Morgonaga

Fredrika och jag har ett speciellt förhållande. Jag är åtskilliga år äldre och därför den dominante i vår relation. Som tur är tycker hon om att få smisk på stjärten och jag gillar att utdela en ordentlig risbastu eller ge handsmisk så att hennes välformade stjärt lyser illröd.

För det mesta är hon en lydig flicka, men ibland är hon bångstyrig och ”bitchig”, t.ex när hon kommer från jobbet och då brukar jag låta henne dra ned byxorna – själv tycker jag om att föra ned hennes trosor - och ge henne smisk med handen eller med baksidan av en hårborste. Om jag tycker att det inte räcker med handen eller hårborsten brukar jag tala om för henne att hon kommer att få ordentligt med ris på bara stjärten morgonen därpå! På morgonen väcker jag henne redan i femtiden och så får hon hämta björkriset, ställa sig på alla fyra i sängen och vänta på att agan ska börja.

smisk

Hon är fortfarande yrvaken och lite frusen, men det bitande riset ”värmer” snart upp skinkorna och jag slår alltid hårdare vid morgonagan, för att göra Fredrika uppmärksam på vad som händer om hon är en ”stygg” flicka. När stjärten är ordentligt rödstrimmig får hon lägga sig på sängen och tänka över sina ”synder”.

smisk

Så kommer den kanske viktigaste biten - skamvrån, där hon får stå en bra stund medan jag ligger i sängen och betraktar henne. Det är riktigt uppfostrande och jag ser hennes bedjande blickar som säger: ”har jag inte fått straff nog nu och kan jag inte få komma tillbaka till den sköna varma sängen”. Men ofta låter jag henne stå längre bara för att hon ser så ”tiggande” ut och njuter av att se den röda stjärten och den smäckra kroppen.

Till sist låter jag henne komma tillbaka till sängvärmen. Nu är hon beredd att göra nästan vad som helst för att bli förlåten – inklusive analsex som hon inte är speciellt förtjust i. Det är en mycket lydigare flicka som ställer sig på armbågarna och höjer stjärten inbjudande mot mig så att jag kan ta henne bakifrån i hennes plaskvåta fitta!

smisk

NyareÄldre