Smisk som riktig aga


För 4 dagar sen var jag ute på stan och tog en promenad i det underbara vädret. Klockan var närmare 21.00 nä jag befann mig vid pressbyrån mitt inne i stan. Skulle gå in där och köpa snus när jag i dörröppningen möter en tjej som verkar ha bråttom ut. Plötsligt hör jag expediten ropa “stoppa henne stoppa henne”. Utan att tänka vänder jag mig om och med raska steg går jag efter tjejen och efter ca 20 meter lyckas jag får tag på henne. Efter ett visst tumult lyckas jag får med henne tillbaka till pressbyrån. Det visade sig att hon hade under tiden hon varit inne tagit med sig utan att betala en tidning med tattoo bilder. Jag lyckades få expediten att inte ringa polisen, betalade för tidningen och tog tjejen ut med mig. Väl ute frågade jag vad hon heter och hur gammal hon var. Hennes svar var Felicia 17 år. Då sa jag att jag nu skulle ta med henne hem till hennes föräldrar och tala om vad som hänt och kräva tillbaka pengarna (79 kronor). Då började hon nästan gråta och bad mig inte får göra det, att hon redan ligger risigt till hos päronen och riskerar utegångsförbud vilket skulle vara väldigt tråkigt nu när hon har sommarlov och vädret är så fint.


Efter att ha funderat i någon minut svarade jag att det kanske skulle sitta på sin plats eller någon annan form av bestraffning för det hon nyss hade gjort. Jag sa att om hon ville slippa utegångsförbud, slippa att föräldrar skulle får veta då var jag tvungen att bestraffa henne själv................helt paff men kaxigt så sa hon att jag inte alls har rätt att bestraffa henne och även om så skulle vara fallet vad skulle jag då göra, enligt henne fanns det inget jag kunde göra.

Då sa jag till henne att antingen följer hon med hem till mig eller så går vi till hennes föräldrar eller polisen och hon valde att följa med hem till mig. På vägen dit frågade hon vad jag skulle göra och då svarade jag att hon skulle får en ordentlig omgång med smisk på naken rumpa........då började hon skratta som aldrig förr.

Väl hemma hos mig tog jag tag i hennes hår, tog med henne in i vardagsrummet och först då fattade hon att jag menade allvar. Hon började skälla och kalla mig för fula saker och då gav jag henne en lätt örfil och sa att om hon fortsätter med det beteende så bli det bara värre.

Bad henne ta av sig byxorna utan att krångla vilket hon gjorde på direkten. Efter det la jag henne hastigt över mina knän, rättade till hennes sätt att ligga och började smiska nästan helt naken rumpa (hon hade på sig mini string). Efter Ca 10 minuters intensivt handsmisk sa jag åt henne att resa sig upp och klä av sig helt. Direkt protesterade hon och återigen landade min öppna handflata på hennes kind, denna gången hårdare. Med sträng röst sa jag återigen att hon skulle klä av sig medan jag gick till sovrummet och hämtade mitt bälte.

Då bad jag henne böja sig fram över vardagsrumsbordet och gav henne en del med bältet så hon började gråta. Piskade i ca 20 minuter med bältet på rumpan och baksida av låren.


Tog tag i hennes öra, drog upp henne, torkade av tårarna som rann nerför kinderna och frågade om hon ska stjäla mer. Fort som bara den fick jag ett nej och dessutom tack, vilket gjorde mig väldigt positivt överraskad. På väg ut frågade hon om hon fick ta mitt nr, gav henne det och dagen efter skickade hon ett sms och frågade om vi kunde ses. Har nu tagit en fika varje dag sen dess och hela tiden tackar hon för smisket och säger att det var precis vad hon behövde.

NyareÄldre