Lydnadsträning

Min fru Fredrika genomgår en lydnadsträning för tillfället och eftersom jag vet att hon avskyr att få smaka ett tunt snärtande björkris på sin välformade stjärt - som gjord för ordentlig gammeldags husaga - så låter jag henne plocka just ett tunt snärtande björkris. Hon har fått aga många gånger med ris i olika former och storlekar och alltid - som det ska vara - på bara stjärten. Det finns ingenting som får en kvinna så lydig både i och utanför sängen, som en lång, svidande, risbastu.

smisk

Som den snälle och omtänksamme härskare och man jag är försöker jag dock tillmötesgå henne så gott jag kan. När hon ber att få slippa riset på bar stjärt, låter jag henne behålla trosorna på, som på bilden! Är jag inte snäll! Är jag på riktigt gott humör, drar jag ned trosorna ett ögonblick innan husagan och låter min tunga slicka det allra heligaste. Sedan när hon tror att hon ska få orgasm, slutar jag plötsligt, drar upp trosorna över fitta och sätter dem mellan skinkorna igen och börjar stryket.

För att uppnå bästa resultat, börja lätt och intensivt så att svedan sprider sig så där lagom över skinkorna och slå sedan allt hårdare. Snärta in rappen och täck hela stjärten med svidande röda ränder. Det är då Fredrika börjar be mig sluta, men jag fortsätter En ordentlig risbastu på bara stjärten och du får en lydig kvinna som dessutom är en lycklig kvinna. och slår nu med någon sekunds mellanrum. Stjärten blir allt rödare och svedan blir värre och värre. Fredrika börjar skruva på sig och vädjar. "Snälla inte mer!" Men det är just vad hon får. Jag ökar styrkan och agar nu nästan så hårt jag kan. Jag känner hur min lille kamrat i kalsongerna reser sig i takt med hennes små hulkanden när riset fortsätter att bearbeta varje tum av skinkorna. Det är också ungefär nu som Fredrika ofta får sin första orgasm - trosorna blir alldeles våta av satsen! Sedan, när tårarna kommer vet jag att hon är ångerfull och min lilla lydiga kvinna igen.

smisk

När jag har slutat stryket drar jag ned trosorna och handpullar henne så att de redan svullna fittläpparna blir blodfyllda igen och slidan fylls med nytt sekret, men jag låter henne vänta på tillfredsställelsen. Jag tar henne hårt i håret och leder henne till skamvrån bredvid sängen, där hon får stå med brett särade ben och röd svidande stjärt och skämmas, precis som den lilla olydiga flicka hon egentligen är. Efteråt så gör hon sitt bästa för att ge mig njutning - och det är nog bäst för annars kommer björkriset fram igen. Hennes tunga och mun är aldrig villigare att välkomna mitt blodfyllda ollon, hennes fitta aldrig våtare och hennes anus aldrig tightare, än efter en ordentlig husagasession! Mannen, herren i huset, har tränat sin kvinna att lyda!

NyareÄldre