Jag har också fått smisk

Hur vanligt är smisk egentligen?

Jag är en ung kvinna och fick det ibland men inte ofta när jag växte upp. Det har väl många tjejer fått. Av min mamma. Jag strulade en del i sena tonåren. Oftast blev det en hård dask i baken. Eller några hårda daskar i baken om hon tog tag i mig och vände mig om. När hon blev arg och det kunde hon bli snabbt. Men några gånger hände det så där riktigt ordentligt ni vet.

Jag hängde med en del fel kompisar som inte var bra för mig och en del pojkvänner som gjorde dåliga saker.
Själv var/är jag en snäll flicka/kvinna som hamnat lite snett ibland och mamma såg väl till att jag hamnade rätt ibland.
Jag var den docksöta tjejen som ingen kunde tro kunde göra kriminella saker eller hålla på med droger men det hände några gånger. 😉
Och så var jag väl en vandrande vacker trofé bland killarna. Dom tuffa och stygga.

En gång hade jag varit med i en bilstöld. Alltså bara hängt med. Men ändå. Mamma fick reda på det efteråt. Jag var 17 år och hon skickade in mig på mitt rum för att tänka ut vad jag skulle få för straff. Det var väldigt pinsamt och nervöst. Mamma var och är en auktoritet för mig och det var rätt svårt att vara kaxig i sådana situationer. Jag satt på sängen i mitt rum och väntade. Så kom hon in och satte sig bredvid mig på sängen. Hon hade en lång uppläxning och moralprat och sa att från och med nu var det slut för mig att umgås med det här gänget. Så sa hon att hon bestämt sig för att ge mig smisk på stjärten! Jag hann inte öppna munnen och börja protestera innan hon tystnade och sa att jag inte fick välja straff den här gången (kunde ibland få det mellan några alternativ) utan nu behövde jag ordentligt med smisk för att jag skulle förstå allvaret. Jag minns den där skamfyllda uppgivenheten när jag förstod att det inte var någon idé att protestera. Hur jag sjönk ner över mammas knä. Och kände mig som en liten flicka igen medan mamma hade min rumpa över knät och började daska mig snabbt och hårt på stjärten. Efter ett tag var det inte bara förnedrande utan började svida fast att jag hade jeans och då slutade mamma "första delen" med mitt straff. Sen fick jag resa mig och till min stora skämmiga rodnad knäppa upp jeansen och lägga mig över knät igen. Mamma drog ner trosorna och så fick jag smisk på bara stjärten länge länge och jag har aldrig skämts så mycket i mitt liv fast det inte var första eller sista gången jag fått smisk av henne.

Fick stanna på mitt rum resten av kvällen men ville knappast visa mig för någon. Var alldeles röd och varm om skinkorna och det sved så att jag knappt kunde vidröra stjärten efteråt.

Jag skärpte mig och på något sätt kände jag att smisket var bra för mig fast jag hatade det.
Mamma kunde säga "Det finns inga vanartiga tonårstjejer- bara tjejer som fått för lite kärlek och smäll”. Och kärlek och smäll har jag fått av min mamma.

NyareÄldre