Mariannes smekmånad


Dagen efter bröllopsnatten var Marianne djupt skakad. Det gjorde ont i stjärten så fort hon rörde sig och hon fick anstränga sig för att inte vagga fram som en anka. Tankar på hur hon med hedern i behåll skulle ta sig ur situationen hon hamnat i flaxade omkring i hennes huvud som yra höns.

Gustavs beteende förbryllade henne också. Han var så mån om henne, behandlade henne som en prinsessa på samma sätt som hennes pappa gjort. Det var precis så här hon tänkt sig äktenskapet men den ömma rumpan påminde henne om att det fanns en långt mörkare sida som hon aldrig kunnat ana sig till.

Gustav däremot njöt utan några betänkligheter av situationen. Han älskade att se sin nyblivna hustrus kamp för att inte grimasera när hon satte sig ner och inte vagga när hon gick. Han undrade om hon skulle vara foglig i sängen den kvällen eller om han skulle behöva sätta henne på plats en gång till men fann stort behag i att fantisera kring båda alternativen. Han stormtrivdes som nybliven äkta make. Hemma höll han stenhårt på disciplinen och både drängar och pigor fick varje fredag ris eller ros. Drängarna fick oftast en muntlig uppsträckning och ev. avdrag på lönen medan pigorna alltid bestraffades med aga på bara stjärten. Vissa av de mer tillmötesgående pigorna, och några sådana fanns det alltid, kunde han tillfredsställa sig med efteråt oralt eller franskt gick alltid bra men annars var det vanskligt. Att idka umgänge med villiga pigor när behovet trängde på var sin sak men att förskjuta dem om de bar hans barn gick honom emot.

Med Marianne var det nu annorlunda, det var rent av önskvärt att hon snabbt blev havande och födde honom arvingar.
Han log inombords när han föreställde sig hennes reaktion om han redan nu visade henne alla de sätt han skulle kräva att hon tillfredsställde honom på. Det fick dock vänta hon var skrämd som hon var och han ville inte knäcka henne, pigorna kunde fortsätta att göra honom de tjänster han ännu inte lärt sin unga hustru.

Marianne skälvde av rädsla när kvällen kom och det var dags att gå till sängs. Snabbt fick hon på sig nattlinnet och kröp ner under lakanet och låtsades återigen sova. Gustav tog bättre tid på sig, njöt av att känna hennes rädsla där hon låg under täcket och väntade medan hon sov räv. När han var redo gick han fram till sängen och drog resolut av Marianne täcket och befallde henne att lägga sig på rygg. Hon rörde sig inte och fortsatte blunda för att få honom att tro att hon sov och om möjligt lämna henne i fred. När han hotade med stryk om hon inte lydde slog hon dock upp ögonen och lade sig lydigt på rygg. Han drog upp hennes nattlinne och tog av det så att hon låg helt blottad framför honom så stack han in sina händer under hennes lilla stjärt och klämde åt ordentligt, hon gav ifrån sig ett litet skrik av smärta. Sedan lät han händerna vandra upp till brösten och utforskade dem ordentligt innan han befallde henne att sära ordentligt på benen och med samma frenesi som föregående kväll tog henne hårt och länge tills han nådde klimax.

Dagarna gick och smärtan i Mariannes bakdel försvann sakta. I takt med det försvann också hennes undergivna hållning mot Gustav och han bestämde sig för att det var dags att på ett mildare sätt introducera henne i de äktenskapliga fröjderna.
Den kvällen bad han Marianne att lägga sig över hans knä medan hon ännu hade underkläderna på.

Han talade lugnt men strängt om för henne att han märkt att hon återigen började göra motstånd mot honom och att han därför tänkte ge henne smisk igen. Den här gången var det ingen bestraffning och han skulle ta det lugnare och om hon var en snäll skulle han visa henne något riktigt njutbart.

Det var verkligen annorlunda. Gustavs hand landade rytmiskt och inte särskilt hårt på Mariannes bakdel som fortfarande var täkt med både underkjol och de onämnbara. Han höll på länge en varm sveda spred sig i stjärten men det kändes inte så farligt och hon märkte att hon slappnade av där hon låg över hans knä. Plötsligt drog han upp hennes underkjol över huvudet men slagen fortsatte som förut även om det sved mer nu när hon hade ett lager kläder mindre som skydd. Till hennes fasa åkte även de nämnbara av och svedan blev så pass påtaglig att hon hade svårt att ligga riktigt still. Så slutade han slå henne och smekte henne i stället varsamt över skinkorna. Det kändes skönt och hon slappnade av men så kände hon hur hans hand kröp in mellan hennes ben och hon knep ihop. Gustav svarade med att åter rytmiskt börja smälla hennes nu bara stjärt. När han kände att hon fått sin läxa började han åter smeka hennes skinkor, kände hur hon slappnade av där hon låg över hans knä innan han åter igen lät handen krypa in mellan hennes ben. Han kände hur hon blev spänd i kroppen men hon knep inte ihop med benen och till sist hittade han hennes lilla knapp.

”Inte där” viskade hon förskräckt, ”mamma säger att om man rör vid den kan man aldrig bli med barn.”
Han skrattade till.

- Det stämmer inte Marianne. Men din mamma har rätt i att du aldrig någon sin ska röra dig där på eget bevåg, känner du lust till det någon gång måste jag ge mitt godkännande först. Jag däremot har rätt att röra dig där när helst jag behagar och du får aldrig göra motstånd. Bryter du mot dessa regler kommer du bli strängt bestraffad. Jag lovar dig att det inte kommer att göra dig fruktlös och du måste tro mig för du inser säkert att även jag vill ha barn och arvingar.

Det tog henne emot men hon vågade inte protestera. Snart började det pirra i hennes sköte så som det ibland gjorde och så som det gjort den gången hennes mamma kommit på henne med att smeka sig själv just där hans fingrar nu rörde sig. Hon spände sig igen men han fortsatte att smeka henne där ibland lugnt och rytmiskt ibland snabbt och hetsigt.

Pirrandet spred sig i kroppen på henne. Aldrig hade hon trott att något kunde vara så skönt, från att ha varit rädd önskade hon nu att han aldrig skulle sluta.

Hon gav ifrån sig ett stön av njutning och Gustav log samtidigt som han hörde att hennes andhämtning blev tung och flåsig.
Han fortsatte och kände hur hon spände hela kroppen samtidigt som hon tryckte sig mot hans fingrar. Sedan kom hon, skakandes skrek hon hans namn innan hon låg slak och flämtande över hans knä.

Hon gjorde inte motstånd när han reste henne upp och tog av hennes kläder. Ej heller när han ledde henne tillbaka till sängen. Utan tillsägelse lade hon sig på rygg och särade benen.

Han började smeka henne igen och hon mötte honom tryckte sig mot hans fingrar medan han lät en av dem glida in i henne och smeka henne även där. När han märkte att hon var nära att komma drog han ur sina fingrar. Fortsatte smeka henne medan han själv trängde in i henne. Det var en helt annan känsla nu när hon var våt och välkomnande. Han tog det lugnt för att inte förstöra för henne och lätt henne komma, när hon låg flämtande och slak under honom ökande han takten till han själv kom.

Denna gången såg hon på honom och fick för första gången uppleva stålet i hans blick förvandlas till skimrande guld.

Den natten låg det tätt intill varandra. Gustav njöt av att känna värmen från Mariannes stjärt mot sitt skrev. Marianne däremot låg och tänkte på hur hans ögon skiftat nyans när han kom och kände att hon skulle kunna göra vad som helst för att få se det om och om igen. Aldrig mer skulle hon krångla hon skulle vara en god hustru, det var inte alls så svårt som hon trott, tvärt om, hon hade aldrig upplevt något så skönt innan.

Beslutet att vara en god hustru till Gustav skulle dock inte visa sig så lätt som hon i den stunden trodde.

NyareÄldre