Nybörjaren

Hon satt alldeles stilla på sängkanten och stirrade på sina fötter. De hade grälat igen. Det var dumt. Hon var dum, hon hade vetat redan när de inledde sitt förhållande att han hade oregelbundna arbetstider vilka inte alltid gick att förutse.

Ändå kunde hon bli så arg när han plötsligt sa att han skulle till jobbet fast de hade planerat något annat. Hon kände sig sviken och bortmotad och så rann känslorna över.

Det gjorde de visst nu också för tårarna rann ner för hennes kinder. Vad dum, naiv och oerfaren hon var. Han hade levt i ett förhållande med maktförskjutning 24/7 innan och det kändes som han var så säker på sin sak, sin roll. Själv var hon osäker och nervös så ofta. Hon älskade honom som hon aldrig hade älskat någon innan. Hon ville göra honom glad och lycklig, skapa ett harmoniskt och vackert hem åt dem där han kunde koppla av när han inte jobbade men hon misslyckades hela tiden, gjorde honom irriterad och ställde till med bråk.
Gråten kom häftigt nu, om hon bara inte hade haft sina inre demoner att brottas med, om hon varit självsäker och haft tillit.

Hon försökte kräva så lite som möjligt, istället vänta tills han gav, men lyckades inte.
Kylan grep tag i henne, fick henne att huttra och skaka och hon kröp ner under täcket. Drog det tätt omkring sig och borrade ner ansiktet i kudden. Just då var hon så olycklig man bara kan bli. Ge mig en chans till bad hon tyst. Jag kan inte hjälpa att jag har så lite erfarenhet av det här. Jag förstår inte riktigt vad det är du vill men jag önskar inget mer än att få visa att jag älskar dig. Åh ge mig en chans till, ge mig en chans till.
Hon måste ha slumrat till för helt plötsligt ryckte hon till av att ytterdörren öppnades. Raskt satte hon sig upp i sängen efter att först ha bäddat till den. Naken satt hon så och väntade. Han skulle ge henne stryk, det hade han sagt och de löftena höll han alltid. Hennes sinnen skärptes, och hon blev väldigt medveten om sig själv. Rättade på ryggen, böjde på nacken och lade händerna i knäet. Kylan fick skinnet att knottra sig medan hon väntade och väntade. Väntan var värst, nakenheten kändes påtaglig, skammen brände, rädslan fick hjärtat att slå snabbare, andningen blev tung.

Hon visste precis vad som skulle hända i alla fall till han började ge henne stryk. Då varierade han sig alltid för att hon inte skulle ha någon aning om vad som väntade. Först skulle han dock kalla ner henne. Låta henne stå på knä framför honom en stund. Sedan skulle han skälla ut henne samtidigt som han gav henne örfilar. Örfilar var nästan värre än smisk. Inte för att han slog hårt men det kändes mer intimt än att få smisk på bara stjärten. Med blossande kinder av både skam och örfilar skulle hon sedan få stå i skamvrån och vänta. Vänta och vänta all denna väntan skapade en stor klump i magen, hon ville att det skulle vara över.

Han var rejält arg, slagen haglade över hennes nakna skinkor tills hon inte förmådde ta emot mer utan skrek i högan sky. Han hade henne dock i ett stadigt grepp och hon kunde inte komma undan. Hon bönade och bad, lovade allt mellan himmel och jord i full panik medan han fortsatte att låta rappen vina över hennes rumpa. När hon åter blev skickad till skamvrån hulkade hon av gråt.

Efteråt fick hon som vanligt krypa upp i hans knä, han smekte henne och tröstade henne. Hon var våt det blev hon alltid när hon fick smisk och hon längtade efter att hans händer skulle leta sig ner till hennes sköte, men han nöjde sig med att krama om henne. När hon hade lugnat ner sig lät han henne ta på sig kläderna igen. Till sin fasa insåg hon att hon ännu inte var riktigt förlåten. Var detta slutet, hade hon misslyckats med det hon vill helst här i världen att vara hans kvinna?

Förtvivlad låste hon in sig på toaletten och lät tårarna flöda fritt när hon lugnade sig började en plan växa fram. De närmaste dagarna ägnade hon all ledig tid till att sköta hemmet, hon tvättade, bakade, sydde nya gardiner och dukar ja hon gjorde allt hon kunde komma på. Till sin förvåning märkte hon att hon var gladare och nöjdare. Det gjorde inte så mycket när det brådstörtat dök upp ett jobb, då kunde hon göra något annat.
De stod kanske inte varandra så nära som innan men ett lugn spred sig i hemmet.

När han nästa gång sa att han tänkte ge henne smisk kände hon först glädje, hon var förlåten på riktigt. Naturligtvis kom rädslan sedan, det var aldrig tal om lite smisk för hans del och det var hennes bak som fick ta emot.

Den här gången lekte han med hennes stjärt efter hon fått smisk. Hans händer smekte henne överallt och slutligen hamnade de i sängen. Bättre sex hade hon aldrig haft det var förlösande, alla tvivel var som bortblåsta, hon var hans. När de låg där tätt i hopkrupna under täcket kunde hon för första gången tala om sin rädsla och han lyssnade. Tårarna rann igen men av lättnad. Så gav han henne det finaste han kunde ge henne just då han berättade mer intimt m sig själv än han någonsin gjort, avslöjade saker för henne som hon var glad att få veta, det gjorde henne säkrare i rollen som undergiven.

NyareÄldre