Mera om Lina

Lina gick och tränade åtminstone tre gånger i veckan. Med på dom flesta passen brukade en något yngre tjej vara. De brukade ta en sallad efteråt ibland på samma ställe. Hon hette Ebba och enstaka gånger hade hon med sig sin snygga pojkvän som höll sig inne bland redskapen och trimmade sina snygga muskler.

Ebba själv var flickaktigt söt och hade en snyggt tränad kropp i sina svarta träningstights och rosa topp. När Lina kom till gymmet denna förmiddag var hon övertygad om att Ebba som var färdigbytt under jeansen skulle på samma spinningpass men hon valde att springa på löpbandet idag. Även efter det svettiga spinningpasset var Ebba kvar på bandet, nickade och vinkade kort till Lina men var helt inne i sina hörsnäckor, svettig och målmedveten. Lina duschade länge och först när hon som sista kvinna gick ur från omklädningsrummet möttes hon av Ebba.

- Blev ingen spinning idag? frågade Lina.
- Nej jag kände för att springa lite, sa Ebba.

När Lina kommit ut i vinterkylan och gått en hundra meter upptäckte hon att mössan inte låg i fickan och insåg att den låg kvar i skåpet i omklädningsrummet. Hon hade ingen tid att passa och gick lugnt tillbaka. När hon kom in till omklädningsrummet på Friskis hörde hon duschen strila för fullt, bara Ebba var kvar ensam och hörde inte Lina som kommit in. Lina såg Ebba med ansiktet mot kaklet nogsamt skölja sitt fina blonda hår förmodligen i tron att hon var ensam. Vad Linas blick fastnade på var Ebbas runda perfekta stjärt. Inte för att hon brukade kolla in andra tjejer, men för att Ebbas skinkor var knallröda och hade stora röda rodnader. Ebba hade fått smisk!!

smisk

Lina insåg snabbt hur pinsam situationen skulle bli inte minst för Ebba. Det är något hon själv varit noga med när hon själv varit röd om rumpan efter någon bestraffning, att undvika offentliga nakna situationer eller gå i bikini. Hon minns en liknande situation när hon gick i gymnasiet efter en gymnastiklektion hur en av tjejerna i andra klassen hade vänt ryggen till och under några sekunder visat upp en stjärt som hade typiska rodnader efter en ordentlig aga. När den tjejen upptäckt Linas avslöjande blick och sedan medlidande, hade hon bara irriterat sagt; " ja jag har fått smisk, so what?" och sedan raskt klätt på sig resten av kläderna och gått. Ebba förstod både reaktionen som dolde skammen hos den flickan som förmodligen nyligen legat över sin mammas knä, och ville inte utsätta Ebba, som förmodligen nyligen legat över sin killes knä, för samma pinsamhet när hon varit så noga med att få omklädningsrummet för sig själv. Lina såg till att väsnas med sin skåpdörr med ryggen bort från den duschande Ebba som blixtsnabbt vände sig om mot en Lina som själv spelade överraskad och sa " Oj är du kvar jag glömde min mössa". Ebba som först såg förskräckt och generad ut förstod nog snabbt att inte Lina sett hennes röda rumpa och avslutade sin dusch och gick till sitt skåp utan att visa upp sin baksida. De småpratade medan Lina nu vände ut och in på sin väska för att se om mössan möjligen kunde vara kvar där. Nu när hon såg att hon inte generade Ebba så hade hon ingen brådska ut även om hon såg att Ebba innan hon fått på sig trosorna hela tiden såg till att vara vänd mot Lina. "Ska du till salladsbaren? jo vad bra då kan vi ha sällskap".

De pratade som de brukade men Lina såg det där lite nedtonade hos Ebba, den där blyga sidan som hon kände igen hos sig själv som framkallades efter att ha fått smisk. Mitt i småpratet lade hon också med ett dolt medkännande leende märke till hur Lina försiktigt försiktigt krängde på och hoppade i sina tighta jeans bit för bit över sin ömma rumpa. Medan Lina låtsades upptagen av sitt letande. Ja det var inget konstigt att Ebba valde bort att sitta på en spinningcykel denna dag. De gick tillsammans till salladsrestaurangen och inte ens denna gång var det lätt för Lina fråga en annan tjej, har du fått smisk? Du kanske helst vill stå och äta? Hur ofta brukar du få? av vilka anledningar et etc. Sånt delade bara tjejer oftast med sig av i samlevnadsspalter och tjej och damtidningar. Än så länge. Om man inte fått i sig lite alkohol först. Då kunde man stå ut med det skämmiga samtalsämnet Då kunde det hända och vissa av Linas väninnor kunde faktiskt vara rätt frispråkiga att prata om smisk. En insändare hon läst för bara några dagar sedan löd så här:

I sommar har jag vågat genomföra något jag fantiserat om länge men aldrig vågat. Jag brukar få smisk av min kille. Ibland riktigt hårt! Har accepterat och gillar läget att ligga och tjuta över hans knän efter en riktig omgång. Förra veckan var vi i Grekland på semester och en morgon fick jag vansinnigt mycket smisk på bara stjärten så att skinkorna verkligen var knallröda. Efter det gick vi till stranden och jag hade en mini-bikini som visar ganska mycket rumpa. Många på stranden såg att jag fått smisk och det var samtidigt fruktansvärt pinsamt men ändå otroligt eggande. Har någon annan vågat göra nåt liknande?


Lina har själv tänkt tanken. Jättemånga tjejer får smisk ibland. Varför måste vi dölja det. För att inte pojkvänner och män ska polisanmälas? Nej den nya lagen gör det ju tillåtet för män att smiska sin kvinna- på stjärten- med hand eller ris eller hårborste. Inget annat redskap. Men han får inte slå henne eller göra illa henne på NÅGOT annat sätt. Och bara om det är "nödvändigt" (Ganska luddig lag i det avseendet, bara mannen avgjorde ju om det var "nödvändigt") Att visa upp röda skinkor tyder ju bara på smisk och inget annat. Eller är det skämmigheten hon också kunde gå igång på efteråt? Att det var eggande? Linas ärliga svar var: ja.

NyareÄldre