Jessa får smisk

Jessa är fortfarande i chocktillstånd. Allt känns så overkligt. Dagens händelser går inte att begripa, det är nästan som att de aldrig ens har inträffat. Men svedan i hennes rosenröda bak och mascaran som runnit nerför hennes kinder talar sitt tydliga språk - Jessa har fått smisk!

Det hade gjort så fruktansvärt ont. Och varit så fruktansvärt pinsamt. Att ligga där över hans knä. Med fingrarna och tårna mot det kalla stengolvet. Med nerdragna jeansshorts och trosor. Fast i hans stadiga grepp.

Hennes arga högljudda protester när han blottade hennes ända hade övergått i snyftningar och kvidanden när han började smiska henne. Smällarna hade ekat i källarkorridoren när hans handflata träffat hennes vältränade bara stjärt. Snyftningarna hade snabbt gått över i storgråt. Och hulkande vädjanden om förlåtelse. Och knappt uppfattbara böner om att han snälla, snälla, snälla skulle sluta.

Men smisket hade fortsatt länge och väl. Snart hade Jessa börjat sparka upp och ned med fötterna. Hon hade då inte längre klarat av att knipa ihop skinkorna ordentligt. Det hela hade blivit ännu mer pinsamt. Han hade fått glädjen att skåda hennes stjärthål. Och hennes fitta. Men det var inget hon förfasades över just då - på grund av den fruktansvärda svedan i rumpan.

Det hade börjat nere i tvättstugan. Ett gräl som fullständigt spårat ur. När hon skällt ut honom och kallat honom idiot. För att han hade gjort henne uppmärksam på hennes slarv med städningen där nere. Hennes kanske tio år äldre granne. Och när han fått veta vilken idiot han var hade han sagt åt henne att hon skulle passa sig väldigt noga. Förklarat för henne vad som kan hända näsvisa och ouppfostrade unga kvinnor. Tyvärr hade Jessa inte tagit honom på allvar. Istället hånfullt kallat honom värre saker. Tills han hade tagit henne i örat och dragit bort henne till en plaststol ute i korridoren. Och utan problem placerat henne över sitt knä.

Jessa ligger på mage på sängen. Med rumpan bar. Den svidande, fortfarande rosenröda rumpan. Hon torkar sig i ögonen och snyter sig. Hon har lärt sin läxa. Hon hoppas att hon slipper springa på sin granne i trapphuset framöver.

NyareÄldre