När Susan var stygg

smisk

Saint Louis, Nutid

Joseph insåg att han misslyckats och lösgjorde sig försiktigt från Susan. Hon tittade sig över axeln och bedömde läget med sin kloka, kyliga blick. Plötsligt tänkte Joseph på hur löjlig han var som gift sig med en tjugo år yngre kvinna och undrade när hon definitivt skulle genomskåda honom och ge sig av. Varför hade han inte nöjt sig med att stanna i sängen? Varför hade han velat pröva "något annat"? Nu skulle han aldrig mer kunna glädjas åt sin fantasi om att ta Susan snett bakifrån, lutad mot den gröna fåtöljen.

Då reste hon sig och log, och plötsligt var den unga flickan som var för god för honom återigen hans älskade consigliera och "fuck-buddy".

"Vad sägs om att vi sätter oss ner och hämtar andan lite?"
Han nickade och de satte sig nakna i var sin fåtölj.
"Vi får göra mesta möjliga av de här dagarna. I övermorgon är din mamma tillbaka med barnen från Chicago", påminde han.
"Hon kommer att ha skämt bort dem", konstaterade Susan stoiskt.

Susan och hennes mor drog inte jämnt. Att barnen fick besöka mormor i Chicago var ett sätt att ge dem kontakt med henne, utan att de behövde höra grälen mellan mamma och mormor.

"Lite måste väl din mor ändå kunna om barnuppfostran. Du är ju inte bortskämd!" När de först träffats hade hon arbetat extra som sekreterare vid ett personaluthyrnings-företag för att tjäna pengar under collegestudierna. Susan hade varit den första hyggliga, glada och driftiga bland de kontorsslavar som Joseph mött under sitt arbete som ingenjör på IBM. Då hon förflyttades hade han upptäckt hur tomt hans liv var utan henne och hade tagit kontakt med Susan. Den kontakten blev snabbt intensiv kärlek.

Trots att hennes mor rekommenderat terapi åt dem båda och hans släktingar varit mycket bekymrade, så hade Joseph först följt hennes råd för att bli konsult, vilket slutat med att han blev rik. Fastän hon hade mycket lite utbildning om ekonomi och teknik, så var hon mycket praktisk, med gott omdöme och klarsynthet för hur problem kunde lösas. Dessutom fanns en fast vilja och okomplicerad disciplin hos Susan. Han kallade henne snart för sin consigliera, medan hon föredrog fuckbuddy.

Hennes mor föreslog idiot, eftersom ingen köper kon när mjölken är gratis, och kon dessutom ger gratis rådgivning som gör mjölkbonden förmögen.

Josephs råd till Susan hade dock varit att bli partner i hans företag som de skapat och att gifta sig med honom, vilket hon genast gjort. Hela tiden hade Susan varit den mer ambitiösa och driftiga av dem två. Inte var hon bortskämd.

Plötsligt log hans hustru lite klurigt, som om hon fått en idé.

smisk

"Har jag aldrig berättat hur stygg jag var när jag började i high-school?"
"Din mamma har berättat att du var en raring som spelade basket och läste för gamla människor på ålderdomshemmet." Susan rodnade.
"Mamma ljuger lite. Jag spelade basket, men jag läste bara ur Scott Fitzgeralds noveller på ålderdomshemmet två gånger. Jag kunde inte låta bli att göra några egna tillägg, som gjorde berättelserna från 1920-talet lite sexigare och mer intensiva.

Första gången bad en åttionioårig f.d. skolfröken vid slutet av högläsningen, när föreståndaren kom förbi, att jag skulle ställa mig på knä med händerna på ryggen och gärna se lite skamsen ut." Susan visade hur i fåtöljen. "Sedan skulle hon själv kunna dra ner jeansen på mig och ge mig ordentligt med smäll på bara stjärten, så att jag ALDRIG mer låtsades att ord som 'motherfucker' och 'cunnilingus' ingick i novellerna!"
"Vad hände!?"
"Jag svor på att hon missförstått mig och att jag aldrig skulle ha sagt sådana ord, medan jag skälvde med underläppen. Föreståndaren tröstade mig, hon tackade och bad mig komma tillbaka följande vecka."
"Då hon hade en dold bandspelare beredd?"
"Jag hann knappt börja med sexscenen jag hittat på till 'Bernice bobbar sitt hår', förrän den där bredaxlade svarta sjuksköterskan kom in med bandspelaren i högsta hugg och förklarade 'Gullunge, nu har du allt samlat på dig en omgång!'', medan pensionärerna applåderade. Jag tog på mitt buttra ansiktsuttryck, men reste mig lydigt när sjuksköterskan sa åt mig. Hon knäppte upp mina jeans och drog ner dem. Föreståndaren satte sig ner i fåtöljen jag suttit i och jag måste ta plats över hennes knä, medan pensionärerna flockades. Den gamla skolfröken steg fram med en linjal, drog försiktigt ner min stringtrosa, så att jag hade ändan bar och sedan fick jag smisk för första gången." Susan klatschade till sin högra skinka. "Jag blev helt överväldigad över hur den där lilla trälinjalen fick det att svida när den gamla skolfröken rappade mig över stjärten.

Så jag tjöt och bölade snart och blev röd på rumpan. Jag lovade att vara en snäll flicka om fröken slutade, men för pensionärerna var det bara vad som var vanlig barnuppfostran när de växte upp. Jag hörde en undersköterska fråga oroligt, men en rar liten rund gumma förklarade att så länge stjärten inte var rödare var det ingen fara. 'Det är nu hon verkligen lär sig något', förklarade hon.

Några av pensionärerna verkade bli sentimentala och jag hörde dem nämna till andra hur jag påminde om hur någon olydig skolkamrat eller stursk dotter sett ut när de tvingats plocka fram rumpan och fått smäll i en skolsal eller en vedbod för flera år sedan. Eftersom jag fått byxor neddragna verkade ett par tro att jag var pojke.
Andra blev tankfulla och nämnde för varandra hur lik jag var någon svärdotter eller dotterdotter, som nog också skulle må bra av smäll på stjärten, om det bara gick att ordna.

smisk

Bara en enstaka äldre dam var missnöjd med att jag kom för billigt undan. Hon påpekade att förr hade det inte varit tal om att klappa en stygg, oanständig flicka med någon tjusig trälinjal. Det rätta hade varit om jag skickats ut i trädgården med rumpan bar för att bryta mitt eget spö innan jag lades på plats. En sådan avbasning brukade få också de styggaste unga damer att böla som små mistlurar medan de sakta, men säkert blev hudlösa i stjärten. Den stränga damen lovade att också en stöddig college-studentska var snäll en hel termin efter en sådan risbastu.

Men jag började känna att det sved som eld i stjärten av allt smisk som gamla skolfröken gav mig med trälinjalen, samtidigt som alla tyckte att det var väldigt bra att jag fick smäll, och började vrida mig och sparka med benen." Susan stod stödd mot fåtöljen och visade hur det sett ut, om hon dessutom varit helt naken, med bysten fritt gungande. "Jag tänkte inte längre på att hålla ihop benen som en skötsam flicka, trots att fröken försiktigt viskade att mina hemliga bitar syntes. Men jag bara tjöt och till slut tyckte hon att jag verkade ha lärt mig min läxa. Rappen slutade och sköterskan släppte upp mig. Jag flög upp och slog händerna för skinkorna och dansade krigsdansen, vilket fick pensionärerna att skratta godmodigt.

Då tog sköterskan mig i örat, så att jag slutade dansa. Lugnt och systematiskt fick jag niga för varenda en av pensionärerna och be om förlåtelse, vilket de gärna gav mig, ofta med en puss och en kram, eller en tröstande klapp på stjärten. Och sedan ställde gamla fröken mig i skamvrån, på knä, med rumpan bar och händerna på ryggen, för att tänka över vad som hänt, så att det blev till bättring."

smisk

"Stackars dig!", sade Joseph med stark sinnesrörelse. Han steg fram till Susan och klappade hennes yppiga rumpa. "Tack för att du delade med dig av det där."
Hon log lite klurigt. "Har du något du skulle vilja dela med mig nu?"
"Det har jag sannerligen!" Han gav sin älskling en girig tungkyss och lät henne känna hur styv hans lem var mot magen. Hennes ungdomsminnen och de livfulla beskrivningarna hade gett honom en väldig erektion. Susan besvarade kyssen lika hungrigt. Därefter tog hon spjärn mot den gröna fåtöljen och han tog henne snett bakifrån. Deras älskog slutade med en orgasm som väckte grannarna och skrämde deras vakthund.

NyareÄldre