Sista gången innan hon flyttar hemifrån

Christina är 19 år storasyster till Peter 12 år och Liz 16. De sitter tillsammans vid middagsbordet i det rika överklasshemmet med mamma Cissy och så kommer det upp. Information som Cissy fått om festen på Jonis takterrass i lördags. Hur det spårat ur och hur Christina kallat någon bitch, en någon som råkade vara vuxen och väninna till hennes mor. Att otillåtna droger förekommit och Christina otrevliga försvar av att hon tillskansat sig kompisens föräldrars sprit och sjungit på taket högt klockan ett på natten trots grannarnas klagan. Mamma Cissy hade låtit passera att Christina kommit hem en halvtimme försent den natten och köpte alla förklaringar om stopp i trafiken men nu hade hon en helt annan bild av den natten med hjälp av en väninnans telefonsamtal strax innan de nu satt sig för att äta. När Christina blev avslöjad använda hon alltid anfall som bästa försvar. Det funkade definitivt inte nu mot sin mamma som bakom sitt lugna yttre var rasande. "jag är faktiskt 19 år och vuxen jag behöver inte vara så perfekt alla gånger".


"Du bor fortfarande hemma och du vet precis vilka konsekvenser som gäller för flickor som beter sig oansvarigt och odrägligt. Synd att du inte skäms nu vi får väl se hur mycket du skäms när vi ätit färdigt"! Jag går hem till Greg efter middagen" "Nej du går upp på ditt rum och väntar på mig där efter middagen!

Resten av måltiden blev tyst. Småsyskonens fascinerade lite skadeglada blickar när de förstod vad som vankades. Christina som hatade det faktum att hon tog så mycket vuxenansvar för sin lillebror men samtidigt själv fick utstå barnsliga bestraffningar som flickor får tills de blir vuxna och flyttar hemifrån medan lillebrodern och andra pojkar inte ens får en enstaka dask i baken efter 12 årsåldern. Systern Liz som var sexton blev desto mer generad eftersom varje bestraffning Christina fick gällde ju för henne själv om hon skulle göra samma ofog.

Efter maten gick Christina snabbt upp på sitt rum, halvt uppgiven halvt stridslysten och beredd att ta sista striden för att slippa det som väntade. Men striden blev kort. Eftersom hon absolut inte ville att mamma skulle använda hårborsten var det bara att få det överstökat så fort som möjligt fast hon nu kände all skam hon enligt mamman borde känt långt tidigare efter festen på takterrassen. Hon var 19 år och skulle snart flytta hemifrån med pojkvän för att plugga på annan ort och det kändes mer förödmjukande och barnsligt än någonsin att knäppa ner jeansen och lägga sig över mammas knä.

Smisket gavs i högt tempo som mamma brukade med sin snärtiga handflata på Christinas blottade stjärt och började svida ordentligt efter en stund och hennes mamma höll på länge.

smisk

Den här gången måste det nästan vara rekord. Det kändes som tjugo minuter men var i alla fall fem- sex minuter. Hon visste att småsyskonen lyssnade. Syrran nästan lika skamfylld som hon själv som flicka och medkännande och visste ju precis hur det kändes. Liz fick ofta smisk på senare tid i takt med hennes intressen för killar sena utekvällar och annat olydigt tonårsliv. lillebrodern som åskådare till traditionell flick-uppfostran, så annorlunda från pojkars som skulle växa upp till män. Det rytmiska klatschandet hördes genom de stängda dörrarna och gjorde ingen hemlighet om vad som utspelades inte ens för grannarna och Christina kunde dö för varje person som visste att hon fortfarande fick smisk på stjärten av sin mamma!

När det var över fick den gråtande Christina dra upp trosor och jeans och gå ner och diska. Diskmaskinen var tillfälligt trasig och hon stod som i skamfylld dvala och tog tallrik och glas med borsten noga med att inte slarva och utsätta sin blossande varma och svidande stjärt för mer aga vilket mycket väl skulle kunna ske när man på minsta sätt gjorde något i protest efter man precis fått smisk. En slängd dörr efteråt kunde betyda att man bums var tillbaka över mammas knä med på nytt nerdragna byxor och trosor. Då och då när ingen såg gned hon sig med sin blöta diskhand över sin jeansklädda rumpa för att lindra den intensiva svedan som höll i sig ett tag. Men värst var skammen! Att vara den vuxna storasystern som fått smäll på stjärten av mamma igen! När disken var färdig blev hon skickad i säng fast klockan bara var 7. Kunde det kännas barnsligare!

I nattlinne kom hon ner till köket och enligt regeln som inte ens behövdes påminnas om längre lämnade hon ifrån sig mobiltelefon och dator till sin mor för att sedan bums gå tillbaka till sitt rum, krypa ned under lakanen och (på magen) följa ljudet av familjens övriga medlemmar som fortsatte sin vardag som vanligt medan svedan i skinkorna långsamt ebbade ut men inte skammen. Hon grät på nytt av skam och undrade hur pojkvännen som hon planerat att träffa reagerad på hennes sms; "kan inte ses ikväll bråkat med mamma jag ringer i morgon".

Nästa dag träffade hon Jack, pojkvännen i hans bil. Hon hade längtat men var lite orolig över hur mycket han fattat över vad som hänt när hans vuxna flickvän under gårdagskvällen blivit bestraffad som en olydig tonårsflicka igen. hon tystade hans frågor med kyssar och hångel. Hon hade håret nytvättat och utsläppt, gråa bomullstights och jeansskjorta över det och lät honom dofta henne smaka henne och sen tog hon själv för sig. Kysste honom ner till hans blixtlårs i gylfen där de satt avskiljt i bilens framsäte i skuggan av en stor ek på en kulle. Hon drog ner blixtlåset och var skicklig på att ta fram hans växande kuk som hon tyckte var enastående vacker. Hon öppnade munnen och tog för sig djupt och med tungan och sög och sög, njöt av att veta att hon hade en stor kuk i munnen. Hans kuk. Hans högra hand rörde sig mot hennes stjärt samtidigt. drog upp jeansskjortan över ryggen på henne och smekte henne samtidigt över hennes runda perfekta stjärt i de gråa tightsen fortfarande lite öm i minnet från allt smisk hon fick.

"Du fick smisk av din mamma igår va"?
Christina stannade upp slagen som ett skott av det skämmiga avslöjandet. För ett ögonblick tog hon ut hans kuk ur sin mun och kände hur det hettade i kinderna. "varför tror du det?"
"För att jag ringde på igår ikväll och din mamma sa att du fått gå och lägga dig". Sen sprang din brorsa efter mig och sa att du fått massor med smisk också"
(Åh vad hon hatade sin bror i detta ögonblick. Skulle han köra ett "man to man talk" med Jack ungefär typ berätta när flickorna fick smäll"?
"Äsch det var inte så mycket alls, jag och mamma bråkade" försökte Christina i hopp om att framställa sig i själv i mer jämlik vuxennivå med sin mamma.
Jack började klappa henne på stjärten. "Du behöver inte låta kaxig, jag vet att du får smisk ibland, det får min syrra också som är jämngammal med dig. Du kan nog behöva det ibland. Christina fick plötsligt mycket att tänka på medan hon på nytt öppnade munnen och tog sig an sitt sugande och hans kuk som snart skulle explodera i hennes gom och villigt och glupskt rinna ner i hennes svalg medan hon kände hans lätta rytmiska menande klapparna på stjärten. Hon påmindes om sin position över hans knä även om det nu var hennes huvud och mun som var huvudsaken och fick en oroande känsla och aningar om vad som hon hade att vänta när hon flyttade ihop med Jack.

NyareÄldre