Nicke smiskar

När jag var 30 träffade jag en amerikansk tjej i Rom. En av de sexigaste blonda tjejer jag varit med. Vi hade sex redan första träffen. Vi berättade om våra liv. Men hon hade en grej. Hon gillade att klä sig i sina gamla cheerleader från sen. high school dräkter kort kjol etc. Sött.

Så gillade hon att låtsas att vi båda var i tonåren och hade sex i smyg för föräldrarna. Minns första gången hon överraskade mig i denna uniform. Hon satte sig gränsle över mig och började kyssa mig och hyschade mig för "att mamma och pappa kan höra oss". Vad händer då da? viskade jag. "Då får jag smisk" svarade hon viskande tillbaka och kysste mig vidare. Jag blev ganska kåt av det där och hon gillade leken naughty teenage- girl som hade olovligt sex. Det där med smisk kom upp ibland. Till min förvåning hade hon aldrig fått det på riktigt av sina föräldrar men hon hade haft två tjejkompisar i samma ålder som fått det av sina mammor ofta i cheerleadergruppen. Det var inte så ovanligt och de hatade det och fruktade det när det skulle passas tider när de var ute med killar och så.

smisk

Hon själv hade alltid undrat hur det kändes att få smisk och tyckte det var orättvist på något sätt att hennes kompisar fick det och avskydde det som pesten att lägga sig över mammas knä och få smaka hårborsten medan hon själv fantiserade om det och lyckades bara få utegångsförbud när hon testade gränserna. Det dröjde inte så lång tid innan jag fattade vinken och hon hamnade över mitt knä, då och då innan vi hade sex. Mina daskar blev hårdare för varje gång, mycket för att hon själv efteråt sa att hon behövde mer. Dessutom övergick smisket från förspel till riktiga bestraffningar när hon var olydig mot mig. Det blev "på riktigt".

Skamvrån infördes och hon fick stå med uppfläkt kjol och visa upp sin rödsmällda stjärt och det var en sexig syn. Vi hittade en livsstil med detta som passade henne (hon behövde det och hade saknat det under hela tonåren) och jag gick igång på hennes perfekta stjärt. Det blev ett sätt att leva. Traditionellt äktenskap typ. Även om vi aldrig gifte oss. Men hon var den första som lärde mig att kvinnor har ett väldigt tudelat förhållande till att få smisk på stjärten. Hatar smärtan och skäms mycket för det men blir kåta varma och lydiga av det. Men de skäms för att känna på detta vis.

NyareÄldre