yes ma'am' till allt det, med. Och sen fick jag ha bar stjärt och stå och hålla händerna över fittan när jag bad de små skitungarna att förlåta mitt beteende (buu--uu)"

"Vad hände sen?"

"Sen fick jag ÄNTLIGEN ta på trosorna! Jag ville ta jeansshortsen också, men Shelby sa att det var onödigt, för jag skulle gå och LÄGGA mej! Klockan var halv jävla NIO!"

"Och nu är jag ju helt jävla utskämd här och måste ÅKA HEM! Och det vill jag inte! Jag vill bo i det här lilla huset med dej och sitta på verandan här och se på solnedgången över dalen!"

"Jag förstår att det var jättjobbigt, men jag tror inte du är utskämd, alls. Jag har sagt det förut - du ser det med svenska ögon. Jennifer har säkert varit med om det där en massa gånger, och alla gillar henne! När de ser att du är en duktig, lojal tjej så uppskattar alla dej. Det gör de redan på jobbet, De tycker bara att du behöver bli av med den där nosiga attityden"

"T-tror du? Men de där jävla ungarna kommer att berätta för alla, och då kommer alla att flina bakom min rygg..."

"Äsch, det går fort över! Förresten, jag ska prata med Shelby. Will är en retsticka, men han gör som mamma säger, så han får hålla käften på sej"

"M-men de där båda..."

"Systrarna McKenzie? Det visste inte Shelby, antagligen, men jag fick göra igår att deras pappa har dragit - det var väl strulet som gjorde att Shelby var barnvakt. Nu blir det mamma som bestämmer över dom, och då kommer de att vara över hennes knä innan veckan är slut!"


Det började kännas en aning bättre, tyckte Julia, men hade en invändning till:

"M-men jag kan ju inte jobba mer med Shelby efter det här..."

"Det ska nog gå! Men vi tar det en annan dag, och så ska jag muntra upp dej nu!"

Fredrik lyfte upp henne med samma grepp som han hade använt förut.

"Vad? Vart ska vi?"

"Till sängen, så ska jag knulla dej ordentligt! Det känns alltid bättre sen!


Faktum var att Julia hade blivit ordentligt kåt av att sitta på verandan och tänka på sina förödmjukelser dagen innan. Att hennes bikinibyxor inte var på hade en hel del med den saken att göra. I själva verket hade Julia kunnat sitta på sin stjärt sedan frukost, om hon hade något mjukt att sitta på. Så erbjudandet var lockande. Men hon var litet orolig för att visa att hon var kåt just i detta läge - hon tänkte att en uttolkning skulle bli att hon "hade lärt sig att gilla att få smisk" som Billy Ray hade uttryckt det.

Det visade sig att hennes tidigare beslut att ta av sina bikinibyxor avgjorde saken. Fredrik satte ner henne intill sängen, och tog av henne skjortan i en smidig rörelse. Sedan var hans kompetenta fingrar redan på hennes fitta, och eftersom hon började sava som en ungbjörk om våren redan efter några sekunder, så var hon avslöjad.

"M-men jag kan inte ligga på rygg...", gjorde hon ett sista halvhjärtat försök att vinna tid med.

"Finns lösningar på det!", sa Fredrik muntert. "Jag gör dig i ordning! Först ska jag pulla dej litet till!"

När Fredrik bedömde på Julias andhämtning att hon var lagom tillgodosedd i den delen, så visade det sig att resten av ordningsställandet var att ställa henne på knän och armbågar i sängen, med stjärten mot sängens fotända. Som en liten eftertanke lyfte han båda hennes bröst ur kuporna på bikinibehån som nu var det enda plagg Julia hade på sig.

Medan Fredrik hastigt klädde av sej, lekte Julia lite med sina nyss frisläppta tuttar. Hon slutade med det när hon kände att Fredrik var i position bakom henne, och lät sin stake överta uppgiften att vara överallt på hennes blygdläppar och clitta, I stället böjde hon ner huvudet för att få titta på det och sköt samtidigt upp stjärten litet högre i vädret och särade litet ytterligare på sina ben, som signal om att hon var redo att låta sig knullas, Eftersom Julias skämdes för att hon var kåt, så blev hon snabbt allt kåtare när hon tänkte på det, och önskade att Fredrik skulle fort komma till skott. Nu äntligen så var han igång, och lät samtidigt sina händer ta den plats på Julias bröst som hon hade släppt. Hans ansträngningar belönades med ett par snabba orgasmer från Julias sida.


Julia hade alltid tänkt att förmågan till multipla orgasmer var ett (av många) bevis för att det feminina könet var klart överlägset. Nu fick hon uppleva att det myntet hade en annan sida. Under växande kåthet kände hon hur Fredriks stake slutade pumpa, för att i stället retfullt nosa runt överallt på hennes fitta igen.

"Nej, gör inte så! Stoppa in den igen!", hojtade Julia.

Utan att bry sig om hennes inpass, så började Fredrik babbla:

"Du är rätt röd om skinkorna! Man får säga att faster Shelby är en hårding!"

Julia visste inte vad hon skulle svara på det, men behövde inte tänka ut något eftersom Fredrik nu satte litet mer fart. Han gav henne fyra, fem nya orgasmer i snabb följd, och återgick sedan till det retsamma nosandet.

"Men en del av hennes idéer är ändå riktigt bra! Mer kjol och klänning och högklackade skor blir kul att se på dej! Jag ger dej smisk innan ni ska åka och handla så att du blir lydig. Då blir det inga problem för dej att gå på stan med Shelby, ska du se!"

"Nej, nej...." började Julia men avbröts av att Fredrik satte fart igen. "åh, ååh, ÅÅHH, ÅÅÅHH".

Han gav lät henne komma några gånger till i den omgången, men avbröt skickligt innan Julias orgasmer började komma glesare.

"Och babyolja ska vi sätta på shoppinglistan! Skamvrå är ju också en jättekul idé - att jag inte tänkte på det? Jag gillar också hennes ploj med litet avslutande smisk, med liksom utvärdering och löften för framtiden! Så ska vi också göra, när du får smisk för att du varit olydig!"

"Nej, nej..." hann Julia till igen. "ÅH, ÅÅÅHH, ÅÅÅÅHHH, ÅÅÅHHÅÅHHHÅHHH!"

"Och att någon får titta på är också festligt! Jag kan fråga Shelby om inte Jennifer kan få följa med er och handla, så kan båda få se på när du får smisk innan ni åker, tänker jag"

Och igen: "Nej, nej.... ÅÅHH, ÅÅÅÅÅÅÅHH, ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHÅÅÅÅHHHÅÅÅÅHHH!

Julia kände ju hur hennes multipler kramade Fredriks balle så att hon inte kunde förstå att det inte gick för honom också. Hon sköt upp sin stjärt i vädret igen och böjde ner huvudet för att titta igen, när Fredrik drog ut ballen och retades med henne.

"Vad fan, har du haft kylbalsam på kuken, som du kan hålla på?", sa hon.

"Nej", men det är också en bra idé som vi ska prova när du får balle någon annan gång. Fult språk bryr jag mej inte om på samma sätt som faster Shelby, förstås", fortsatte Fredrik tankfullt. "Men om du kommer med en massa feministsnack någon gång när jag ger dej smisk, så får du tvätta munnen med tvål!"

"Nej, nej..." började Julia igen, men i precis rätt ögonblick satte Fredrik fart på nytt:

ÅÅHH, ÅÅÅÅHH, ÅÅÅÅHHHHÅÅÅÅHHHÅÅÅÅHHH, åh, ÅÅH, ÅÅÅHÅHHH!

NyareÄldre