Anitas rumpa får en omgång

Hej, jag heter Anita och jag ska nu berätta en episod som hände för ca 15 år sen. Jag har en svaghet och det är att jag gillar utländska män. Det jag ska berätta om är när jag av misstag råkade förolämpa en arabisk man jag träffade en tid. Jag tänker inte gå in i detalj på vad som hände men jag gjorde något som fick honom att framstå i dålig dager inför några landsmän.

Jag såg hur arg han blev och jag hoppades att det skulle gå över till vi kom hem, men det gjorde det inte. Så fort vi kom innanför dörren skrek han till mej att nu skulle jag få se hur kvinnor som inte skötte sig behandlades i hans hemland. Jag blev helt förskräckt och vågade inte göra annat än att lyda. Han tog mej hårt i armen och ledde in mej i vardagsrummet och la mej över armstödet på en fåtölj. Innan jag viste ordet av hade min kjol åkt upp och trosorna åkt ner. Sen knäppte han upp livremmen och drog den ur byxorna, vek den dubbel och sen började den värsta aga jag upplevt.

Remmen randad systematisk mina båda skinkor och lår och jag kunde inte göra annat än ligga och lipa och be och böna att han skulle sluta. Tillslut tyckte han att han var klar med att prygla min bak och la ner remmen på bordet, jag kunde se att han blivit upphetsad av detta. Han knäppte upp byxorna och tog fram sin kuk, sug beordrade han och jag lydde. Han hade en rejält stor omskuren kuk med tydliga blodådror som jag kände pulserade av kåthet. Jag gjorde mitt bästa för att tillfredsställa honom med munnen för att få honom på bättre humör men plötsligt tar han tag i mej och lägger mej återigen över ryggstödet på fåtöljen. Jag blir livrädd för att han ska fortsätta prygla min ömma bak. Ligg här beordrar han och jag lyder medan han går in på toan, han är straxt tillbaka och jag känner något kallt som rinner ner mellan mina ömma skinkor samtidigt som jag känner lukten av min hudkräm, jag blir lättad för jag trodde att han tänkte smörja in min ömma bak. Sekunden senare svider det till som eld i min redan ömma rumpa när han trycker in sin kuk i mitt anus. Jag skriker rakt ut av smärta medan han knullar min rumpa för fullt. Efter en liten stund släpper smärtan från den första inträngningen och jag börjar bli kåt av att känna kuken som glider in och ut i min anal. Jag försöker föra min hand till musen för att onanera samtidigt men han hindrar mej, detta är ju ett straff. En stund senare känner jag att det går för honom och jag känner hur satsen sprutar ut i min röv. Han blir liggandes över mej ett tag men sen reser ha sig och kuken glider ur mej. Jag hade ont i rumpan en vecka efter denna behandling och vi avslutade förhållandet straxt efter men jag kommer aldrig att glömma omgången jag fick...

NyareÄldre