Sophies försiktiga förslag

Midsomer Parva 1969

1.
När "Trophy Club" samlades till lunch hos Kami nästa dag var det en dämpad samling unga hemmafruar till välbärgade medelålders män.

Värdinnan hade inte bara utegångsförbud för tre dagar framåt, utan dessutom måste hon bära pyjamas hela tiden, utan byxor. Det spanska hembiträdet Maria hade stränga order att se till att Kami lydde och annars skvallra till hennes make. Då Kami protesterade förklarade Jacob att det bara var så att hon inte skulle glömma bort vare sig det smisk som hon fått eller den risbastu som väntade på henne efter kvällsmaten. Dessutom gjorde "halvpyjamasen" att hon höll sig hemma.

smisk

Jessica, den lilla skvallerbyttan, hade till slut fått sin snälle make att inse hur stygg hon faktiskt varit. Bortsett från smisk med hårborsten på bara stjärten och nakenstädning hade hon nu en "grekisk vecka". Precis som en grekisk far med en verkligt olydig flicka skulle Bob lägga henne över sitt knä, dra ner hennes byxor och dela ut smäll innan han gick till jobbet, för att påminna om vad som väntade om han fick veta att hon varit olydig. Dessutom bestämde han hennes klädsel den här veckan. Idag var det cheerleaderuniform. Hon hade faktiskt ringt till mamma för att klaga, men hennes mamma visste vad hon gjort och hade bara bett henne lägga på, så at mamma kunde ringa Bob och skvallra om att hon beklagat sig. När Bob kom hem i eftermiddag skulle nog Jessica få lägga sig på plats över hans knä igen.

smisk

Fastän det var Jessicas fel att de avslöjats tyckte Kami synd om henne när hon dök upp till lunchen i sin cheerleaderuniform. De kramade varandra och blandade var sin tröstande romdrink. När Taylor och Jenna anlände förstod de dessutom att det fanns de som hade det värre än de själva.

Taylors Matthew och Jennas Frank hade pratat med både Jacob och Bob och när de beslöt vad som skulle ske med deras egna unga hustrur. De beslöt sig för att låna det bästa från båda vännernas lösningar.

När Taylor och Jenna vaknade hade deras makar lagt fram dagens kläder åt dem: Var sin skampyjamas med lucka för sätet. Som början på dagen blev de upprumpade stjärt vid stjärt, som en påminnelse om att inte konspirera och vad som skulle hända i kväll när makarna kom hem i fall Taylor och Jenna varit olydiga.

smisk

Men det som verkligen skulle påminna hustrurna under dagen om att de var stygga flickor som förtjänat och fått smisk på bara stjärten var att deras äkta män klippte bort stjärtluckorna innan de körde iväg till jobbet. Hela dagen skulle Taylor och Jenna vara i pyjamas och med nakna, välsmiskade rumpor. Då de steg ur bilen och tog sig fram till Kamis dörr skylde de sig nödtorftigt med var sin "Cosmopolitan".

När Taylor och Jenna också fått var sin romdrink kom samtalet in på den dumma Sophie vars fåniga strejkplan fått så smärtsamma följder för dem allihop. Såväl den snälla Taylor som den hetlevrade Kami lutade åt att Sophie borde straffas för sin dåliga plan. Jessica, som varit lite orolig för att bli straffad för att hon skvallrat, tyckte absolut att Sophie förtjänade en ordentlig omgång, särskilt som hennes snälle William säkert knappt straffat henne alls.

Men när Sophie ringde på dörren och de öppnade smälte alla genast i medlidande eller glada skratt. Hon hade på sig en liten pyjamas t-shirt, men hade inte rumpan bar. I stället hade hon fått blöja på sig! William tyckte nämligen att hon burit sig åt som en bortskämd, hagalen baby. När hon så småningom sänkte blöjan kunde de se att William absolut inte lagt fingrarna emellan, utan att hon verkligen fått smäll i ändan. Då de jämförde sina märken var hon utan tvekan den rödaste. Hembiträdet Maria, som fått en romdrink och utropats till domare, förklarat efter en stunds behaglig inspektion av de unga damernas välsmiskade stjärtar att mrs Penry-Jones hade den mest smiskade rumpan.

smisk

"Så, Sophie", sade Kami när Maria serverat lunchen och dragit sig tillbaka, "vad gör vi härnäst i vår kamp för mer medel?"
"Vi ska se till att vara mer tillmötesgående än någonsin, i strid mot naturen och lagen i landet!", sade Sophie beslutsamt. Sedan började hon förklara sin plan för de hänfört lyssnande konspiratörerna.

2.
Till att börja med verkade det inte som någonting ovanligt.
William, Jacob, Bob, Matthew och Frank var alltid lite piggare när de dominerat sina söta unga hustrur. Men den här gången blev de som piggast och gladast veckan efter att deras fruar blivit grundligt tillrättavisade och det höll i sig. Onsdag kväll tre månader efter att den vilda strejken avslöjats var William Jones både glad och så upphetsad att han nästan kvävdes då han kom hem. Så fort skorna och rocken var av ilade han upp till sängkammaren där Sophie väntade.

smisk

Men även om hon var klädd i en mycket klädsam negligé såg hon oväntat fundersam ut. Just som han slitit av sig strumporna sade hon bekymrat: "Älskling, stämmer det att sodomi är olagligt?"
"Det är rätt om det känns bra!", försökte han skoja till det.
"Men det ÄR olagligt. Vad skulle mamma säga?"
De visste båda att mrs Penry skulle vilja aga dem båda två med rottingen, särskilt honom.
"Men du tycker också om det?" "Åh, snälla du. Den där klitoris jag talat om ibland, den sitter alltså på framsidan. Det är som att spela golf med dig, fast jag får din penis uppknuffad i stjärten också. Och jag slipper ju spela golf."

William Jones visste att det eleganta vore att säga att hans rara älskling aldrig skulle få snopp annat än i öppningen som skapats för det ändamålet. Men hans begär efter att en gång i veckan ha henne på alla fyra och plöja den trånga öppningen i hennes fina, yppiga, rosiga rumpa var mycket, mycket stort.
"Jag vill verkligen det här!", erkände han uppriktigt. Sophie försökte att inte tänka på rottingen i städskåpet när hon svarade: "Och jag vill gärna ha en halv sekreterarlön, men ingen får alla sina begär tillfredsställda."
"Däremot tror jag nog att jag kan lova dig en ordentlig omgång smisk på stjärten tills du är botad från din fula olydnad!", svarade William ganska kallt. Sophie böjde sig genast framåt mot kortsidan av sängen och hennes make steg raskt fram för att inleda avbasningen.

smisk

"Förklara bara med vilken rätt du agar din tjugoåriga hustru till att bryta mot lagen som förbjuder sodomi, så att du kan ta henne i stjärten. Är inte det sexuellt tvång enligt strafflagens tredje kapitel, tjugoåttonde paragrafen? Ett brott som både domstolarna och allmänheten ogillar!" Hon log ganska kallt.

William Jones kände sin hustru tillräckligt bra för att inte underskatta henne. Hennes krav på hemmafrulön hade dåligt på fötterna rättsligt och hon hade tagit sin aga för de stolligheterna med ett ödmjukt hjärta. Men om han försökte smiska henne till stjärtknullande skulle hon nog polisanmäla honom innan gryningen. Han nöjde sig med att klappa henne vänligt på gumpen.

"En halv sekreterarlön till dig har firman råd med, men vad ska jag säga när dina väninnors makar får reda på att jag gett efter och betalar dig lön?"

"De gör redan samma sak!"

"VAD FAN!?"

"Jag vet att Jacob tar Kami i baken på fredagar och Bob penetrerar Jessicas rumpa på onsdagskvällar. Frank slappnar av med det på måndagar och Matthew brukar säga till Taylor att följa med honom ut till vedboden för ett litet samtal efter kvällsmaten på tisdagar. Och de betalar lön." Sophie log ljuvt. "Du höll ut längst!"

"Min lilla konspiratör! Jag går med på dina villkor. Har vi en uppgörelse?"

"Ja!"

"Då gör vi det imorgon." William böjde sig fram och kysste den mycket belåtna Sophie.

"Men i kväll är det nog bäst att jag gör något helt annat med din stjärt, raring! Så länge du inte är myndig är jag ju på sätt och vis din pappa också." När Sophie hörde de orden började hon tänka på rottingen i städskåpet igen.

smisk

"Nu blir det smäll i alla fall, för både jag och din mor är överens om att du inte ska intrigera. Och har du inte lärt den läxan än behöver du nog bakläxa, Sophie!"

Då måste den sluga och vackra unga tjugoåringen lyda sin make och sticka ut den rosiga rumpan ordentligt. William klatschade hennes yppiga skinkor med sådan kraft att unga mrs Penry-Jones snart stönade och snyftade, medan hon rodnade på alla fyra kinderna.

William var inombords stolt och glad över sin vackra, lydiga unga hustru, som så slugt överlistat honom och fyra andra makar. Men samtidigt var han ilsken över hennes intrigerande. Att daska henne på baken var ändå inte strängt nog, särskilt som han skaffat ett nytt redskap veckan innan. Till slut tog "pappsen" tag i "stumpans" öra och ledde ner henne till köket.

För där i en vas i ett skåp stod ett färskt björkris redo att användas. Sophie flämtade och tog sig för skinkorna när hon såg det, men William log glatt, plockade upp det och satte sig på en köksstol. Hon lade sig fogligt över hans knä och avbasningen fortsatte. Han basade henne raskt i tio minuter. Efter fem minuters risning skrek hon som en liten mistlur, medan tårarna rann snabbt och efter fem minuter till var hon både snäll och lydig.

Då slutade William att basa Sophie och smorde in henne med kylsalva i stället. Sedan gick de och lade sig och älskade passionerat på det lagliga sättet.

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar!

NyareÄldre