Taktik och strategi

Undrar ibland om lite invandrarbakgrund gör att man har litet närmare till sånt här? Jag är en kille som är 24. Är helt uppväxt i Sverige med svensk mamma men min pappa är från Latinamerika. Min tjej fyllde nyss 20. Hon hade en svensk pappa (han lever inte längre tyvärr) och hennes mamma kommer från Polen.

Har alltid varit intresserad av sånt här och funderade en del på hur man skulle ta upp det med tjejer. Kom på att ett sätt kunde vara att säga att men gett en annan tjej smisk i något tidigare förhållande och se vilken reaktion man fick på det. Det funkade först hyfsat med en tjej, men det förhållandet höll inte för att hon flyttade långt bort för att börja på högskolan.

När jag hade träffat min nuvarande tjej (Anna kallar jag henne här) och hon i praktiken hade börjat bo i min lägenhet (hon bodde annars med sin mamma) så ville jag ta upp det här med smisk. Jag kunde ju ha berättat när det verkligen hände med men tyckte inte att det vore helt OK mot den tjejen att göra så. I stället backade jag igen till den påhittade storyn. Jag sa typ till Anna när hon hade gjort något dumt att "hade min förra tjej X gjort sådär så hade hon fått smisk".

Hennes reaktion verkade rätt bra. Det var typ ti-hi och en del frågande om det var på riktigt och om jag menade att jag kunde göra det med henne?

Ett tag senare hade vi varit ute och handlat och tjafsat en del. Vi fortsatte tjafsa när vi kom hem, och hennes mamma ringde mitt i alltihop och Anna fräste åt henne också. Jag sa att hon borde tänka på hur hon säger till människor, att hennes mamma bara har henne och att hon säkert blev jätteledsen. Då såg hon litet ångerfull ut, men så började hon gapa på mej igen och sa att det var mitt fel för att jag hade satt igång tjafset.

Anna sa någonting om att i så fall var det ju tur att vi var i en lägenhet med grannar "som kan höra ifall du försöker ge mej smisk som du snackade om förut”, sa hon. Det tog jag som en utmaning och vred upp ljudet på stereon högt och tog tag i henne. Det var inte svårt att lägga henne på plats över mitt knä. Jag ville inte gå så hårt fram första gången men inte heller att det skulle vara bara symboliskt. Som kompromiss gav jag henne sådär tio, tolv rätt så kraftiga klatschar utanpå jeansen hon hade på sej.

Vi hann inte prata så mycket där och då. Jag sa något om att där ser du hur det kan gå, medan hon mest såg förvånad ut och gned sina skinkor med händerna. Snart efter det ringde en av hennes kompisar och ville ha hjälp med en sak och på kvällen var vi båda två hos gemensamma vänner. Så det var först när Anna tog initiativ till sex på kvällen som jag började tänka att det nog hade varit ett lyckat experiment ändå.

Nästa gång var ett par veckor senare när Anna hade blivit alldeles för packad när vi var ute med några vänner. Hon hade varit ganska störig och jobbig, faktiskt.

Nästa dag var hon säkert ganska bakis. När hon insåg att jag tänkte ge henne smisk så försökte hon med "jag känner inte för det där nu. Vi gör frukost nu och pratar sen".

Här kickade nog instinkten in. Jag kände att om jag inte utmanade hennes attityd nu, så skulle vi fastna i något konstigt läge. Fast jag hade säkert inte vågat göra som jag gjorde om jag inte haft den positiva reaktionen från första gången att gå på. Anna är ganska frusen av sej och brukar sova i pyjamas, så det var lätt gjort att dra ner hennes pyjamasbyxor och lägga henne på plats. Den här gången så sparkade hon med benen och fäktade med armarna allt vad hon orkade och gapade en massa saker. "Släpp mej genast, jävla råskinn" och sånt. Jag bara ignorerade det så länge och koncentrerade mej på att hålla fast henne och se till att hon fick smisk som jag hade tänkt. Jag höll på med det en bra stund, tills hennes gapande började avta litet, och hennes skinkor började bli ganska röda. Då började jag berätta om saker som hon hade gjort och sagt kvällen innan, som jag misstänkte att hon bara hade suddiga minnen av. Det fick henne på defensiven, för hon var säkert intresserad av att höra vad som egentligen hänt på festen. Jag var noga med att inte bara berätta själva händelserna, utan såg till att framhålla hur hon hade skämt ut både mej och framför allt sej själv. Samtidigt fick hon smisk hela tiden. Efter en stund började hon snyfta och småhulka och sa något om att "OK, jag kanske inte hade bästa uppförandet, men…" Jag lät henne inte fortsätta den meningen utan gav henne några snabbare och hårdare klatschar som gjorde att hon sparkade av sej sina pyjamasbyxor helt och hållet. Så sa jag: "Det är bra att du fattar det. Nu behöver du också fatta att det inte är du som bestämmer när du behöver smisk. Du skulle liksom inte vara pålitlig och objektiv på den punkten". Till slut (efter en del mer smisk) fick jag ur henne ett "ja, ja för fan!"" och bestämde mej för att nöja mej med det.

Hon fiskade upp sina pyjamasbyxor och rusade in i badrummet. Efter en mycket lång stund i badkaret kom hon ut och åt litet frukost stående i barköket. Vi pratade inte jättemycket - hon ville veta några till detaljer om kvällen innan, bara, och så sa hon att hon skulle ut och gå i affärer och fika med sin kompis. Hon tog på sig ett par svarta strumpbyxor med control-top som hon har, såg jag. Det var säkert ifall hennes kompis skulle titta in i ett provrum och annars få se att Annas skinkor fortfarande var röda.

När vi sågs på kvällen var hon på ganska gott humör. Eftersom det hade blivit sent kvällen innan så sa hon att hon tänkte lägga sej tidigt. Jag kom efter henne ganska snart, och då skyndade hon sej att släcka ljuset. "Kom, jag orkar inte prata nu, men jag vill att vi knullar" Med tanke på att vi båda var trötta och bakis så blev det ett oväntat vilt och häftigt samlag.

Efter den gången så har hon accepterat att jag ger henne smisk när jag bestämmer, utan protester. Hon får alltid ligga över mitt knä när hon får smisk och jag använder bara handen och jag drar alltid ner trosorna på henne från början. Fördelen med att använda bara handen tycker jag är att man kan hålla på länge. Fast jag har tänkt att hon någon gång ska få prova att få smisk med en hårborste i plast. Hoppas på att kunna hitta en med hennes namn på. Har sett hårborstar med namn på dem på loppis och så, men har inte hittat hennes namn än. En lyckad sak som hände var att jag satte upp en ganska stor spegel i sovrummet. Oftast har vi varit i vardagsrummet när hon får smisk, men en gång ganska nyligen vred jag upp musiken i vardagsrummet litet extra högt och tog med henne till sovrummet och satte mej på en pall som stod vänd mot spegeln. Anna låg i mitt knä så att hon hade ansiktet mot spegeln medan hon fick smisk. Det märktes att hon blev fascinerad av att titta i spegeln.

Efter det dröjde det inte så länge innan hon erkände att hon både hade parkerat min bil så att den fick P-böter och betalat dom försent så att det skulle kosta extra. Det kändes inte likt henne, men jag hann inte tänka mer på det, innan hon sa 'att jag förstår om jag får smäll på stjärten'. Riktigt så samarbetsvillig har hon inte varit tidigare, men jag bekräftade förstås att så skulle det bli. Hon föreslog att jag skulle vrida upp stereon, så skulle hon dra för persiennerna i sovrummet. Det var en varm dag så hon hade bara bikini och en T-shirt på sig, Nu hade hon ställt sig vid pallen med stjärten mot spegeln och drog ner sina bikinitrosor. Jag började ana att hon hade funderat på hur spegelbilden skulle se ut om hon var vänd åt andra hållet. För att göra henne till viljes i det så slog jag mej ner på pallen så att hon skulle bli vänd åt det håll hon ville och jag samtidigt skulle kunna ge henne smisk med höger hand. Det var påtagligt att hon var fascinerad av att se sin stjärt i spegeln medan hon fick smisk. Hon vände huvudet hela tiden över axeln för att få se det. Jag låtsades inte om det, utan koncentrerade mej på att skälla på henne och säga att hon skulle få en massa smisk för sånt slarv och oärlighet. Hon svarade inget på det, men tittade mot spegeln så mycket hon kunde. Hon hade säkert inte insett hur mycket hon sparkar och ormar sig i mitt knä när hon får smisk. Nu såg hon det, och hur snabbt hennes skinkor började skifta färg, och kunde inte sluta titta i spegeln. Eftersom hon var så fascinerad av det, så tog jag det lugnt och höll på riktigt länge i stället. När jag kröp ner i sängen hos henne sedan så gjorde hon tydligt att förspel inte var så viktigt denna dag, och fick första orgasmen redan när jag började tränga in i henne.

Jag ska villigt erkänna att jag hittade på alltihop för mitt eget nöjes skull. Men jag har ändå märkt att det funkar bäst att ge henne smisk när hon kan se att det finns en bra "anledning". Jag tänker att hon skäms mer då, både för det hon gjort och för att hon får smisk för det, och det blir hon kåtare av. Så det blir inte så ofta som hon får smisk. Det har nog hänt ett tiotal gånger under den tid det hållit på, och det är ungefär ett år nu. Men det där skapar ju en spänning också: När blir det anledning? Och det är roligt att ge henne förhållningsregler, som t ex tidpunkt då hon ska vara hemma om hon är ute själv. Om man slutar en sån tillsägelse med att säga att hon får smisk om hon inte gör som jag säger så rodnar hon som en blodapelsin men accepterar det också. (Och blir kåt av det).

Hon har över huvud taget blivit mycket mer mjuk, feminin och kärleksfull mot mej sedan jag började ge henne smisk, förutom att bli mycket lydigare. Jag var inte ute efter att hon skulle bli lydig från början, egentligen. Det var mest det roliga i att ge henne smisk i sig själv som var min drivkraft. Men nu när jag märker att hon blir kåt av att bli "bossed around" under löfte om smisk ifall hon är olydig, så har jag börjat se värde i det också.

NyareÄldre