Jag behövde smisk

Jag var 28 år. Ganska nyskild. Det var jag som gjorde slut. Saknade något visste inte riktigt vad. Min f.d man var väldigt svartsjuk. Vi har ett barn. En kväll skulle jag äntligen ut i vimlet. Han skulle vara "barnvakt" (jag hade barnet typ 85% av tiden). Jag tog ett rött läppstift som verkligen lyste upp min glåmiga känsla och jag stod i mina nudie-jeans och vit blus och kände hur jag provocerade honom med att göra mig vacker nu. Påpekade att jag tog på mig örhängen jag fått av honom.

Han kom över och gillade inte att jag stod och sminkade upp mig framför spegeln för att visa upp mig för andra män även om jag försäkrade att jag skulle ut med min bästiskompis och det var bara det.

Jag gav honom avståndstagande svar och markerade min frihet och hans orättighet över mig på alla tänkbara sätt. Plötsligt smällde det till på min stjärt. En hård svidande dask som fick mig att hoppa till.

-Jag borde ha gett dig smisk för längesen. När jag var din man!

- Kanske det men nu är du inte det" svarade jag efter några sekunders ihopsamlande efter chocken, den plötsliga stingande svedan, förnedringen och en gnutta rädsla.

Jag kunde inte låta bli att gnida mig om skinkan och kunde inte förstå att jag som varit så tjurig och arg på honom inte blev det nu. En örfil hade varit på sin plats. men det fanns något manligt auktoritärt som kom nu, som jag inte sett hos honom förut, som jag inte vågade sätta mig upp mot och som jag omedelbart underordnade mig, och om jag kan beskriva dom där sekunderna ännu mer utförligt så var jag absolut närmare mig själv som kvinna än den krigande avståndstagande kvinnan. Han måste ha sett allt det där. Sen minns jag inte att det sades så mycket mer. Han drog in mig i köket (Vårt barn låg och sov djupt i ett sovrum längre bort). Tog fram en stol och gjorde allt det där klassiska en man gör när han agar sin kvinna. Lade mig över sitt knä, jag hade inte en chans att värja mig såklart, och sen följde en lång oändlig skur av riktigt hårda daskar på min Nudie-jeansklädda stjärt (och endast string inunder). Jag insåg också vad mitt svar var på hans första dask då jag stod framför spegeln med läppstift i hand och örhängen som han gett mig i 30 årspresent. Undermeningen var ju att om han var min man så borde han ge mig smisk!

Hela agan växte i smärta och svedan ökade och ökade och jag som aldrig fått smisk förr, varken av honom eller nån tidigare kille eller mina föräldrar fick för första gången förstå hur ont det verkligen gör, hur förnedrande det är att känna sig som en olydig flicka i en vuxen kvinnas kropp, hjälplösheten att ligga över knät med stjärten i vädret för hans starka handflata att smälla med all instängs ilska han känt under vår separation. Nu hade han all makt och kontroll igen och det konstiga är hur lätt jag fann mig i den. Och att jag upplevde det som sexigt på ett ursprungligt man - kvinna - sätt. När det äntligen var över snyftade jag som ett barn utan att det egentligen kommit tårar. Satt i hans knä och fick förmaningen att komma hem till klockan 12 och inte en minut senare. För en timme sedan hade jag svarat sarkastiskt på detta men nu vågade jag bara nicka tyst. Inte så att jag plötsligt blivit rädd för min man men för att jag fann mig så i regelverket och konsekvenserna. Efteråt har jag förstått att jag saknat detta i vår relation och att det inte bara handlade om smisket som nån kinky grej, utan något djupare fundamentalt, att underordna mig en man och veta konsekvenserna av att inte lyda uppgjorda överenskommelser.

Jag bad att få gå ut och passa tiden för mitt möte med min kompis. Omtumlad och med svedan kvar i rumpan ett bra tag gick jag ut i vimlet. Jag kände för första gången på länge alla manliga blickar. hade kunnat ligga med vilken söt kille som helst, men kände mig frånvarande där jag satt och kände att det skavde ömt mot denimtyget mot den hårda stolen. Ville verkligen fråga min kompis som inte är den blyga tjejen, om hon nånsin fått smisk av sin kille. men det gjorde jag förstås inte. Kanske vi tjejer borde fråga varandra om sånt också. Berättade inte heller att jag själv nyss fått smisk. Av mitt ex! Jag avböjde med nöd och näppe verkligen samtliga inviter från män mer eller mindre fulla och påstridiga, och flirtande lagom tillbaka, drack för mycket rödvin och kom hem långt senare än 12. Men kände mig ändå som askungen men en orolig men pirrande känsla i magen när jag kom hem försent till min exman som återtagit tronen på ett sånt förödmjukande sätt. Han konstaterade båda sakerna: 1, att jag var full, vilket jag kraftfullt förnekade som en tonåring framför en förälder och 2, att jag var sen. (fann mig stå där och göra förklaringar varför).

Sen hände något som kändes så weird och otroligt förnedrande, men ändå så självklart. hur jag på hans stränga uppmaning knäppte upp jeansen, fumlade med knapparna, drog ner dom och la mig över hans knä, som om det hänt massor med gånger förr, där han satt på sängen. trosorna drog han själv ned trots att det knappast hade gjort nån skillnad. Sen fick jag en massa smisk "på bara stjärten". Det kändes ännu barnsligare, det klatschiga ljudet, hans hand mina nakna skinkor och han smällde mig ännu mer än förra gången. Den här gången kom det tårar.

När det var över och han hjälpte mig med tröst och återhämtning hade vi sex. Inget vanligt försoningssex utan sex med kryddan av svidande brinnande stjärt och känslan av att bli tagen, bestämt, och återtagen - som hans kvinna. Morgonen efter låg vi där jag fortfarande sminkad med överdelen av min kvällsoutfit kvar med huvudet mot hans tvättbräda, (ja han har en fin sån) tittade ner på hans nyvakna växande kuk och påpekade att den hade märken kvar av mitt läppstift från nattens ivriga sex, jag med stora avtagande rodnader på skinkorna (kunde se det själv sedan i badrummet) och så hade vi tyst sex tills vi blev avbrutna av vårt barn.

Om gårdagen kvällen började med att jag gav uppkäftiga svar till min exman stod jag denna förmiddag i mamma - pappa barn familjen, med hans stora herrskjorta som nattlinne över min nakna kropp, behagligt underdånig, tillfredsställd efter en längre sextorka, och ännu riktigt öm om skinkorna för att jag fått något som han borde gett mig för länge sen och uppenbarligen något som jag behövde. Inte bara smisket- utan hela kittet. Någon variant på det som många lever i och som benämns som domestic disciplin. På svenska kanske vi säger gammaldags förhållande mellan man och kvinna. Jag valde att ha det så.

NyareÄldre