Mitt första smisk


Jag heter Fanny och är 18 år. Jag har under hela min tonårstid känt ett nästan kusligt intresse för smisk. Jag vet inte hur det började men jag tror det var något tv program jag såg som liten som handlade om just det.

Det blev ett återkommande inslag i mina fantasier under uppväxten. Nu har jag värdens snällaste föräldrar, nästan för snälla så att få något där var inte tänkbart. Jag vet inte hur många gånger jag fantiserat om att bli smiskad när jag lekt med mej själv. För några år sedan började jag söka på Internet om detta och märkte att det inte bara var jag som hade dom här känslorna. Jag hittade olika sidor som jag gillade och detta gjorde mitt intresse ännu större.

På en av dessa fick jag kontakt med en kille i 40års åldern som jag blev lite intresserad av, han verkade snäll och var lätt att chatta med. Vi fick bättre och bättre kontakt, han bodde i en stad som inte låg alt för långt bort. På vårkanten klarade jag mitt körkort och jag blev mer och mer sugen på att hälsa på men samtidigt var jag lite orolig för att han inte skulle vara den han utgett sig för.

Men tillslut tog jag mod till mej och vi bestämde att jag skulle möta honom på ett fik i hans hemstad. Jag lånade mina föräldrars bil för att åka och "shoppa". När vi väl träffades rann all min osäkerhet av mej, han var jättesnäll och trevlig. Vi hade en jättetrevlig dag och bestämde att vi skulle träffas nästa helg igen.

Jag kunde knappt vänta tills det var dags, förra helgen hade vi inte pratat något om smisk fast vi båda visste att det var det som fört oss samman.

Helgen kom och jag lyckades tjata till mej att få låna bilen igen, den här gången skulle vi träffas hemma hos honom. Han bodde på en gård utanför staden, han hade några hästar lite andra djur också. Han bjöd på mat och vi hade det jättetrevligt och dagen gick jättefort och jag började titta på klockan. Han märkte det och tog min hand, kom med mej. Han tog med mej in i ett annat rum i huset och där hade han ställt en stol i mitten av rummet. Jag hade nästan glömt bort varför vi träffats och flämtade till av rädsla. Han märkte det och gav mej en stor kram och kysste mej på pannan. Var inte rädd sa han, sen satte han sig på stolen och drog sakta ner mej över hans knä. Det kändes konstigt när jag låg där som en olydig liten flicka. Han smekte med handen över min rumpa, jag hade fortfarande jeans på mej. Plötsligt daskar han till mej och jag rycker till. Efter första dasken kommer det flera och det sved lite i rumpan trots att jag hade jeansen på mej.

Plötsligt slutar han och släpper taget så jag kan resa på mej, var det redan över tänkte jag. Vi tittar varandra i ögonen och vi förstår båda två hur det ska fortsätta. Jag knäpper upp mina jeans och låter dom falla till golvet, sen tvekar jag några sekunder men jag låter även trosorna glida ner över mina lår. Här står jag med skötet naket inför en man jag nyss träffat, jag kände mej utlämnad. Han drar försiktigt ner mej över knäet igen. Återigen träffar hans hand min rumpa men nu känns det betydligt mer. Smällarna kommer nu i raskt tempo och svedan i rumpan tilltar allt mer. Tillslut kan jag inte hålla tårarna tillbaka men smisket fortsätter ytterligare ett tag. Efteråt ligger jag kvar och gråter över hans knä medan han smeker mej försiktigt över rumpan.

Plötsligt piper det till i min telefon, det var ett sms från min mamma som började bli orolig. Jag kände mej tvungen att åka hemåt fast jag egentligen vill stanna kvar. Vi lovade varandra att träffas igen innan jag åkte. Väl hemma gick jag och la mej tidigt den kvällen, min rumpa var fortfarande öm och röd men det kändes bra. Jag smekte mej själv till orgasm innan jag somnade. Snart skulle vi träffas igen.

NyareÄldre