Emma hämtar sitt eget ris

Detta jag nu ska berätta utspelade sig på slutet av 60-talet, jag var då ca 17 år och vi bodde på landet lite avsides och det fanns bara ett grannhus i närheten men det låg ganska nära vårat hus. Något år innan hade en ny familj flyttat in och dom hade en dotter som hette Emma och var något år yngre än mej. Jag lärde känna Emma och det var en trevlig tjej som jag blev lite kär i. Hon var söt på ett naturligt sätt och alltid prydligt klädd samtidigt som hon hade riktigt kvinnlig kropp med former och en fyllig byst som spände under tröjorna hon hade på sig. Jag tror hennes familj hade det ganska knapert för även att hon var prydligt klädd så var hennes kläder väl använda och i minsta laget. Jag förstod också att hon hade stor respekt för sin mor och hon var ganska hårt hållen. En kväll hörde jag ett rejält gräl inifrån deras hus, det var Emma som grälade med sin mor men jag kunde inte höra om vad. Efter ett tag tystnade det och strakts därpå kommer Emma ut från deras hus med en sekatör i handen och går upp i skogen. Jag tyckte detta var konstigt så jag står kvar och tittar och efter 5-10 minuter kommer hon tillbaka med ett rejält björkris och går in i huset. Jag förstod inte riktigt det här, det var ju inte påsk än.

Dagen därpå mötte jag Emma när hon var på väg ut från deras hus och jag kunde se på hennes min att något hänt, hon var inte så glad som hon vanligtvis brukade vara och jag fick bara ett tyst hej som svar på min hälsning. Emma tar sin cykel och ska trampa i väg till skolan men när hon sätter sig på sadeln kvider hon till och reser sig lika snabbt upp. Jag står och tittar på när hon cyklar i väg, ståendes på cykeln. Det går plötsligt upp för mej vad som hänt, Emma hade fått stryk av sin mor och hon hade fått hämta sitt ris själv. Detta var något som jag hade jättesvårt att släppa och som jag ofta fantiserade om.

Tiden gick och jag lärde känna Emma ännu bättre och vi blev lite småkära i varandra. Sommaren kom och jag frågade Emma om hon ville följa med till en folkpark i grannbyn nästa helg, hon sa att hon skulle fråga sin mor om lov senare på kvällen.

Kvällen kommer och jag får återigen höra ett högljutt gräl från grannhuset, precis som förra gången tystnar det och en rödgråten Emma kommer ut med sekatören. Den här gången förstår jag vad som ska hända så jag smyger fram till ett träd som står vid tomtgränsen några meter från fönstret till Emmas rum och klättrar upp några meter. Jag sitter där och hoppas få se något. Jag hör att Emma kommer tillbaka från skogen med sitt ris, en stund senare tänds lampan i Emmas rum och hon kommer in. Jag ser att hon tar ett snöre och binder ihop riset och sedan lägger hon det på sitt skrivbord, sen ser jag hur hon hämtar en dyna från en fåtölj hon har i sitt rum och lägger i sin säng, sen tar hon sina båda kuddar och lägger ovanpå dynan.

Sen börjar hon ta av sig sin kjol och sen tar hon av sig trosorna men hon har strumpor och tröja på sig fortfarande. Sedan lägger hon sig tillrätta över kuddarna med stjärten i vädret, jag kan se hennes buske, detta var ju på 60-talet innan nästan alla tjejer började raka sig där nere. Hon hade en otroligt vackert fyllig rumpa och jag höll nästan på att tappa andan av upphetsning.

Jag hör svagt genom fönstret att hon ropar, jag är klar mor. Ögonblicket efter kommer hennes mor in genom dörren, hon tar fram en stol och sätter sig bredvid Emma och jag kan se att dom pratar och Emma nickar med jämna mellanrum men jag ser att hon är rödgråten i ansiktet.
Sen smeker Emmas mor henne på kinden och reser sig upp och hämtar riset på skrivbordet.
Emmas mor stegar raskt fram till ängen och jag ser hut Emma tar ett stadigt tag i täcket med båda händerna och borrar ner ansiktet.

Det jag sedan får se är när Emmas mor smiskar upp henne grundligt och noggrant, riset dansar över hennes skinkor i snabba rytmiska slag och ja ser Emmas ben skaka av svedan och hur hon hulkar med ansiktet tryckt mot täcket. Det är inte bara rumpan som får smaka riset utan även en bit ner på baksidan av låren får sitt. Jag ser genom fönstret hur hennes bak blir alt rödare. Sen slutar hennes mor smiska henne och jag tror det är över men så säger hon något till Emma och jag ser hur hon särar på benen. Hennes mor flyttar på sig lite och låter nu riset dansa över insidorna av Emmas lår. Detta blir nu för mycket för mej, jag har aldrig varit så kåt förut och jag tar fram kuken och runkar några sekunder innan det går. Jag sitter kvar i trädet utmattad av vad jag bevittnat och ser hur Emmas mamma lägger tillbaka dynan i fåtöljen, sen tar hon fram en flaska med någon hudkräm och smörjer in Emmas röda rumpa och lår medan hon ligger och hulkar och gråter innan hon smeker henne på kinder och önskar god natt och släcker lyset och går ut.

På kvällen dagen efter kommer Emma och knackar på och talar om att hon inte får följa med för sin mor. Det gör inget svarar jag och när hon vänder sig om för att gå ropar jag, Du Emma, jag tycker om dej. Hon vänder sig tillbaka och svarar, jag tycker om dej med men morsan är orolig att jag ska göra något dumt när jag träffar pojkar så vi får vara lite försiktiga. Sen ler hon mot mej och går medan jag står kvar och tittar på hennes härliga rumpa som förmodligen fortfarande svider och är röd under kjolen.

NyareÄldre