Smisk och spanking i LA

(Uppföljare till resan till Amerika)Året var 1993 och det var 14 år sedan jag flyttade till Amerika. Mycket hade hänt i mitt liv under den tiden. Min far hade dött vilket var väldigt sorgligt men å andra sidan hade jag en fantastisk familj och hade en mycket god social och ekonomisk ställning i staterna och Kim var en fantastisk fru. Smisket hade jag nästan till min skam glömt bort. Vi tillämpade det inte i uppfostran av våra barn och den enda gång bältet kom fram var i ”sensuella” sammanhang med min fru.

USA hade ändrats på dessa år. LA var annorlunda och en mycket mera dekadent miljö än 70-talets USA. Jag körde min läckra Camaro och åkte vägen som ledde till vår Bungalow precis förbi Hollywood Boulevard. Överallt dit jag tittade så låg det sexbutiker och stora neonskyltar med spanking movies skrivna på dom. För mig var detta lite av ett helgerån. Visst var smiskets natur så att det kunde användas sensuellt men det fick aldrig bli överexploaterat och under mina 14 år hade jag studerat Hans Scheikes läror och att se överexploatering gjorde mig arg.

Jag var trött och jobbet hade varit hårt idag. Löneutbetalningarna skulle göras och vissa hade fått löneförhöjningar så man skulle komma på vilka som hade fått det och hur det skulle fördelas, vårt datasystem var nämligen dött.

Jag kom in och det regnade. Inte så mycket men sådär obehagligt ruskigt som i och för sig var mycket ovanligt i Los Angeles. Jag skulle precis koppla av med en Jack Daniels drink, stressad som jag var hällde jag i 12 centiliter istället för den vanliga 6an. Jag tyckte jag hade gjort mig förtjänt av den.

Jag blir stressad! Fan tänker jag instinktivt, jag glömde att ringa Paul på löneavdelningen.

Jag plockade upp luren och jag hörde min dotter Nancy prata. Det var inget konstigt med det och jag tänkte lägga på när jag hörde en av hennes bästa vänner Hannah tala. Hon sa: ”well if you really want to impress on a guy then you must give him a blowjob.” Nåt I den meningen fick mig att undra vad hon egentligen menade. Jag visste ej ordets betydelse, jag var fortfarande patetiskt dålig på populärkultursengelska och löjligt nog fick jag åka iväg till ett bibliotek för att hitta ordets betydelse.

Biblioteket var stängd så jag åkte och köpte ett amerikansk-svensk ordlexikon. Jag slog upp ordet och fick en chock! Avsugning?? Vad höll min dotter egentligen på med?? Jag trodde hon var skötsam och hon var enligt min uppfattning för ung för sex även om jag vet att det ligger i en faders beskyddande natur att oroa sig. Jag ogillade starkt allt det här men ville tala med Kim om detta. Jag kanske överreagerade.

Jag började förnimma minnesbilder ifrån min finsksvenska bakgrund. Där fanns det en tjej som hette Lena som utan problem brukade sära på benen för grabbarna om hon fick en ganska rejäl slant för det. Det var en lätt att träffa en tjej i det rätt tråkiga området där jag bodde. Så man fick ge 2 hela veckopengar för ett helt samlag med henne. Det var på avslutningen för nian som jag betalade henne motsvarade 350 kr för ett hela baletten så att säga. Föräldrarna väntade på att vi skulle springa ut.

Jag gillade verkligen mina föräldrar och dem var riktigt snälla men jag tyckte de höll tillbaks mig lite i barndomen. Jag behövde spänning och främst ville jag få bli av med min oskuld.

Lena kallades för ”voi vittu” av de vuxna=smörfittan på svenska. Men hon var riktigt snygg och direkt jag gett henne pengarna så tog hon fram kuken och började suga, det var riktigt härligt, jag stod där i hennes rum och efteråt så tog jag henne bakifrån när hon stod lutad med hela sin härlighet emot mig! Härliga minnen från en svunnen tid tänkte jag. Men detta fick ej ske min dotter. Min vackra dotter skulle då ej få bli någon jävla voi-vittu inte!

Jag snackade med Kim och hon tyckte att vi skulle avvakta bara låta henne gå på fester med flera personer och hon fick ringa hem och ge en liten rapport varannan timma.

Detta fungerade bra till en början men det var på en fest som allting spårade ur.

Killen som anordnade festen hette Steven och Hannah var där med.

Jag hade aldrig gillat Hannah och tidigare märkt att hon fört in min dotter på fel vägar. Inte så tydligt som nu men att hon hängt med lite halvkriminella typer. Hannah var inget bra inflytande. Det var efter denna fest som Nancy kom hem ledsen och rätt full. ”Några killar hade tafsat på mig sa hon.” Detta blev droppen som fick bägaren att rinna över. Nu fick det fan vara nog! Hannah skulle lära sig en läxa.

Men jag fick spela det kallt och jag talade ej om händelsen på över en vecka. Sedan kom jag dock på den utsökta planen att bjuda hem Hannah till oss på lite ”tjejtid” med vår dotter. Självklart var detta en fälla och jag och Kim hade hållt knäpptyst om vad vi visste. Kim skulle bestraffa vår dotter Nancy medan jag skötte Hannahs stjärtaga. Hon kom hem till oss runt 8 tiden en Torsdag. Hon kom in genom huvudentrén, vår dotter hade blivit så pass gammal nu att hon fick öppna själv.

Jag lät de prata ett tag för att ingen av tjejerna skulle misstänka någonting. Jag gick efter ett tag ner och sa till Nancy (översatt från engelska till svenska):” Jaså är det du som försöker driva in vår dotter in i skamfulla sexuella handlingar?” Både min dotters och Hannahs ansikte började rodna när jag sa detta.

Kim rycker snabbt in min dotter i sitt rum och börjar aga henne. Jag hör klatscharna från rummet i snabb takt. Min fru har aldrig agat tidigare, inte jag heller för den delen när det kommer till våra barn. Men det märks på min dotters gråt att agan är verkande och att stjärten kommer att bli rejät röd! Hannah försöker fly men jag blockerar dörren och hon frågar hulkande ”are you going to spank me?” Jag svarade ”well i have no choice since you obviousley are trying to make our dotter into a skank and ofcourse i can,t accept that. If you are a nice girl and behave during your spanking I will settle with only 3 minutes spanking with my hand and 10 lashes with my belt.” Hon förstod att det ej var någon idé att försöka slingra sig. Hon la sig över mitt knä och jag började smiska henne, hon snyftade och försökte vrida sig men då daskade jag bara hårdare och hårdare på flickstjärten. Hon visste att hon skulle få sin aga. Hon grät en hel del nu men agan var nödvändig för min dotter fick banne mig ej bli känd som traktens Voi vittu! Jag daskade lite hårdare och den avslutande dasken träffade över hennes stjärt när hon ställt sig upp.

Jag bad henne nu att ställa sig i position för de avslutande 10 rappen med bältet.

Hon hade tidigare haft byxorna på men av någon anledning så klädde hon nu av sig naken. Jag såg hela hennes magnifika stjärt och den var mycket välformad. Sanningen var att jag började få stånd. Att se denna fantastiska rumpa och med ett så vackert stjärthål i mitten fick mig att fullkomligt häpna! Ännu pilskare blev jag när jag tänkte på hur många grabbar som sett hela hennes ärlighet när de tagit henne bakifrån i hennes flickrum.

Jag utdelade första rappet: ”klatsch” det ekade i huset och hon höll sig för gråt men redan vid det tredje hårda rappet så började hon gråta. Jag fick stålsätta mig och vid det sjunde var hon helt rödstrimmig om baken. Jag gav de sista 3 i snabbt takt: ”Klatsch, Klatsch, Klatsch.” Vi var färdig nu. Jag kramade om henne efter agan.

Efteråt så fick Hannah vila sig och jag bjöd på Läsk och Kakor, hon verkade ej vilja berätta för sina föräldrar lyckligtvis då hela historien om vad hon försökte lura in min dotter skulle uppdagas. Min fru hade tydligen disciplinerat min dotter väl och hon skulle inte kunna sitta på några dagar. Gott så tänkte jag för nu har hon lärt sig en läxa. Adam kom hem från amerikansk fotbollsträning efterföljande kväll och rätt glad över att Hannahs och min dotters aga ej talades om mer än den kvällen. Jag tog den välbehövliga Jack Daniels drinken med ro tillslut och kysste bältet. Det hade än en gång löst en tillsynes olösbar situation.

Bara 1 månad efteråt så flyttade vi. Det verkade som en befordran var på gång.

Fortsättning följer…

NyareÄldre