Engelsk uppfostran

Lena, 38 år berättar om sin barndoms smisk. Lena växte upp i England och har en engelsk pappa som ansåg att smisk är det naturliga sättet för att uppfostra sina barn.

Då jag fick smisk som barn så händer det att jag i mina fantasier återupplever de sessionerna. Vill inte egentligen tänka på dom, men kan inte låta bli. Jag hatade det när jag fick smisk som barn. Visserligen tyckte jag egentligen att de flesta gånger förtjänade jag smisket. Jag hade en jobbig tonårsperiod och levde ut det på de flesta sätt. Min mor var likadan under sin tonårstid och hennes föräldrar agade henne. Min mor menade att det räddade henne från att helt "balla" ur. Så när jag började skita i det mesta (skola, mammas o pappa osv.) så började de med att ge även mig smisk. Jag har en yngre syster som även hon fick rätt mycket smisk. Men jag tror att jag fick mest.

I yngre tonåren hade jag inget val vad gällde bestraffning utan då var det smisk som gällde. Men från det att jag blev 16 tror jag fick jag välja - antingen utegångsförbud i 2 veckor och indragen månadspeng eller smisk. Jag valde faktiskt smisk de allra flesta gånger. Smisket var snabbt över och jag kunde umgås med mina kompisar osv. vilket jag inte hade kunnat om jag valt utegångsförbud.

Under ett par år i yngre tonåren fick jag nog smisk 3-4 gånger per månad. När jag blev lite äldre var det inte lika ofta - kanske 1-2 gånger per månad. Men å andra sidan fick jag desto mer varje gång. När jag var yngre fick jag oftast med handen och ibland med hårborsten. Från det att jag var 16 år så fick jag oftast antingen med mattpiskaren eller björkris. Båda dessa smiskredskap svider rejält - tro mig....

När jag fick reda på att jag skulle få smisk så knöt sig magen i en isande ångest. Att bli skickad till sitt rum för att förbereda sig var hemskt. Jag fick klä av mig på underkroppen, så att jag bara hade trosorna på mig. Sedan var det att vänta tills mamma och pappa kom. De lät mig vänta en god stund för att jag skulle hinna bli än mer nervös.

Sedan kom de upp på rummet. Mamma bar på "puffen" - det var en hård kudde i nån typ av skumgummi som var platt på den sida som låg mot sängen och rundad på den del som man låg över med magen/höfterna. Puffen placerades mitt på sängen och sedan var det bara att kliva upp på sängen och lägga sig över den.

Stjärten putade upp och var högsta punkten på kroppen. Jag brukade ta en kudde och lägga ansiktet i och krama. Blundade och ville bara försvinna för det var så otroligt pinsamt och förnedrande - speciellt då man kände mamma ta tag i troskanten och dra ner trosorna och ta av mig dom. Hur man kände luftdraget in mellan benen när trosorna försvann ur stjärtsprundet på sin väg ner och man visste att mamma och framförallt pappa såg min stjärt. Eftersom man låg böjd över puffen så visade man ju även upp underlivet lite. Vi kvinnor har ju precis om en diamantformad klyfta mellan benen och däremellan syns ju vårt allra heligaste.... Sedan brukade mamma och pappa säga nåt i stil med "du förstår väl varför du måste få smisk? Vi vill inte göra detta men att det är för ditt eget bästa som vi måste smiska dig".

Nästa sak var att man kände björkriset eller mattpiskan vila mot stjärten....Jag var så nervös så jag nästan kissade på mig. Ibland blev jag dock också upphetsad vilket var skönt eftersom det minskade nervositeten lite, men samtidigt ännu mer pinsamt när jag kände hur blygdläpparna började svälla och jag blev våt.

Sedan kom rappen. Pappa slog långsamt, det gick väl kanske 15 sekunder mellan slagen för att de skulle "hinna smälta in mentalt och värka ut innan nästa slag gavs" som min mamma sa. Rappen slogs över hela stjärten och övre delen av låren. Efter ett tiotal slag brukade jag helt tappa kontrollen över min kropp. Benen började sprattla och jag gjorde precis som simtag med benen (min syster gjorde detsamma så det är väl något man gör helt enkelt när man får aga). Detta var helt ofrivilligt, vet inte varför man gör det när svedan tar överhanden. Nackdelen med detta var ju att när man tog simtag med benen så särade man ju på benen och dels visade upp underlivet och även stjärthålet. Så när man fick smaka björkriset så träffade ju några slag just när man särade på benen och då smet några av risvidjorna in i stjärtskåran och tog på både stjärthålet och blygdläpparna. GUD vad det sved. Jag stortjöt under agan så efteråt så kunde jag nästan inte prata för jag var så hes av allt skrikande.

Efter smisket så var det oftast direkt i säng som gällde. Där låg man och snyftade och grät under täcket med en rejält svidande rödrandad stjärt. När svedan började avta och bli en mer svag sveda så brukade jag bli upphetsad igen. Ofta onanerade jag då.

Min syster fick ju också smisk på samma sätt. Normalt fick man inte närvara när hon fick smisk, men ibland stängde de inte dörren till rummet och vi hade våra rum mitt emot varandra. Då brukade jag smygtitta. Jag led naturligtvis med min lillasyster men det var samtidigt bland det mest upphetsande som fanns. Det gick inte att slita blicken från hennes stjärt när rappen tog. Hur hon också började ta simtag med benen och ibland ofrivilligt spärra ut med stjärten så att man såg hennes skåra. Då brukade jag också onanera. Även de gånger man bara hörde hennes aga - risets svischande eller mattpiskarens mer distinkta "SMACK-träffar" och hennes tjut och gråt så blev jag upphetsad och onanerade under tiden eller efteråt.....

Ja, så agan man erhöll under barndomen lever ju kvar i en... Man har väl blivit präglad så att blotta tanken på smisk på stjärten med björkris gör en upphetsad som inget annat!

NyareÄldre