Mötet med Nisse och hans fru

Jag heter Jessica och är 29 år. Mitt intresse för smisk startade när jag i övre tonåren vid några tillfällen hamnade över min mors knä. Detta var otroligt pinsamt men på något sätt kändes det bra. Senare i livet har jag i två relationer med män fått smisk på bara rumpan. Jag började chatta med en trevlig man som hette Nisse på chatten här som var lyckligt gift med en kvinna som tyvärr inte delade hans intresse för smisk. Båda var i 50 års åldern och dom hade gjort några försök men Nisses fru hade svårt för detta.

Vi chattade några gånger och bestämde att jag skulle hälsa på så fick vi se vad som hände. Biljett bokades och jag tog tåget norröver, men inte utan att vara nervös inför mötet. När jag kom fram mötte Nisse upp som bestämt, han var en prydlig och trevlig man och jag kände mej genast bättre tillmods. Efter en kort bilfärd var vi framme och Nisses fru mötte oss på uppfarten, hon var en vacker kvinna lite mullig men inget som störde. Hon var lika trevlig som sin man och stämningen blev bara bättre och bättre. Vi åt en god middag och eftermiddagen började gå mot kväll. Stämningen blev alt mer uppspelt, det fanns ju en anledning till mitt besök. Det blev jag som tog initiativet genom att fråga Nisse var han hade tänkt sig att det skulle ske. I vardagsrummet fick jag till svar. Vi reste oss alla tre och gick in i vardagsrummet, Nisse satte sig i soffan och hans fru i fåtöljen. Jag stod framför Nisse och knäppte sakta upp mina byxor och lät dom falla till golvet, jag såg att han gillade det han såg,. Jag tog ett steg fram och var nu precis framför Nisse, jag drog sakta ner trosorna och Nisses blick fastnade vid mitt nu nakna underliv. Jag la mej tillrätta över Nisses knä, detta var något vi båda längtat efter länge. Nisse smekte min rumpa med handen innan han började daska den. Han började mjukt och försiktigt men långsamt blev smisket hårdare och snabbare. Svedan i min rumpa blev alt intensivare men jag viste hur mycket det har betydde för Nisse så jag stod ut och jag hade själv ett uppdämt behov av det.

Tillslut slutade i alla fall agan och jag kände hur öm min rumpa var, jag hade inte kunnat hålla tårarna tillbaka och jag låg nu och hulkade över knät. Jag hör hur Nisses fru reser på sig och kommer fram, ska jag smörja in din rumpa med lite hudkräm Jessica frågar hon och jag nickar. Medan jag ligger kvar över knät smörjer hon sakta och försiktigt in min röda rumpa med hudkräm och det var svalt och skönt att känna en kvinnas mjuka hand på min ömma rumpa.

Vi går och lägger oss några timmar senare, jag får låna en säng i ett av rummen i huset. Innan jag somnar hör jag hur Nisse och hans fru älskar med varandra.

Morgonen efter ska Nisse åka in och handla och jag blir ensam med hans fru. Vi börjar småprata och jag börjar tycka om henne mer och mer Hon är en vänlig och snäll kvinna. Jag förstår efter ett tag att hon också skulle vilja prova att smiska mej så jag frågar henne rakt ut. Efter några sekunders tystnad nickar hon, hon tar min hand och vi går in i vardagsrummet igen. Väl där inne säger jag till henne att det är på ett villkor, att hon och Nisse ska göra ett försök till med smisk vilket hon lovar.

Hon sätter sej tillrätta i soffan och jag ställer mej framför henne, jag har en ganska kort kjol på mej och hon trär upp sina händer under den. Hon tar tag i mina trosor och vi tittar varandra i ögonen medan hon sakta drar ner dom. När mina trosor ligger på golvet tar hon min hand och drar mej sakta men bestämt över sitt knä. När jag lagt mej tillrätta drar hon sakta upp min kjol och smeker min nakna rumpa. Sen börjar hon smiska mej, inte lika hårt som Nisse men ändå bestämt. Vi njuter båda av det som sker.

Lite senare på dagen var det dags att åka hemåt igen men det var nog inte sista gången jag hälsade på.

NyareÄldre