Min andra kontakt med smisk

För en längre tid sedan delade jag med mig av min första upplevelse av smisk i verkligheten. Det var min kusin Hanna som fick smisk inför ögonen på mig med ett läderbälte. Jag hade vid den tidpunkten aldrig bevittnat smisk men var från första stund helt fast.

Detta hände under ett sommarlov som jag tillbringade utomlands hos min moster och mina kusiner. Det var en väldigt rolig sommar minns jag och jag fick snabbt många vänner i området. Efter händelsen så Hanna fått smisk hade jag dock bara en sak i huvudet. Hur jag än gjorde kunde jag inte sluta tänka på det jag sett och jag blev som besatt.

Samma sommar hade min sexualitet börjat vakna en aning. Jag var fortfarande bara nio år och hade egentligen inte kommit in i puberteten riktigt. Men ändå började mina sexuella känslor blomma lätt denna sommar och att se en av de vackraste och sötaste flickorna i världen få smisk gjorde inte saken lättare. Jag upptäckte onanin och var sedan som förlorad i denna aktivitet. Onanin då bestod inte så mycket i att runka eller ta i snoppen på något sätt. Istället gned jag mig mot en kudde medan jag fantiserade om tusen olika saker. Jag upptäckte hur skönt detta var och fick också mina första orgasmer. Dock utan någon utlösning då detta ännu inte utvecklats hos mig.

Allt detta gjorde denna sommar oförglömlig. Jag var på helspänn hela tiden. Jag liksom letade efter minsta situation som kunde leda till att min kusin skulle få smisk igen. Jag tyckte samtidigt synd om henne men kunde inte hjälpa att jag längtade efter att få se henne få en till omgång smisk. Det var dubbla känslor inom mig som vägrade släppa.

Jag fick också uppleva det en gång till den sommaren. Det var flera veckor senare. Det var en vanlig kväll som många andra. Hela familjen hade ätit och barnen hade gjort sig i ordning för natten och satt i pyjamas i soffan. Min kära kusin Hanna hade ett långt nattlinne på sig. Jag minns att jag denna kväll satt snett mitt emot henne och tittade då och då på hennes bara fötter som vilade på golvet. Jag hade upptäckt att jag gillade att titta på dem och fantiserade ibland om hur det skulle vara att pussa hennes fötter. Det var kanske en knasig fantasi men den fanns ändock där.

Plötsligt kom hennes storebror och satte sig i soffan också. Jag minns att jag tyckte att han mest var jobbig. Det gick heller inte lång tid innan han och Hanna började bråka. Jag kommer inte ihåg vad bråket handlade om riktigt men det var ett banalt tjafsande om något. Till sist blev de ganska högljudda och knuffade varandra lätt i soffan.

Min moster röt sedan till plötsligt och sa att de skulle vara tysta genast. Hon anmärkte att det var kväll och att hon ville ha lugn och ro i huset. Min moster var överhuvudtaget ganska känslig för ljud och tålde inte att barnen förde för mycket oväsen. Särskilt inte på kvällarna när hon ville vila.

Men mina kusiner kunde såklart inte vara tysta särskilt länge. Snart var de igång igen och bråkade. Till slut skrek Hanna åt sin storebror att han skulle sluta putta på henne och försökte knuffa bort honom.

*PANG!* Jag hoppade till av smällen som ljöd genom huset. Jag vände mig om mot ljudet och såg att det var min moster som hårt slängt ned en bok på ett skrivbord som stod i samma rum. Jag såg att hon var väldigt arg och hon gick mot fasta steg mot det stora skåpet på andra sidan rummet.

Mitt hjärta tog ett extra skutt. SKÅPET! Betydde det...? Ja! Hon sträckte sig efter bältet och vek det dubbelt och gick med fasta steg mot soffan. Det var inte särskilt många steg att gå.

I soffan satt nu två mycket tysta och rädda kusiner. Jag kunde tydligt se rädslan i Hannas blick. Åh... Hon var så bedårande söt när hon satt där med rädsla i sina vackra ögon och sina nätta händer knäppta i knäet. Jag såg att hon bet sig sött om underläppen och tittade ned på golvet. Hennes storebror satt bredvid och såg rädd ut han också även om han såg ut som om han försökte göra sig obekymrad inför mig.

Min moster ställde sig med sina båda händer på höften och tittade ned på sina barn. Hon började med Hannas storebror. Hon sa bara kort "böj dig framåt". Han suckade bara men ställde sig upp på knän i soffan och satte händerna på soffryggen.

Jag tänkte inte uppehålla mig vid hans smisk här. Jag satt också mest och längtade efter att få se Hanna ta plats för smisk. Jag var helt galen av längtan efter detta samtidigt som hela situationen också var väldigt genant för mig.

Efter smisket ledde min moster min äldre kusin till väggen mitt emot soffan där hon sedan lämnade honom med ansiktet mot väggen. Hon gick sedan till Hanna och sa bara kort "böj dig framåt!".

Hanna tittade upp och började genast gråta. Lilla söta Hanna. Hon började snyftande protestera att det ju var henne bror som börjat och att hon inte gjort något. Hennes mamma var dock obeveklig. Hon fortsatte bara stirra på Hanna och upprepade bara kort "böj dig framåt!". Hanna försökte protestera mer men det hjälpte inte. Det gick liksom inte ens fram. Det var som att prata med en vägg. Hon upprepade en tredje gång helt mekaniskt "böj dig framåt!".

Hanna gav till sist upp. Hon visste väl att detta bara kunde sluta på ett sätt. Hon ställde sig gråtande upp på golvet och böjde sig framåt. Hon stödde sig med händerna på sitsen på soffan. Jag var helt stum igen. Jag kunde bara se denna fantastiska varelse nu. Hennes stjärt putade också ut och hon hade en sådan vacker svank minns jag. Jag har sedan dess alltid tyckt att det är så otroligt vackert med kvinnor som svankar. Detta har gett mig "men" för livet kan man säga:)

Smisket lät heller inte vänta på sig. Så fort Hanna böjt sig framåt började min moster agan. Men till min stora besvikelse lyfte hon inte ens på Hannas nattlinne! Jag som hade velat se Hannas stjärt! Jag skämdes nästan över att jag tänkte så när hon stod där gråtandes och fick stryk! Men jag kunde inte hjälpa det.

Min moster sparade dock inte på bältet. Hanna fick slag på slag med bältet. Det lät högt efter varje slag och ekade nästan i rummet. *Smack*, *Smack*, *Smack*. Efter bara tre slag började Hanna storgråta och skaka i kroppen. Hon hade verkligen svårt att ta emot agan.

*Smack*, *Smack*, *Smack*, *Smack*, *Smack*, *Smack*, *Smack*. Min moster slog hårt och ljudligt. Hanna grät floder och skrek. Jag stirrade och stirrade. Helt förtrollad. Jag tappade räkningen på slagen. Hanna släppte taget några gånger och kunde inte hålla sig stilla. Detta resulterade i att min moster, vid de sista slagen, tog tag runt midjan på Hanna och höll fast henne medan hon slog de sista slagen.

Jag vet inte hur många slag Hanna fick. Det var helt klart fler än min äldre kusin. Hanna hade nog retat sin mamma rejält när hon protesterade mot smisket. Det är enda anledningen jag kan komma på till varför mamman annars skulle ge Hanna så mycket stryk.

När min moster slagit klart så grät Hanna hejdlöst. Sådär så att man knappt kan kontrollera andningen och bara hulkar hysteriskt och snorar. Hon var helt tillintetgjord i tårar. Jag tyckte uppriktigt synd om henne. Innerligt. Jag älskade ju henne trots allt. Men samtidigt var hon så oerhört vacker i det tillståndet också. Jag ville hålla om henne och trösta henne. Något i mig liksom väcktes till liv av denna åsyn.

Min moster ledde sedan Hanna till väggen mitt emot soffan där hennes storebror stod. Hanna placerades också med ansiktet mot väggen. Sedan fick de båda stå sådär i kanske tio minuter. Det var helt enkelt som en skamvrå har det slagit mig i efterhand sedan. De skulle stå och betänka sina synder. Efter ca tio minuter kommenderade min moster oss alla i säng.

Jag var pirrig i hela kroppen och viste inte vad jag skulle ta mig till. Vi gick alla till toaletten. Jag behövde kissa och mina kusiner behövde också uträtta behov. Själva toaletten låg utanför huset så vi fick trippa ut dit. Där fick jag också se det jag längtat efter. Så ljuvligt och skönt! Jag fick se den nakna rumpan på min älskade kusin. Hon var fortfarande jätteledsen och hulkade och snörvlade. Hon gick bara in på toan utan att låsa eller något och började spegla sin stjärt i en stor spegel som fanns på toan. Jag kunde inte sluta stirra. Denna vackra nätta rumpa hon hade var nu helt naken framför mig. Så mjuk och fin men då så sargad och röd. Rumpan på henne såg sönderslagen ut! Det var blått, lila och djuprött samtidigt och det såg ut som att det hårdnat på vissa ställen också. Det måste ha gjort fasligt ont! Hon gned ömt om sin rumpa men sa ingenting. Hon bara hulkade. Snart avbröts min utsikt av min äldre kusin som bara föste ut Hanna för att kunna uträtta sina behov.

Jag fick inte se mer av Hannas rumpa sedan och det sades inte så mycket mellan oss. Men den kvällen gned jag som en duracellkanin på min kudde när alla i huset verkade ha somnat. Min färd har sedan dess varit kantat med smisk på olika sätt. Både som givare och tagare. Jag har aldrig kunnat släppa denna fascination. I min värld har det inte funnits något vackrare än att få tukta en vacker och naturligt söt kvinna som fogligt tar emot sin aga, och sedan få trösta henne när hon gråtandes sitter i min famn. Grunden lades i min kusins vardagsrum för många år sedan och sedan dess har jag inte kunnat släppa denna fascination ur mina tankar.

NyareÄldre