Smisk av min man

Jag är en kvinna på 35 år men har ett ganska barnsligt utseende. En del tror att jag är 25 och jag fick visa leg på systemet tills jag var 30. Något annat barnsligt med mig är att jag ibland, när jag har t.ex. varit riktigt otrevlig eller "olydig" mot min man får smisk på stjärten av honom. Som straff rätt och slätt. Inget annat. Det är verkligen inte ofta, kanske två - tre gånger på ett år, men jag kan tänka på det i flera veckor efter det har hänt, med skam förstås men också med en känsla av att han bryr sig, älskar mig och sätter stopp för min attityd som ingen har stoppat tidigare. I tonåren var jag för j-lig men mamma gav mig inte ens en enstaka dask i baken. Så jag har accepterat att det kan hända med min man. Att min man har sista ordet. För att jag har en bättre relation så än någon tidigare där bråk har varit huvudingrediens och ledsna sårade killar som bara gett mig skuldkänslor.

Häromdagen hände det igen:
Det ösregnade och jag och min man var på väg hem till några vänner utan paraply. Det var långt att gå. På landet. Jag var på uselt humör och massor gick ut över honom. När vi kom fram fick vi sätta oss i en soffa framför en stor brasa. Mina vita tighta jeans var dyblöta upp till knäna där min poncho hade tagit vid och tagit det mesta av vattnet från skyn. Det kändes inte riktigt okej att sitta där i trosor fast det hade varit skönast. Våra vänner serverade oss varsin Whisky- jag märkte att min man simultant var sur på mig och trevlig mot dom. Så åkte de iväg till affären någon mil bort för att handla det sista eftersom vi var tidiga. Ensamma i lädersoffan hände det igen. Min man tog ifrån mig glaset jag hade i handen, ställde ner det på bordet så fort de hade gått.

Sen tog han min hand och bestämt drog ner mig över sitt knä. "Du förstår nog att du behöver det här. Det här brukar få dig att tagga ner" sa han bara och jag fick bara ur mig några ynkliga "nej" "nej" "nej". Han har ju rätt. Smisk får mig att tagga ner. Det får väl alla tjejer att tagga nr förresten. Sen följde en lång flera minuters skur av daskar på mina tighta jeansbak och min stjärt som blivit frusen och kall blev sannerligen uppvärmd till glödande eld och fast jag fick behålla byxorna på fick jag så mycket smisk att svedan blev outhärdlig och gråten kom.

När det äntligen äntligen var över satte han mig i knät för förlåtelse och försoning och jag fick veta att jag från och med nu skulle vara hans fina lydiga hustru om jag inte skulle få smisk på BARA stjärten när vi kom hem. (Att få mer smisk denna kväll fanns inte i min tankevärld! Bestraffningssmisk är något jag till varje pris undviker och inte vill uppleva igen, även om jag accepterat att det har varit nödvändigt ibland. Och att det bidrar till fin försoning och förlåtelse efteråt.)

Våra vänner kom hem en liten stund senare. Jag hade ansträngt mig från att ta bort mina tåliga ögon men dom måste också ha märkt min nedtonade uppenbarelse, lät min man prata, dukade av och diskade medan männen satt kvar och pratade ni vet. även om dom inte kunde se hur länge det sved om baken på mig. Jag fick låna ett par mjukisbyxor av henne, undrar vad hon hade tänkt om hon sett mina knallröda skinkor jag såg i spegeln i deras sovrum när jag bytte om.!

Vi älskade när vi kom hem.

NyareÄldre