Hannas uppfostran

Hanna var bara 18 år när vi flyttade ihop. Hennes far var mycket tveksam till att låta henne flytta in hos mig när hon var så ung och dessutom då jag var betydligt äldre än henne. Han menade att hon behövde hans faderliga uppfostran och disciplin ytterligare ett par år. Hanna har under hela sin barndom agats när hon misskött sig och hennes far var orolig för hennes framtid. Jag fick försäkra honom om att hon inte skulle få göra precis som hon ville i mitt hus heller utan skulle fortfarande erhålla aga emellanåt. Tveksamt fick vi hans godkännande om vi under första året visade upp Hannas stjärt efter att jag agat henne så att han kunde se att agan var tillräckligt hård. Jag har inte svikt honom utan Hannas stjärt randas med jämna mellanrum till hans belåtenhet och nu när hon är nitton år behöver hon inte visa upp sin stjärt mer. Hennes far brukade normalt ge henne med mattpiskaren med Hanna liggande över soffryggen. Han tyckte det fungerade bra och gav henne 18 hårda slag över den välformade nakna flickstjärten vid varje agatillfälle. När vi flyttat ihop gav jag henne samma antal slag fast med Hanna liggande över tre kuddar i sängen. Jag tycker stjärten kommer upp bättre då och hon kan ligga mer avslappnad och koncentrera sig helt på svedan i skinkorna. Fast ganska snart räckte inte 18 slag för att ta Hanna över gränsen där agan smälter in i henne mentalt och hon accepterar den som något nödvändigt. Ofta krävdes det dubbla och ibland upp mot femtio till sextio rapp innan hon låg helt still och tog emot slagen utan krångel. Då var stjärten inte bara röd utan blåsvart av ränder och märken av mattpiskarens slag. Det är ju inget problem egentligen, agan skall ju randa flickstjärten ordentligt annars gör den ju ingen nytta, men hon hade väldigt svårt att sitta efteråt och det ställde till lite problem i skolan. Hanna kunde inte gå på lektioner på tre-fyra dagar efter en sådan aga och det inverkade på hennes studier. Jag har därför övergått till att mest använda ett gott björkris för hennes aga. Riset ger inte samma djupa ränder och blåmärken som mattpiskaren utan randar på en ytligare nivå. En sådan risbastu känns dock minst lika mycket, ofta ger jag Hanna ris tills skinkorna och låren är riktigt rejält rödstrimmiga.

Kontoutdraget från banken som jag just öppnat vid köksbordet förbryllar mig, det tycks fattas fyratusen från vårt sparkonto. Det har hänt en gång tidigare och då hade Hanna spenderat alla pengar på kläder och nöjen utan att ens säga till mig.

- Hanna, kom hit! ropar jag med kontoutdraget i handen.
- Ja, vad är det säger hon när hon kommer in i köket.
- Vad är detta, säger jag och räcker fram pappret, Vad har du tagit ut 4.000 kronor till?
- Ja, inget speciellt, säger Hanna och börjar se lite nervös ut.
- Du vet ju att vi har ont om pengar just nu, vad har du spenderat pengarna på?
- Skor och smink, är vad jag köpt svarar hon med ett litet darr på rösten.
- Så du har alltså slösat bort vårt sparkapital på skor!, skriker jag argt.

Sådant här gör mig riktigt irriterad och arg. Det enda att göra är att bestraffa henne med en ordentlig omgång.

- Du vet att jag inte tar lätt på sådant här, säger jag strängt och tittar Hanna i ögonen. Jag ser ett blänk av rädsla i hennes ögon när hon börjar inse vad som väntar.
- Men jag hade tänkt att säga till om det men jag har inte hunnit, svarar hon med ömklig röst.
- Jaha, men det hjälper dig inte nu, min unga dam. Du har samlat ihop till ett rejält kok stryk för förutom det här har du slarvat med både städning och studier det sista.
- Nej, inte smisk, snälla, snälla, jag lovar att sköta mig och jag ska betala tillbaka pengarna när jag får sommarjobb.
- Det hjälper inte vad du säger och det vet du också att du måste agas nu. Du går genast in i sovrummet och förbereder dig så kommer jag strax med björkriset.

Hanna går sakta ut från köket mot sovrummet. När hon blir tillsagd att hon ska få aga blir hon fortfarande mycket nervös. Det förvånar mig eftersom hon fått risbastu säkert femton gånger det sista året.
- Och Hanna, vi får ta en kapsel ingefära i stjärten idag också. Hon tittar förskrämt upp på mig med bedjande blick men säger inget, hon vet att det inte tjänar något till. Hanna gillar verkligen inte användandet av ingefära. Jag använder det ibland som en extra skärpning av hennes aga. Det finns ampuller med ingefära extrakt att köpa som normalt är till för matlagning, men de funkar ypperligt för ett annat ändamål. Jag sätter in en sådan ampull i hennes anus och efter någon minut så smälter den och ingefäran börjar svida. Det ger en mycket intensiv sveda inne i stjärten. Under diskbänken står en spann med saltvatten där risvidjorna simmar. Jag sätter samman 12 vidjor till ett fint risknippe som är cirka 60-70cm långt. Med riset i ena handen och en ingefära ampull och vaselinburk i andra kliver jag in i vårt sovrum. Hanna har klätt av sig allt utom trosorna och lagt upp tre lite hårdare kuddar mitt på sängen. Hon är otroligt vacker där hon står inför mig iförd endast ett par små tangatrosor. Lång och smal men med fina höfter som börjat få alltmer kvinnliga former. Hennes fasta vackra bröst skyms delvis av hennes långa ljusa hår som hänger fram över axlarna. Hanna är nervös och rädd inför den stundande agan, hon vet att hon om några minuter kommer skrika och tjuta som en sexåring. Jag ger alltid aga så att hon tror hon kommer dö av svedan i stjärten. En ung flicka med Hannas utseende behöver tuktas hårt för att inte lägga sig till med olater.

- Ja Hanna, vi sätter väl igång, säger jag högt och tydligt. Du kanske har något att säga?
- Förlåt, jag behöver en risbastu som straff, svarar Hanna med fruktan i ögonen och darrande röst.
- Det är bra, du kommer få tacka mig efter din aga också och kyssa min hand och riset som tuktat dig så kärleksfullt. Då tar du av dig trosorna och lägger upp dig.

Hanna tar tag i resåren på sina små trosor och drar sakta ner dom till anklarna och kliver ur dom. Långsamt klättrar hon upp i sängen och jag ser hennes blottade bakdel när hon lägger sig över kuddarna. Hanna har den vackraste stjärt man kan tänka sig – som gjord för smisk. Jag får erkänna att det hänt att jag gett henne lite handsmisk och lättare risbastu någon gång då och då bara för att jag velat ha hennes stjärt över knät.

- Lite längre fram över kuddarna gumman, så vi får rätt svank på ryggen.

Hanna flyttar sig för att komma i perfekt risnings ställning. Hon ligger med ansiktet och överkroppen på sängen och hennes bakdel är den högsta punkten, upphöjd av kuddarna.

- Då särar du på benen.

Hanna flyttar isär sina ben en bit och jag hör en svag snyftning av skam och rädsla.

- Hanna vrid huvudet så jag kan se dig.

Jag vill kunna se hennes ansikte under agan, dels för att läsa av hennes reaktioner och se när jag tagit henne över gränsen, men också för att kunna ha ögonkontakt. Vaselinburkens lock öppnar jag och tar en klick med vaselin på mitt pekfinger. Sakta för jag fingret in mellan Hannas skinkor till hennes lilla trånga flickanus (jag har inte tagit henne i stjärten ännu men det börjar bli dags att introducera henne till analsex). Hon ryser till när det kalla vaselinet sätts mot den lilla öppningen.

- Slappna av Hanna så går det lättare, säger jag medan jag försiktigt ökar trycket och tränger in med min finger genom hennes ringmuskel.

Ett svagt gnyende avges från Hannas läppar när mitt finger är helt insatt i henne. Jag känner hur hennes anus kramar mitt finger med svaga pulserande rörelser och när jag för min finger in och ut några gånger gnyr hon högre. Jag vet att hon blir upphetsad av det och kan se hur små droppar börjar sippra fram mellan blygdläpparna. Långsamt drar jag ut mitt finger från stjärthålet och tar fram ingefära ampullen.

- Det är dags för ingefäran älskling, säger jag och sätter ampullen mot hennes bakre ömtåliga öppning.

Hanna har fått ingefära vid tre tillfällen tidigare och har inte precis gillat det. Ampullen är cirka 7-8 millimeter i diameter och 2 cm lång så det är inga problem att föra in den i Hanna. Jag fortsätter att trycka in den ända tills mitt finger är helt insatt och håller sedan ampullen på plats medan den börjar smälta. Hanna snyftar lite nu och jag vet att det är av skam och väntan på den inre svedan som snart börjar. Ampullen börjar sakta lösas upp och ingefära extraktet sipprar ut. Hannas andhämtning ökar och hennes anus börjar röra sig som i kramp runt mitt finger. Ett svagt aaahhhh, ajjjj hörs från henne när ingefäran börjar göra nytta. När jag känner att ampullen lösts upp pumpar jag med fingret några gånger in och ut i henne för att sprida ingefäran ordentligt i hela stjärtens djupaste skrymslen.

- Aaaajjjj, det svider, ooohhhh, det gör ont.....gud, va det svider. Hanna börjar snyfta ganska högt och jag ser tårar formas i hennes ögonvrår.

- Vi låter ingefäran verka 5 minuter innan vi börjar din risbastu.

Jag vet att svedan bara fortsätter att öka och öka ju längre ingefäran får verka och det kommer snart bränna och hetta i hela stjärten på Hanna.

- OOOOHHHH, aaaajjjjj, snälla börja med agan, ber Hanna.

- Nej, vi ska vänta, säger jag strängt men ger henne samtidigt en betryggande smekning över korsryggen och klappar henne över håret.

Böjer mig fram och ger henne en puss på pannan. Fortsätter att smeka henne över håret och nacken.

- Så älskling, du vet att det är för din egen skull som vi måste gå genom det här. Du sköter dig bättre sedan vi började med både ingefäran och risbastu, speciellt när jag ger dig rapp mellan benen. Och det kommer blir 3 dussin totalt, hälften ger jag dig vanligt och hälften vertikalt mellan benen över anus och blygdläpparna.

Hanna börjar gråta tyst när hon inser att hon bara fått en så hård aga en enda gång förut och jag ser rädslan återspeglas i hennes ögon.

- Du vet hur du kan minska svedan inne i stjärten, eller hur, frågar jag henne tyst.

En svag nickning är allt jag får till svar samtidigt som Hanna särar sina ben mer och mer. När vi väntat ytterligare ett par minuter är det dags att börja låta riset arbeta på Hannas stjärt. Nu är hennes ben särade maximalt och hon svankar rejält med ryggen. Det är enda sättet att få den inre svedan att bli något mindre och det är ju också fördelen med ingefäran. Flickan särar maximalt på sina ben och svankar vilket omöjliggör knipningar med stjärten under agan, det får ju också till effekt att man lättare kommer åt de mest intima delarna på flickans anatomi med riset. Jag tar riset och för vidjorna upp och ner mellan Hannas ben några gånger, hon ryser av obehag men hon är upphetsad på samma gång när riset glider försiktigt över blygdläpparna och klitoris. Hon vet att agan nu är på väg att börja.

- Ska vi börja då gumman säger jag och låter riset vila på hennes vidöppna stjärt och sköte.

Ett ömkligt litet "ja", är allt hon säger med gråten i halsen. Jag höjer min arm och swischh hörs när riset viner genom luften och träffar Hannas unga flickstjärt. Ett lågt aj, kommer över hennes läppar men hon rör sig inte utan ligger helt still i strykställningen. Åter höjer jag riset och swischh träffar det lite lägre ner mot låren. Hanna är helt tyst och jag ser bara en liten ryckning i vänstra benet till svar av rappet. SWISCH, jag ökar styrkan i slagen lite och det får ett lite högre AJ, ur Hanna. SWISCH, SWISCH, SWISCH, rappen biter hårt i hennes stjärt och övre lår. Hanna börjar lite röra på sig vid rappen och jag lägger min vänstra hand på hennes korsrygg. Trycker ner henne för att få henne att ligga still bättre men också för att vara ett stöd för henne och ge en personlig kontakt med mig under agan. Hanna börjar nu gråta svagt och en tår rinner ner för hennes kind. Jag låter det normalt gå ca. 15-30 sekunder mellan rappen så hon hinner känna svedan av varje rapp fullt ut innan jag lägger på nästa. Det är också viktigt att hon mentalt hinner ta till sig varje rapp innan nästa träffar. SWISCH, SWISCH, SWISCH, Hanna börjar nu yttra låga aaahhhh, oohhhh, AJ, efter varje rapp och jag ser att ytterligare några tårar rinner ner för hennes vackra mjuka kinder. SWISCH, SWISCH, SWISCH, SWISCH, SWISCH, SWISCH, sex hårda rapp på raken får Hanna att börja gråta lite ljudligare. Hon andas tungt och stötvis. De hårda rappen tar verkligen luften ur henne och hon börjar hulka svagt. Jag ser dock fortfarande att hon har en uppnosig min och att hon inte gett upp för agans verkan ännu. Det krävs fler rapp innan hennes motstånd är brutet och hennes uppstudsighet är borta. SWISCH, SWISCH, SWISCH, SWISCH de fyra sista rappen biter lika hårt som de tidigare i Hannas nakna stjärt och hon rör lite mer på sig och för vid det sista slaget ihop sina ben. Hon särar de dock fort igen när hon känner ingefäran svida än mer när benen förs samman.

- Så gumman, då var vi halvvägs. De arton resterande slagen kommer jag ge dig vertikalt mellan benen. Hanna säger inget utan grinar bara i kudden.
- Vi tar en ny ampull ingefära i stjärten också för den sista delen av agan.
- Nej, snälla, snälla inte mer ingefära.....snälla, jag lovar att sköta mig.
- Det är viktigt att du har en ordentlig sveda inne i anus nu när du måste fortsätta sära på benen för rappen över anus och vulvan, det vet du gumman, så vi tar en till.

Jag tar fram en ampull till och kör in den i Hannas stjärt. Hon ryser av obehag och jag känner ur hon rör sig krampaktigt runt mitt finger. Ampullen smälter snabbt och jag juckar henne ut och in några gånger för att sprida det ordentligt. Nu svider det antagligen från stjärtöppningen och långt in i magen på min lilla älskling.

- Du får vila några minuter nu innan vi avslutar din aga. Jag skall gå och doppa riset i saltvattnet igen så vi får lite mer effekt under den sista delen av agan.

Hanna gråter vidare utan att säga något. Jag ser små svettpärlor tränga fram på hennes kropp av agan och ingefäran. Både runt anus och vulvan men även pannan och korsryggen är svettiga. Jag går ut i köket och doppar vidjorna i vattnet och låter de stå och dra till sig lite mer vatten. Ett blött ris är tyngre och har större effekt men framförallt så kommer saltet i vattnet tränga in i de befintliga ränderna och göra agan extra minnesvärd för den unga damen. Är jag helt tyst hör jag Hannas svaga snyftningar och hulkanden från sovrummet. Med bestämda steg kliver jag åter in i rummet med det nyblötta riset i min hand. Hanna ligger kvar i strykställningen och jag tror faktiskt att hon lyckats sära ännu mer på sina ben och svanka än mer med ryggen. Hon är fantastiskt vacker i den ställningen, speciellt när hennes stjärt är randad som nu. Jag trycker ihop hennes skinkor hårt under en minut vilket får till effekt att ingefäran svider ännu mer i anus. Hannas gråt ökar lite och fler tårar rinner ner för kinderna. Rädslan för den stundande fortsättningen som hon vet är den hårdaste ökar nog hennes spänning. Jag sätter mig på knä på sängen mellan Hannas ben. Tar ett ordentligt tag med vänstra handen på hennes vänstra lår. Åter igen både för att ge henne en kontakt med mig under agan men också för att hjälpa henne hålla benen särade och ligga still.

- Arton rapp mellan benen gumman, det är vad vi har framför oss.
- Förlåt, inte fler rapp snälla, snälla. Jag ber dig inte fler.
- Det tjänar inget till, var nu tyst och ta rappen o visa att du är en vuxen tjej.

Swisch, Swisch, Swisch. Rappen biter i Hannas vidöppna flickstjärt och hennes skrik blir nu alltmer ljudligare. Swisch. Swisch. Swisch, Swisch. Vidjornas spetsar låter jag svepa ett slag över anus, nästa över vulvan, anus igen, vulvan osv. Hitills har jag gett ganska lösa slag, man kan naturligtvis inte ge lika hårda slag mellan benen som över skinkorna. Nu ökar jag dock hårdheten något i slagen, men fortfarande långt ifrån så hårda som hennes tidigare rapp. SWISCH, SWISCH, SWISCH. När jag ökar kraften i slagen öppnas hennes vulva upp och risvidjorna kommer åt de mest intimaste delarna av en flickas anatomi. Både de inre blygdläpparna och fittöppningen smiskas. Slagen som träffar vulvan får Hanna att skrika för full hals AAAAHHH OOOHHHIII och följs sedan av många hulkningar och häftig gråt, det rinner floder av salta tårar över hennes kinder och gör täcket alldeles blött. SWISCH, SWISCH, SWISCH. Hanna börjar nu vrida och skruva på sig under risets tuktande arbete mellan hennes ben. Jag gör ett kort avbrott och trycker åter ihop Hannas skinkor för att låta ingefäran svida kraftigare i stjärten och hjälpa henne sära benen ordentligt. Hanna är alldeles genomsvett av agan och det rinner svettpärlor ner för hennes panna och i hennes rödgråtna ögon. Även utefter hennes lår rinner det svett och svider i hennes rödstrimmiga stjärt. SWISCH, SWISCH, SWISCH. Nu ligger hon helt still och skriker bara när vidjorna sveper över vulvan och blygden. Jag ser att jag nu äntligen tagit henne över gränsen och brutit hennes motstånd. Hon accepterar sin situation och tar bara emot agan utan varken fysiskt eller mentalt motstånd. Stjärten och området mellan hennes ben liksom vulvan är rödstrimmiga av vidjornas svepande. De två sista rappen ger jag henne i en lite snabbare följd. Hon hulkar och gråter kraftigt men vet att det är över.

- Så gumman, nu är vi klara. Jag klappar och smeker henne över ryggen och pussar hennes panna och tårar. Jag hämtar en svamp och tvättar av hennes stjärt och lår och stryker sedan en mjuk salva över den sargade illröda flickstjärten.

- Hanna, jag tror du har något att säga mig.

- Tack, för en välbehövlig aga. Det var vad jag behövde. Tack för att du kärleksfullt har gett mig denna risbastu.
- Det är bra Hanna, då kysser du min hand och riset. Hanna ställer sig på knä framför mig och kysser min hand och sedan riset som jag håller upp.
- Så då kan du lägga dig igen och tänka genom ditt straff och givna aga.

Jag plockar ihop riset och sätter mig sedan i vardagsrummet. Hannas hulkanden och gråt hörs tydligt. Det avstannar dock efter några minuter och byts mot hhhhmmmm, hhhhhmmmm, ahhhhh, oohhhh, hhhhhmmmm. Hanna andas tungt och jag smygtittar in i sovrummet. Hon ligger på mage och svankar med ryggen och särar på sina ben. Ena handen är mellan hennes ben och hon smeker sig själv över klitoris med cirkulerande rörelser. Jag får snabbt ett rejält stånd och kan inte hålla mig. Snabbt drar jag av mig byxorna och kliver upp i sängen. Drar Hannas stjärt till mig och tränger in i henne. Hanna kastar med huvudet bakåt och pressar sin ömma stjärt mot mig. Jag knullar henne hårt och vi skriker av vällust. Strax sprutar jag min sats långt upp i hennes unga trånga fitta. Efteråt kelar vi och Hanna får tröst i min famn.

NyareÄldre