Lisas första smisk

Jag är en tjej på 18 år som har fantiserat på att få smisk och att bli dominerad sen jag var i 15 år åldern. På grund av mina fantasier så började jag chatta med en äldre man med mycket erfarenhet inom smisk och liknande. Först så chattade vi bara och pratades senare vid kort i telefon. Jag ska nu berätta om mitt första möte med mannen och första gången jag fick smisk.

Jag hade bestämt möte med M på en lördag kl 12:30. Vi skulle träffas på ett hotell i deras restaurang för att sedan gå upp på ett rum M hade bokat. Jag var väldigt nervös och hade knappt sovit något natten innan. När jag vaknade på morgonen var jag väldigt nervös. Jag duschade, sminkade och tog på mig kläder direkt. Det pirrade i magen när jag valde kläder, jag tog på mig vita spetsunderkläder, tajta mörka jeans, ett vitt linne och en mönstrad blus. Jag lyckades inte få ner någon frukost utan kollade lite på tv innan jag cyklade till tåget.

Jag hittade först inte hotellet inne i stan och halvsprang för att komma i tid. Jag såg M redan i hotellobbyn där han satt och läste tidningen. Han kollade upp på mig när jag kom halvspringade och flåsande. Jag rodnade och såg ner i marken. Han sa "Kom hit Lisa" Jag gick tyst fram mot han och sa "Hej, herre" som jag lärt mig när vi chattade. Han berättade att vi skulle börja på hotellrummet direkt istället. Min puls var hög och jag var extremt nervös. Det var tyst i hissen upp och jag följde efter M in på rummet. När vi kommit in och tagit av oss ytterkläderna berättade M att han var tvungen att straffa mig direkt på grund av att jag kommit 5 minuter för sent. Han satte sig på en stol och beordrade mig att ta av mig byxorna. Jag rodnade och hjärtat bultade, detta var nytt för mig. Jag var oskuld och inte van att klä av mig inför män. Men jag knäppte upp byxorna och krånglade av mig de tajta jeansen, jag var noga att inte trosorna skulle följa med, men när byxorna var av sa M direkt att "Nu ska trosorna av med", jag stammade tillbaka ett svagt "Ja, herre". Mina ben skakade när jag tog av mig trosorna, när de var av så skylde jag mitt underliv med händerna, men M sa åt mig att händerna skulle var vid sidan av kroppen och jag lydde. "Lägg dig här nu" sa M och pekade på sitt knä. Jag lydde och kände det sträva jeanstyget mot min känsliga hud när jag la mig till rätta. "SLAP" så började M slå med handflatan hårt på rumpan. Han fortsatt i flera minuter och det gjorde ondare och ondare, till slut fick M hålla fast mina armar för att jag inte skulle skydda mig själv.

25 minuter senare gick jag hem snyftande, med en svidande, bultande och röd rumpa. Jag skulle träffa M redan på Onsdag igen. Jag sov sedan på mage i två dagar.

NyareÄldre