Kristina i stocken

Det var höst utanför kronohäktet i Mariestad året 1852. Innanför dess väggar osade oljelamporna i ett av de större rummen i det trånga gamla fängelset. Rummet hade inget namn, men alla visste ändå vad som brukade försiggå där. För närvarande var det 3 personer i rummet, Agneta i 35 års åldern, lång, smal och mörk, med tunn snipig mun och redan med vita strimmor i håret var den av vakterskorna som stod högst i rang under den hatade fängelsedirektören och hennes ständiga följeslagare Inger, kortare, rundare och med ett glatt jovialiskt uppträdande som för de som lärde känna henne närmare inte kunde dölja hennes sadistiska drag och den upphetsning hon fick av att känna att hon hade fångarna i sitt våld. Den tredje personen i rummet var Kristina som hade varit där förut och mycket väl visste vad som väntade henne.
Kristina hade just fyllt 25 år och hade en välbyggd kropp som mått bra av de senaste två åren på häktet med dess regelbundna måltider. Hon hade runda, fasta bröst, kurvor på de rätta ställena och en numera fyllig stjärt. Det var denna stjärt som var föremålet för de två vakternas uppmärksamhet för närvarande.

Mitt i rummet stod en gammal stupstock som säkert var 100 år och som Agneta hittat någonstans och låtit ställa in här, i övrigt innehöll rummet bara några enkla trästolar för eventuella åskådare. Fastsatt med huvud och händer i denna stupstock stod nu Kristina vilket fick hennes kropp att nästan luta framåt. Innan vaktkvinnorna spänt fast henne hade hon tvingats ta av sig sina enkla fångkläder och stod nu naken med stjärten i vädret, de tunga brösten dinglande fritt pekande ned mot golvet och gåshud både från kylan i rummet och skräcken för det hon visste skulle komma.

”Inte ska hon ge sig på småflickorna som kommer in”, skrockade Inger samtidigt som hon nästan kärvänligt nöp i Kristinas bakdel. ”Vill hon slicka kvinnfolk är det bara att säga till”.
Nej du, tänkte Kristina, hon hade fortfarande midsommarnatten i färskt minne, även om det nu nästan var ett halvt år sedan Inger i spetsen för en grupp berusade yngre vakterskor släpat in henne i vakternas rum, där hon krypande runt på knä fått betjäna den ena efter den andra av de både uppspelta och upphetsade vaktkvinnorna. Smärtan som efter ett tag skar igenom hennes bara knän av det kalla stengolvet och paniken hon fått när hennes huvud tvingats in mellan ena paret kvinnolår efter det andra och hon ibland knappt kunnat andas kom hon mycket väl ihåg. Hon mindes myskdoften som blivit starkare och starkare i det lilla skumma vaktrummet i takt med att fler och fler vaktkvinnor under druckna tillrop drog upp särkarna till midjan och särade på låren när de satt på rummets bänkar och krävde betjäning av den ovilliga Kristina.
Då gick det minsann bra att slicka fitta tänkte Kristina, men själv kommer jag att få ändan rödrandad bara för jag kröp ned och tröstade den unga kvinnan som kom in i förra veckan. Dock fick en varm ilning genom Kristinas ljumskar henne att erkänna att det inte bara var för att trösta hon lagt sig med flickan. Som många kvinnor hade hon skjutit i höjden utan att ännu skaffa sig mogna former och Kristina hade under natten haft stort utbyte av hennes magra seniga kropp som nästan påminde om en mans.

Plötsligt avbröts hennes tankar abrupt av att en grov manshand kramade hennes vänstra bröst och några sekunder senare följde en annan hand efter och kramade hårt hennes högra bröst.
”Nänä, i den här positionen är det ingen fara för de här godsakerna” hörde hon doktorns röst säga bakom sin rygg, samtidigt som en pust av gammal öl nådde henne. Hon hade inte hört doktorn komma in i rummet, reglementet sade visserligen att doktorn skulle övervaka alla bestraffningar men den regeln, liksom så många andra, bröts det oftast mot. Dock misstänkte hon att Inger sett till att doktorn var närvarade nu, det var allmänt känt att Inger tyckte doktorn skulle vara ett bra parti för henne och gärna fjäskade för honom.

”Och det här ser också bra ut” mumlade doktorn nästan för sig själv medan han med ena handen nöp i Kristnas skinka och med andra handen trevade i den mörka busken mellan hennes lår och nästan fick in ett finger i skåran. Fotbojorna som hon hade gjorde att benen var brett särade och kroppens framåtböjning gjorde att doktorns trevande händer hade fritt spelrum, utan att Kristina kunde göra något åt det.

Smack! Agnetas läderrem träffade ena skinkan med ett nästan pisksnärtsliknande ljud och några sekunder senare snärtade Ingers läderrem över den andra skinkan. De väl inoljade 60 cm långa läderremmarna hade Agneta beställt hos sadelmakaren och förvarade hängande innanför dörren på sitt kontor, i Agnetas och Ingers vana händer var de djävulska vapen då de snärtades med full kraft mot bar hud.
Smack! Smack! Smack! De sex första rappen landade i jämn takt på Kristinas bak som började anta en röd färgton. Kristinas andades nu stötvis, då hon försökte låta bli att ge vakterna nöjet av att höra henne skrika redan från början, men svaga stön började redan tränga över hennes läppar.

Smack! Smack! Smack! Rappen fortsatte att landa på Kristinas stjärt, hon hade för länge sedan tappat räkningen på dem och skrek nu till då och då när rappen träffade ett särskilt ömt ställe. När Agneta och Inger med djävulsk precision lät snärtarna vandra ned till det ytterst känsliga området direkt under stjärten och ibland lät yttersta spetsen på remmen snärta in mellan hennes särade lår blev skriken hysteriskt gälla och tårarna strömmade nedför Kristinas av smärta förvridna ansikte.

Den värsta stormen av rapp var över och medan Ingrid lade ifrån sig sin rem fortsätter Agneta att låta enstaka hårda rapp landa riktade mot särskilda känsliga ställen. Kristina tjöt och skrek hysteriskt och försökte stampa med fötterna så mycket fotbojorna tillät, när remmen letade sig in i hennes stjärtskåra eller snärtade in över de känsliga blygdläpparna. Agneta var ytterst koncentrerad på det hon gjorde, men man såg på det spända ansiktsuttrycket och de vibrerande näsvingarna att den röda färg hennes normalt bleka ansikte fått, förmodligen berodde på mer än bara den fysiska ansträngningen att svinga remmen.

Ingrid däremot hade tappat intresset för Kristina och gick fram till doktorn som högröd i ansiktet suttit på en stol och fascinerat betraktat stjärten som bara var några meter framför honom. Han hade båda händerna i knäet och Kristina hade sett i ögonvrån att han rört dem av och an. Hon tryckte sina bröst mot hans axel samtidigt som hon smekte hans bröstkorg och sa:
”Nu måste väl doktorn ta och undersöka flickan noga, eller hur?”
”Jo jo” mumlade doktorn medan han reste sig.
Agneta avlutade med ett sista svidande rapp och tog ett steg tillbaka medan hon uttryckslöst betraktade Inger som när doktorn reste på sig, la en hand över hans gylfknappar och började gnida. Några sekunder senare hade Inger fått upp knapparna och doktorns ådriga påle fjädrade ut. Inger började runka den med vana drag medan hon ledde doktorn fram till Kristinas illröda och darrande stjärt.
”Det var ett rejält ben doktorn har”, flamsade Inger.” Det skulle han kunna få undersöka mig med närhelst han vill” fortsatte hon samtidigt som hon stack in vänstra handen mellan Kristinas ben och med högra om doktorns darrande kuk ledde honom rätt.

Ett helt hjälplöst stönande hördes från Kristina som med huvud och händer fortfarande fast i stocken, och med benen vitt särade av fotbojorna, inte kunde göra något åt att doktorn pressade in alla sina centimetrar i henne och med rytmiska tag började knulla henne.

Inger som fortfarande stod tryckt mot doktorns vänstra sida lät högerhanden vandra ned över hans rygg. Först smekte hon hans stjärt för att sedan låta sin hand fortsätta in mellan hans ben och krama hans pung. Detta fick doktorn att med ett par höga stön fyra av sin säd inne i Kristina.

”Skölj av henne noga” sa doktorn till Inger, ”Vi vill ju inte ha några barn här”.
”Ingen fara, vi kommer att använda stora vattensprutan på henne” fnissade Inger.
Medan Inger skrattande följde doktorn ut stod Agneta fortfarande tyst och betraktade Kristinas av tårar rödstrimmiga ansikte. Man undrade vilka tankar som rörde sig i Agnetas huvud, när hon såg på den rödpiskade och skändade flickan och om man någonsin skall få höra Agnetas historia.

NyareÄldre