Storbondens småpigor

Mette, som var husfru på gården, hade gjort upp en plan hur hon skulle få sina döttrar på plats. Flickorna, som jobbade som småpigor i storbonden hushåll, hade på sista tiden visat ett allt för stort intresse för unga herrn Mikael. Inte passade det sig att småpigorna, även om de var söta flickor, gjorde sig till för herrskapet. Storbonden Sverre tålde inga sådana fasoner av tjänstefolket och Mette ville inte förlora sin tjänst. Mette kallade till sig flickorna, den femtonåriga Jasmine och hennes sjuttonåriga syster Lotta, och kommenderade dem upp på sitt rum. ”Endast nattlinnet skall ni ha på er. Och stryk skall ni få i kväll och det så mycket som ni aldrig fått tidigare. Jag har bett att unga herrn Mikael skall aga er riktigt hårt” ”Nej! Inte han, snälla mamma”, bönade Lotta. En rejäl örfil fick henne att tystna.”Upp på ert rum och det genast, eller så skickar jag er till strykrummet varje vecka för en träff med storbonden själv”. Hotet fick flickorna snabbt att ta sitt förnuft till fånga och de skyndade sig att lyda Mette.

Mikael kom till Mettes stuga vid kvällskymningen och hälsade vänligt på husmor. ”Ni vill vist ha lite hjälp med att aga flickorna? ”Ja, dom börjar bli alldeles för svårhanterliga för mig” ljög Mette för honom. ”Hur sträng aga har ni tänkte er att flickorna skall få?” frågade Mikael. ”Mycket sträng aga. Helst ser jag att flickorna inte kan sitta på en vecka, men unga herrn kanske vet bäst när dom har fått tillräckligt” svarade Mette. ”Flickorna brukar få smaka handsmisk, hårborsten och ibland björkris. Allt finns framsatt, men jag tror att det är dags att introducera den här i kväll.” Mette tog fram en liten mattpiska av flätad rotting och gav den åt ynglingen. Att den gjorde otroligt ont på en naken rumpa visst hon av egen erfarenhet. Storbonden Sverre hade använt den på hennes feta arsle vid ett antal gånger när han inte varit nöjd med henne. ”Nå flickorna kommer säkert att minnas den här kvällen långt framöver. Det kan jag lova.” sade Mikael och styrde sina steg upp för trappan.

Jasmine och Lotta hörde de bestämda stegen utanför dörren och sedan stod han där. ”Gud vad han är stilig och snart får han se mig naken” tänkte Lotta och rös till. Jasmine darrade även hon, men det var mest av rädsla för det kommande. Skulle han slå mycket hårt, med vilket redskap och hur länge skulle han aga. Mikael stod en stund och tittade på de två flickorna innan han bestämde sig för hur han skulle gå till väga. ”Jag kommer att ge er stryk i omgångar. Först handsmisk, sedan borsten och till sist skall flickrumporna få stifta bekantskap med den här.” Han tog fram mattpiskan, som han hållit gömd bakom ryggen. Jasmine började genast gråta när hon såg den 5o centimeter långa rottingpiskan. Lotta, som hade bestämt sig för att visa sig duktig, bleknade också hon. ”Lotta går och ställer sig i vrån och Jasmine klär av sig naken och kommer och lägger sig över mina knän.” kommenderade Mikael. Jasmine vände ryggen till, men drog snällt linnet över huvudet. ”Vänd dig genast om och sjåpa dig inte. Tids nog får du nog något att lipa över” Mikael, som hade satt sig på sängkanten, tittade uppskattande på femtonåringen. Visst var hon lite ungflicksknubbig, men de små brösten och den smala midjan framhävde hennes rätt så breda höfter. Det blonda håret var uppsatt i två flätor vilket gav henne ett ännu yngre utseende. Blygden var renrakad så att han kunde se att hon hade en vacker ”bullfitta”. Jasmine gick fram till Mikael och lade sig i över hans knä. Mikael lyfte henne från midjan och placerade henne så att hennes vita flickstjärt kom i precis rätt läge. Han lyfte högra armen och lät sedan handen falla på vänstra skinka, sedan var det högra skinkans tur att träffas av den hårda handflatan. Små smärtostönade blandat med smällar när handflatan färgade flickrumpan allt rödare fyllde Lottas öron där hon stod i vrån. Hon ville hemskt gärna vända sig om för att se hur Jasmine fick smisk. Hon hade redan blivit en aning våt mellan benen där hon stod. Efter att ha smiskat Jasmines rumpa klarröd bad han henne att stiga upp och hämta hårborsten. Smågråtande tog hon sig upp och gick, hela tiden gnidande sina skinkor, till skåpet och hämtade hårborsten. Hon neg när hon gav Mikael borsten och lade sig sedan igen över hans knä. Att borsten kändes mer än handen kunde Mikael se med det samma. Flickrumpan började dansa fram och tillbaka i hans knä och Jasmine kunde inte hålla tillbaka tårarna och tjuten. Skinkorna fick en allt mer mörkröd färg. ”Inte mera snälla. Min rumpa svider oerhört, Aaj…” Det här är bara uppvärmningen” var det enda svar flicksnärtan fick och borsten fortsatte att traktera de nu redan uppsvullna skinkorna. I fem minuter fortsatte Mikael att smiska flickrumpan och sedan tyckte han att det fick räcka för nu. ”Ställ dig i vrån och du Lotte kommer hit!”

Lotte kom fram till ynglingen, ställde sig bredbent framför honom och lät nattlinnet falla. Hon visste att hon hade en kropp som dög att visa upp. Svart långt hår, stora bruna ögon, fylliga läppar, stora fasta bröst, långa välformade ben och en päronformad stjärt. Lotte sköt fram sina höfter så att han skulle få se hennes fuktiga blygdläppar. Hon njöt av att få visa sin nakna kropp för honom. Till Lottas förvåning verkade inte hennes uppvisning få honom ur fattning det minsta. Med ett stadigt grepp om hennes arm drog han henne över sina knän, men i stället för det utlovade handsmisket tog han till mattpiskaren. ”Vi skall se om inte den här råder bot på kåtheten” sade han och lät rottingen snärta till mitt över stjärten. Utan att ens vänta på resultatet av det första rappet lät han rottingen träffa de oskyddade skinkorna gång på gång. Lotta kände att de brände som eld varje gång piskan träffade. Hon försökte febrilt komma undan. Hon kastade med rumpan, hon spände ihop skinkorna för att snabbt igen sära på dem när hon sparkade med benen. Mikael njöt när Lotta efter bara ett par rapp började skrika och be om nåd. Mörkröda valkar, typiska för rottingen, svällde upp på skinkorna. Rövhålet och de ljusröda blygdläpparna var exponerade när rumpan utförde sin smiskdans. Svetten bröt ut på Lottas hud och hon hade redan skrikit sig hes, men piskan fortsatte att bita i den oskyddade flickrumpan.

Mette, som hörde sin dotters smärtylande, tyckte nästan synd om henne, men hon var övertygad om att hennes list hade lyckats. Efter den här behandlingen var hon säker på att all flickförälskelse piskats bort.

När huden såg ut att inte tåla mer slutade Mikael att piska Lottas skinkor. Rumpan var svullen och blåröd och flickan storgrät där hon låg dubbelvikt över ynglingens ben.” Du kan lägga dig i sängen och lugna dig en stund, sedan får du gå ner och visa din rumpa för din mamma. Jag tror nog att hon blir nöjd med resultatet, men om inte så fortsätter vi med behandlingen.” Jasmine, som redan hade en röd svidande rumpa, hade förskräckt lyssnat på sin systers pina, väl medveten om att hon ännu inte fått sin del av piskan. ”Kom hit Jasmine. Efter som du är yngre än Lotta skall jag inte piska dig lika hårt som din syster, men tio rapp skall du ha”, hörde hon Mikael säga. Hon lade sig i hans knä och putade med rumpan. Det fick Mikael att förvånas, men visst uppskattade han gesten. Svisch.. med ett ljud som ett pistolskott träffade piskan rumpan. ”Argh.. ett.. tack herrn”. Igen överraskade Jasmine honom, han hade inte bett henne räkna och hon putade igen upp med rumpan. Den här gången lät han piskan träffa vänstra skinkan. ”Oauch..två.. tack herrn”. Högra skinkan fick nu ta emot rottingen ” Aaach…tre.. tack herrn”. Jasmines strykskrik var lite intensivare den här gången och hon knep ihop skinkorna i ett försök att lindra svedan. Men när hon märkte att Mikael inte genast lät piskan tala slappnade hon av och putade igen modigt med rumpan. För varje rapp blev rumpan mer svullen och en gång tappade hon nästan räkningen, men varje gång intog hon ställningen där rumpan såg ut inbjuda piskan. Ett genomskärande tjut följde det sista rappet, kroppen böjde sig i båge och flätorna piskade golvet. Hon lät sig falla på knä framför Mikael. ”Tio… tack för nådig aga herrn.” Han var imponerad. ”Nu kan du också gå ner och visa rumpan för mamma din”.

När de nakna flickorna kom nergående för trapporna, följda av unga herrn, kunde Mette konstatera att de var två kuvade flickor hon såg. ”Böj er framåt och puta med rumporna!” kommenderade Mette. ”Tack unga herrn, flickstjärtarna ser ut att ha fått rejält med smisk, vilket var meningen.” Ni kan gå upp på ert rum och begrunda varför ni fått stryk.”

När flickorna gått och lämnat Mikael och Mette ensamma, gav Mikael tillbaka piskan. Men ännu var inte allting förbi. ”Jag tycker inte om att bli utnyttjad och minst av allt av en kvinna som ni” sade Mikael med en bestämd röst. Mette blev svag i knäna, vad tänkte han göra. ”Skicka mig inte till Sverre herrn. Ni får göra vad ni vill med mig.” bönade Mette. ”Hämta en riktig mattpiska och lägg er över matbordet” Småspringande hämtade hon mattpiskan, gav den åt honom och lade sig över bordet. Mikael lyfte hennes kjol långt upp på ryggen, lossade strumpebandshållaren, rullade ner strumporna från de feta låren. Till sist drog han ner underbyxorna och betraktade den nakna feta vita rumpan. Han kunde knappast se musen på henne, men när han kommenderade henne att sära på benen så mycket hon kunde, konstaterade han att hon var renrakad. ”Fatta tag om bordskanten och håll händerna där. Om ni försöker skydda er eller försöker komma undan blir det straffrummet och Herr Sverre. Har ni förstått fru Mette?” ”Ja” svarade Mette med darrande röst. ”Nu skall arslet dansa och strykskriken eka. Jag vill att flickorna tydligt skall höra att mamma nu får sitt”. Med ett tvåhandsgrepp lät han mattpiskan svepa ner över de vita globerna. Rottingen liksom grävde sig in i hullet. Reaktionen uteblev inte. Mette gallskrek, händerna lämnade bordskivan och hon rullade ned på golvet. Hon försökte klösa bort smärtan från rumpan, medan hon rullade på golvet. Utan att vänta dess mera ställde sig Mikael med benen klämda runt Mettes huvud, drog upp kjolen igen och började traktera den dallrande fläskrumpan. Han slutade först när armen började tröttna och vid det laget låg Mette bara och tog emot. Hon orkade inte ens skrika mera. Rumpan var ett nätverk av blåsvarta valkar inhöljda i ett mörkrött fält av inflammerad hud.

”När röven har blivit bra skall ni anmäla er för herr Sverre i straffrummet för ytterligare stryk. Det var visst förstått att ni skulle stå kvar och ta ert straff”. Med det här orden kastade Mikael ifrån sig mattpiskan och gick ut i kvällen.

NyareÄldre