Min flickvän fick smisk av sin mamma

Efter två månader i den amerikanska kulturen fick jag den daten jag ville ha med den sötaste och snyggaste tjej man kan tänka sig. Vi var lika gamla, 18 år och efter ett par månader betraktades vi som ett par av våra vänner på senior high school. Jag var den svenska basketkillen och hon var den sötaste cheerleadertjejen alla ville ha. Hon hade varit ihop med två killar innan mig och var lite mer erfaren. Sex hade vi, fullt ansvariga med kondom, mest i baksätet i en av hennes kompisars bil.

Men hon hade stränga föräldrar. Eller man kan nog säga att dom var normalt stränga i San Antonio Texas där jag bodde. Det var mycket kyrka och när man hade date med en tjej hade man ansvar att ta henne hem till den uppgjorda tiden hon fått av sina föräldrar. Hennes mamma var också mycket stilig, ganska ung, med samma höga kindknotor och resliga hållning som Samantha (sa jag att hon hette så?).

En kväll när vi skulle träffas och jag ringde på en fredag vid halv nio tiden öppnade hennes mamma och sa att Samantha inte var anträffbar ikväll. Hon har fått gå och lägga sig och kommer inte ut mer idag:
"she's been sent to bed and you won't be able to see her tonight"

Jag blev alldeles förstummad och försökte väl säga något men mamman som stod i lite flickaktig hästsvans, jeans instoppade i ett par höga stövlar avslutade vänligt men kort och bestämt och dörren stängdes framför näsan på mig.
Jag undrade förstås vad som hänt och eftersom det här var innan mobiltelefonernas tid så fanns det ingen möjlighet att få kontakt.

Jag tog mig runt huset där hon hade sittsovrum på andra våningen och fick en vild idé som var lite som Romeo inför Julia. Grannen höll på att måla huset och en stege stod rest på det grönmålade huset. Eftersom det var kväll och ingen verkade vara hemma där "lånade" jag stegen ett tag och reste den djärvt mot Samanthas fönster. Jag smög upp och kikade in i fönstret och såg Samantha ligga i sin säng. Jag knackade och efter femte knackningen då Samantha fattade att det var hennes Romeo och inte någon fågel flög hon upp ur sängen och hyschade och tystade mig och viskade att jag inte var klok, att jag måste klättra ner omedelbart och att mamma absolut inte får se dig här!!!

Hon var klädd i pyjamas och håret utsläppt och hade verkligen gått och lagt sig där hon legat på magen under täcket. Envis och fräck som jag var såg jag till att hon viskande och tyst släppte in mig. Hon berättade snabbt att hennes mamma hade fått veta att hon rökt och dessutom hittat cigarettpaket i hennes rum och så hade hon fått gå och lägga sig tidigt fredagskväll och allt! Jag tog henne mot mig och tyckte hon var extra söt i sin pyjamas.

Vi började kyssas och jag såg att hon gråtit. Mina händer rörde sig över hennes rätt smala kropp men när jag ville börja smeka hennes sexiga runda rumpa så tog hon bort mina händer och det brukade hon aldrig göra annars. När jag ville tillbaka dit blev hon väldigt generad och berättade att hennes mamma hade gett henne smisk på stjärten också! Det blev nästan too much för mig. Först hade min 18 åriga tuffa flickvän fått gå och lägga sig som en barnunge. Hon hade dessutom fått smisk! Jag började ställa nyfikna frågor men samtidigt som Samantha tyckte det var väldigt pinsamt så var det faktiskt inte så hemskt ovanligt att tjejer fortfarande fick smisk i hennes ålder i Texas vid denna tid (och fortfarande) och hon berättade ganska öppet som något rätt naturligt att hon fått lägga sig över sin mammas knä och att hon fått smisk med nerdragna pyjamasbyxor och trosor och fått smisk först flera minuter med handen och på slutet med mammas hårborste. Och att det gjort FRUKTANSVÄRT ont!

Nu kunde jag inte stilla min nyfikenhet annat än att jag drog ner hennes pyjamasbyxor med motvilligt motstånd från en generad Samantha som fick mig att dyrt och heligt fick lova att inte berätta det här för NÅGON! (det här hände 1987 och det här är första gången jag berättar det) Jag fick alltså själv bevittna hur hennes stjärt hade stora rosa rodnader och hennes skinkor var alldeles varma när jag började smeka dom. Jag tog av mig mina kläder som råkat få grön målarfärg från grannens hus och vi kröp in under hennes täcke. Hon var förstås väldigt orolig att jag skulle bli upptäckt eller om grannen skulle upptäcka stegen men trappan upp till hennes rum var väldigt knarrig och för en gångs skull var den på hennes sida. De skulle absolut höra om hennes mamma skulle gå upp och hennes pappa var bortrest. Annars hade den där knarriga trappan ofta avslöjat henne då hon på knarrande trappsteg hade blivit avslöjad då hon kommit för sent hem (och fått smisk).

Jag minns tydligt hur det luktade i hennes rum, hur kåt jag blev av hela situationen och hur ivrigt hon knäppte upp mitt skärp och knäppte upp min gylf. Jag hade ett jättestånd otålig som fan. Fumlade med den satans kondomen men hon var säker med den uppgiften. Jag trängde djupt in i henne under täcket, hon gnydde och klagade att det var ömt om stjärten då hon gned fram och tillbaka över lakanet då vi knullade. Vi älskade tyst och hennes öron var hela tiden riktade mot trappan utanför men till slut tappade hon kontrollen och gnydde utdraget då det gick för henne. Vi låg hopslingrade en stund och jag blev snart kåt på nytt när jag smekte ömt hennes varma och rosafärgade stjärt som fått så mycket smisk av sin mamma. Men när mörkret kom ordentligt smög Romeo sig ut från sin hårt hållna Julia.

Jag retade henne ibland lite när vi träffades efter detta genom att till exempel klappa henne på stjärten då jag vallade henne hem på kvällarna " you better hurry so you don't get spanked by your mother". Det var svårt för henne att avfärda det som trams eftersom hon visste- att jag visste- att det var på allvar.

En gång gav jag henne själv smisk- då hon låtit mig vänta i regnet i 45 minuter då vi stämt möte. Jag tog henne hem där jag bodde, ingen var hemma och jag la henne över knät, drog upp hennes kjol och drog ner hennes trosor och gav henne ganska ordentligt med smisk. Jag gjorde det på fullaste allvar och det märktes att själva ritualen- att lägga sig över knät - inte var något okänt för Samantha. Hon tog emot det utan större protester och var efteråt ångerfull och bad om förlåtelse men jag märkte att något annat tändes hos henne. "om jag måste ha smisk så vill jag hellre få det av dig än av min mor" sa hon.

NyareÄldre