perioder i livet med smisk

Jag minns det som igår trots att det är 15 år sedan nu. Alla känslor, förnimmelser. Min mamma hade sagt absolut nej till att jag skulle lifta med en kompis.

Hon ansåg att så länge jag bodde hemma var hon förmyndare vad jag än tyckte om den saken. Ändå.
Vi gjorde det. Ner mot Danmark till några danska killar vi träffat.. När min mamma efteråt fick reda på det blev hon vansinnigt arg.
Tog mig i armen och drog mig till en stol. Satte sig själv på den och drog ner mig (i chock) över sitt knä. Drog upp min kjol och drog ner mina trosor till knävecket och gav mig ungefär 30 riktigt riktigt hårda klatschar på min bara stjärt! Fast det är 15 år sedan som sagt så minns jag precis vad det sved och hur chockartat man kände skammen.

Jag har ALDRIG liftat efter detta. Än idag. Så jag får väl tacka mamma för det. Den där sista gången hon gav mig smisk.

5 år senare. Jag var 24 och hade siktat in mig på en jättesöt, jättevacker kille som jag skulle ha. Om jag hade bestämt mig för någon så fick jag alltid honom. Mina kompisar var avundsjuka men å andra sidan var jag avundsjuk på dom som kunde bli tillsammans på riktigt. Långvarigt.


Vi hamnade hos honom. Den här killen som hade mörkt lockigt hår och fint tunt skägg på de vackra ansiktet. Stod och smekte varandra. Båda med bar överkropp och jeans. Han hade tagit av min bh och smekte mina bröst och min rumpa under dom tighta höga jeansen, och min hand lekte över hans muskulösa vackra bringa. Kysstes. Jag var kåt och min hand vandrade ner till hans kuk. Han var stor och hård och jag som tog för mig vad jag ville ha knäppte upp hans gylf och tog fram den lika vacker som allt annat på hans kropp, stor vacker ståtlig. Stod och höll i den medan vi sjönk in i varandras tjocka läppar. Jag drunknade i hans. Kunde han inte lyfta upp mig i sina starka armar och bära in mig till sovrummet nu? Jag var alldeles blöt.
Istället sa han " att jag var en stygg flicka"
"Varför då?" frågade jag.
"För att du raggat upp mig fast att du vet att jag kommer att vara otrogen mot min flickvän" svarade han.
"Borde jag ha smisk? frågade jag helt oskyldigt. Som den flicka jag fortfarande kände mig, som en stygg dotter som vet att det kan bli smisk, min erfarenhet av detta med smisk. Jag saknade erfarenhet från perspektivet att få det som vuxen kvinna av en man. För mig var det bara en spontan fråga från en flicka som haft en sträng mamma.

Därför blev jag ändå förvånad när hans svar kom i form av en hård dask på min jeansklädda bak. Svedan förnimmdes ända in i mitt lustcenter och fast det fanns andra minnen av denna sensation, mammas straffande daskar i min uppväxt ända till jag flyttade hemifrån, så var detta något annorlunda. Jag flämtade till och han måste ha märkt min reaktion. Även min oskyldiga spontana fråga måste ha talat om för honom att jag hade erfarenhet av smisk. Snart föll nästa dask och nästa allt hårdare. Jag stod kvar, tog emot utan protester som en flicka som förstått att hon måste få smisk. Snart låg jag över hans knä. men till skillnad från en annan period i livet då jag var avklädd inpå bara skinnet under midjan, så var jag nu naken ovanför naveln och under hade jag ett tight skal av denimtyg. Det gjorde det på något sätt sexigt och han daskade mig hårt och länge så det ekade som skott i rummet.
Så fick jag smisk! Igen! Men nu var det bland det sexigaste jag upplevt. Hade ingen aning om att det kunde vara sexigt med smisk. För mig var det hittills bara ett straff för olydiga flickor typ. Fick sitta en stund i hans knä efteråt och ta igen mig, Oj vad det sved ändå, men det hade jag ju upplevt förr. Men inte allt det andra. att få det av en vacker stilig ung man!
Tog hans mycket sugvänliga kuk i munnen sen. Tog den i mig sen. och var i lustans himmelrike.

Fick smisk några gånger till av honom. Men han lämnade aldrig sin tjej. Han sa att hon också fick smisk ibland när hon var stygg.
Våra vägar gick vidare.

NyareÄldre