Nytt om Lina

Lina kände det som är så vanligt under tiden när allt ska avslutas innan sommaren: Stressen. Den hade i och för sig yttrat sig flera gånger under våren, inte minst när hon körde bil. Nu hände det igen. Hennes man satt bredvid upptagen med att ställa in Spotifylåtar. En kraftig tutning från bilen som kom i högerfilen, en ännu kraftigare vänstergir och en hundradels sekund från en förödande bilkrasch! Hon hörde Niklas chockade röst efter en tyst sekund: BACKSPEGLARNA FÖR HELVETE! Sånt hade hänt flera gånger på sista tiden. Lina var tankspridd och ofokuserad och de hade en pojke i baksätet. deras egen son som skulle bort till en kompis några dagar. Hon vågade inte tänka på vad som kunde ha hänt!

En halvtimme senare, när de var hemma ville Niklas prata. Kom hit vi behöver prata lite. Han satt i soffan och såg ut att precis som Lina inte riktigt kommit över chocken. hon kom fram till honom och Niklas satte henne i knät som han brukade göra biland när han ville prata. Det blev mycket förmaningar om att det här inte kunde fortsätta om Lina skulle köra i fortsättningen. Han pratade. Lina som oftast blev taggig när hon fick förmaningar under körning kände att det bara var läge att lydigt dyrt och heligt lova skärpning.

- Det är stressen Niklas. har så mycket att tänka på FÖRLÅT!

- Det finns en sak som alltid hjälper flickor att fokusera på rätt saker och du vet vad det är, Lina.

Lina som verkligen skulle avsky att få SMISK nu visste precis vad han menade och vågade inte så mycket som nicka för att ge Niklas signalen att aga henne. Hon kom att tänka på hennes mammas ord i såna här situationer:
Som en gång då hon var 18 och åkt bakpå en mopedkille en gång för mycket. "Nu räcker inga mer varningar och ord Lina. Det som inte går in genom öronen på flickor går alltid in via baken.......... NEJ MAMMA JAG ÄR FAKTISKT 18 JAG LOVAR ATT DET VAR SISTA GÅNGEN! .........Efter lite smäll fokuserar alla flickor på rätt saker. Dra ner jeansen och kom och lägg dig över knät!"

Nu var det inte mamma. Det var hennes man Niklas och hon kände sig lika förtvivlad och ångerfylld och skämmigt skamsen då hon insåg vad som snart skulle ske.

Lika lite som hennes mamma den gången tänkte Niklas acceptera några protester. Det tog bara några sekunder låg hon över hans knä. Hennes kjoltyg hamnade över ryggen och hennes trosor ända ner till vaden. Sen fick hon MASSOR med smisk. Niklas handflata klatchade med större mellanrum mellan daskarna till skillnad från hennes mammas handflata som brukade klatcha i betydligt pepprande snabbare takt.

smisk

Nu låg hon över sin mans knä och fick smisk för sin slarviga bilkörning. Det sved outhärdligt och hon grät medan Niklas fortsatte och smiska och när hon bara tio minuter efter bestraffningen låg i sin säng (skickad i säng som extrastraff och för att fundera) visste hon att hon för en lång tid framåt kommer att vara jättefokuserad då hon kör bil. På vägen på backspeglarna och i skinkorna! Mammas ord gällde fortfarande! "Efter lite smäll fokuserar alla flickor på rätt saker."

NyareÄldre